207

Мръсни ckoтове

преди 11 месеца

уиз са мръсни скотове. Клел съм ги яко откак летях с тях до Мадрид и ми закъсняха с почти 3 часа. Бял ден да не видят и дано фалират. Скапана ***. И мандибули щях да чупя ако аз бях на полета.

206

Анонимен

преди 11 месеца

Ама десет евро а? Далвера? Взимате Луфтханза и шампанско ще пиете и има вариант до входа на панелката да ви откара,, ама с ниско ТАРИФНИТЕ Е ТАКА! Пак трябва да сте благодарни че ви стоварил в България! Другия път може където си пожелае ,ама десет евро а?

205

Анонимен

преди 11 месеца

Смешното е че точно тия няма да получат никакво обещетение. Записан е бунта им в досиетата и са им пратени имената на wizzair, чака ги сериозна тесла.

204

Анонимен

преди 11 месеца

Пидерите от София ходят на поклонение в Дубай.

203

Ти сериозно ли?!

преди 11 месеца

До до krisПонеже не ти достига веществото, ще ти смеля и изплюя информацията като за мало+мен. Г+з Еър са знаели от самото начало къде ще кацнат и абсолютно нарочно и осъзнато не са казали на хората! Което е недопустимо подвеждане на клиенти, които си плащат! Следващия път ако си купиш телевизор от някой онлайн магазин и ти докарат нещо с 20 инча по-малко, *** за същите кинти, ще си трайкаш, щото са си ''свършилили'' работата! Тва е твойта логика!

202

Анонимен

преди 11 месеца

Софиянци са най-гнуссното бг общество. Още през социализма бяха такива.

201

Анонимен

преди 11 месеца

До Таня И какво правят българи в Дубай?? Това е някаква модерна пр0ст0тия!

200

Анонимен

преди 11 месеца

Да пробват следващия път да се барикадират в САЩ, Турция, Китай или Израел! Там в добрия случай ще лежат в затвора, в лошия може и да отнесат и някой куршум! Защо не си позволиха такова своеволие в Абу Даби?

199

до kris

преди 11 месеца

Всъщност, т+нята е навън! Умният и способният човек може да изкарва прехраната си навсякъде! А не ходи в Англия, да спи с албанци и пакистанци на квартира и да работи работа, която даже индийците не искат да вършат! Колкото до тези пишман-парвенюта - следващия път да си направят застраховка на самолетния билет, както и да изберат някоя по-високоплатена компания като Емирейтс, Луфтханза и т.н. В случая каква е вината на Wizz Air - че има ремонт на летище София ли? Това е несериозно!

198

kris

преди 11 месеца

Ето за това сме на тоя хал!! Хората си търсят правата, *** защитава виновника! Направо не мога да повярвам колко е изпростял масовия българин, вЕрно само т+нята остана тука!

197

ЕЮС

преди 11 месеца

Барикадирали се - хахахахахаха! Що не се барикадираха в Абу Даби! Само селян.дури ходят в Дубай, снимат се с камила и Ламборгини, а нямат пари за полет на Емирейтс! Хората са им осигурили автобуси до София, какво толкова, да не са принцеси, че не могат да се качат в автобус!

196

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 202, че то кога милиционерите са си вършили работата? Всякакви бездомници блокират улици, булеварди, магистрали и няма нищо. Самите милиционери като стачкуват правят същото - наказват тези които им плащат заплатите да стоят по кръстовищата. Затова в БГ нищо не става и младите ще бягат през глава.

195

Анонимен

преди 11 месеца

До Бъз Еър, ти остави това, но ако имахме работеща правосъдна с-***, вариантите щяха да са 2: - Дело с обезщетение на тик-ток звездите и 2ро такова за пропуснати ползи от Уиз към звездите с няколко нули повече.

194

wakabayashi

преди 11 месеца

До Алекс да ама при положение ,че самолета закъснява с 3 часа и са знаели преди да излетят и не казват.... това не е ОК Разбираш ли ????

193

Анонимен

преди 11 месеца

Полицаите действаха много нерешително.Барикадирането на самолет и неизпълнението на разпореждане на кабинния състав е тежко престъпление.Такива празноглавци се изхвърлят от самолета с мощни шутове,а не с молби.

192

Анонимен

преди 11 месеца

Само като видиш Висс ти ставя ясно !! Имах същата случка, трябваше да кацне във Варна и кацна в Бургас !! Гавра, отново ни извозика педераситее смешни ! Уиззз ЕАР Никога повече. Гавра с своите пасажери правят !!

191

Алекс

преди 11 месеца

Според госпожата WIZZ AIR е мизерна авиокомпания.Е,защо тогава не се качи в Turkish Airlines? А,сетих се.Не може да си го позволи.Нямаме пари,но претенциите големи.Когато основното летище не работи,самолетът каца на резервно и пътниците се превозват с автобуси.Така правят всички авиокомпании.Не само WIZZ.

190

Бандити

преди 11 месеца

Нека полицията атакува самолета и с няколко гранати ще ги изкарат от вътре и директно в затворите доживот за атака срещу демокрацията и евро атлантическеските ценности

189

Забрана

преди 11 месеца

Това може да се смята за отвличане на самолет и тероризъм.Ще имат забрана доживот да не ги пускат на самолет на каквато й да е авиокомпания.Честито на печелившите.

188

Бъз Еър

преди 11 месеца

Твърде срещано явление при нискотарифните авиокомпании. От всичките 190 пътници едва тези ДЕСЕТ героя тик-ток звизди и обикновенни бедняци са се окопали в самолета и чакат някой да ги свали насила ... Останалите , както се разбира са си слезли спокойно и са били откарани до София с автобусите. А и тези десет "бунтовника" ще видят обезщетения на крив макарон АКО НЕ СА ЗАПЛАТИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНО към цената на билета пакет за застраховка. Което при нормалните авиокомпании е включено в цената на билета.