9

Анонимен

преди 11 месеца

Шофьорите са превишили времето за каране и са заспали по време на движение и резултата е налице .....В БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ СПАЗВА РЕГЛАМЕНТ 561 НА Е.С. ........НЕ СА ВИНОВНИ ВОДАЧИТЕ А ШЕФОВЕТЕ НА ТРАНСПОРТНИТЕ ФИРМИ И АВТОМОБИЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ ...........

8

истина

преди 11 месеца

РУСИНОВА това НЕДУРАЗУМЕНИЕ което медиите наричат експерт никой не знае защо.....русинова СПРИ ДА ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ И НЕВЕРНИ ТВЪРДЕНИЯ.....В България няма спецялисти по пътна безопасност ,няма спецялисти по изграждане на пътища ,няма спецялисти по проектиране маркиране на пътища.....Всичко което се строи е на проба грешка .....НА РУСИНОВА И ДАВАТ МНОГО ПАРИ ЗА ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ.

7

ппдбгербисие

преди 11 месеца

сега е важно да се овладяват службите - не ни занимавайте с глупости

6

Карлос Сайнц

преди 11 месеца

И техническите прегледи са фиктивни.Вижте колко автомобили бълват черни кълба дим и от тях се лее масло, а са минали през технически преглед...

5

Фен на Вики Джъстис

преди 11 месеца

До рук Това е същото като с "ПЛАНДЕМИЯТА". Всички които бяха против мерките и принудителните ваксини, само ги вкарай във властта и изведнъж разбират колко била опасна короната и как много пъти по - тежко трябвало да се затегнат нещата. Дай някому облаги и става експерт по всичко. Угоден експерт на този, който го хрантути. Същото е с ЕВРОЗОНАТА, с Македония и ветото и пр. Да не забравя, вноса на РАДИАЦИЯ" от Украйна.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Ако на произволен даяджия му изтръскаш вamянkaта в края на смяната, наоколо ще изглежда все едно е взривен банкомат. Злите езици говорят, че тези михлюзи щавят по една десятка на дежурство. Проблемът е че няма как да си ги харчат спокойно и прибягват до кредити от по триста четиристотин хиляди евро. И когато нещоев схемата се обърка,се замесват в още по-големи схеми.

3

До 1

преди 11 месеца

На баба ти

2

рук

преди 11 месеца

тази Русинова НЕ е никакъв експерт по пътища и безопасност! По професия е детска учителка. Тази жена си позволява да дава мнения и препъръки по теми, които не разбира изобщо. Спрете я.

1

Анонимен

преди 11 месеца

шефьора на кого е синче