9

Анонимен

преди 11 месеца

И тука е така, колкото по слабо образовано е населението, толкова повече се отварят вратите за диктаторски режим. Тука няма никаква демокрация, само се води, че има. България нищо добро не я чака.

8

По същество

преди 11 месеца

Измий се, Мехмед. Нещо си се посолил след победата на Ердоган и твоето уверение, че западната марионетка ще победи.

7

славянин

преди 11 месеца

За Уашингтън и Брассъл победата на Ердоган е катастрофа, но не смеят да си го признаят! До края на мандата си Ердоган ще изкара Турция от нато и ще я вкара в БРИКС и ШОС!

6

Samo minavam

преди 11 месеца

Много точен коментар. Жалко за жените, ще ги принудят, да ходят, като качулати бухали

5

Анонимен

преди 11 месеца

Хубаво е, че има мислещи турци, щото опонента на Ердо си беше избран от него като безобиден дядка :))) Не казвам, че е било баш нагласено гласуването, но един диктатор никога не би допуснал некое младо тур че да му оспорва властта, понеже ги е вкарал в затворите тези които имат смелост да му се опълчат :)))

4

Гошо

преди 11 месеца

Добрите турски сили ще трябва да се зареждат с нова сила Ама Калъч сега какви ще ги върти оправданията в Анкара пред шеф Дефф ,я да пита наш Кирчо и двамата да изработят обща стратегия за оправдание Че пък нашия трябва пред шеф Кен да чупи кръст и пръсти а пред Урсула

3

Упс

преди 11 месеца

Приближените фирми, обръчи, администрация си го избра. Иначе щяха да си загубят топлите местенца. Плюс консервативния ислям = Ердоган. Добре че поне разрешават на жените да учат и се образоват. Засега!!!

2

орт

преди 11 месеца

Но са имали кюрд за президент нали?

1

Предрешено беше

преди 11 месеца

А кой кара опозицията да издига алеви, който не прави разлика между дуа и айет от Корана? Все едно тук да изберете мюсюлманин за президент?! Може да стане, ама няма да е скоро, нали?! Та, който пробута дядото за кандидат, беше наясно, че промяна няма как да дойде. Хеле, в Турция да търсиш алеви за президент си е измишльотина пълна.