41

Анонимен

преди 10 месеца

Ако не могат, да не са в дом за нежни души на наша издръжка, а техните заплати хич не са малки, като презумпцията е да не са корумпирани, ама дали е така.

40

Я ДЕПУТАТИТЕ....

преди 10 месеца

....ДА КАЖАТ КАК..."СКОРОПОТИЖНО" ---ШЕ ПРИЕМАТ БЮДЖЕТА НА БЪЛГАРИЯ...хахахайааа..!!!!!!

39

Кики е Нащо Послушно

преди 10 месеца

Момче, Кики Не Иска Пердах да Яде, Кики е Нашто Послушно Момче, Кики Съгласува Вашто Дуупе!

38

Анонимен

преди 10 месеца

...Тошко Африкански -също

37

СМЕХ...

преди 10 месеца

....АЙДЕ ДА ПИТАМЕ---КОЛКО ОТ "ДУПЕТАТИТЕ" КОИТО КОВАТ ЗАКОНИТЕ ИМАТ ИЗОБЩО "ОБРАЗОВАНИЕ" .....ха,ха,хаааааааа.....ИЦО ХАЗАРТА --КВО Е ЗАВЪРШИЛ , ТА ГЛАСУВА ЗАКОНИ----ТА ДА ГИ ИЗПЪЛНЯВАТ ВИШИСТИ В ПРАВОТО??!...

36

САМО ПИТАМЕ ,БЕ:

преди 10 месеца

...А "юмручето" на Рундю ---ЗАКОННО ЛИ БЕШЕ ???!!!....ГЕШЕВ , НЕ СТАНА ЛИ ЖЕРТВА НА ДАЛАВЕРИТЕ НА БОБОКОВИ ЗА ВНОСА НА ОТПАДЪЦИ----ЗАЩИТЕН ОТ РУНДЬЮВИЯ ЮМРУК??!!!.....ТА ---КОЕ МУ Е ЗАКОННО "НА ЮМРУКА"..??!!!/..това че е размахан от делегата на 14-конгрес на БКП , ли..ЗАЩОТО ГЕШЕВ ГО ПРИТИСНА С ДОКУМЕНТИ/...ХА,ХА,ХААА...

35

да питам и аз

преди 10 месеца

Допустимо ли е човек завършил милиционерска школа и без диплома по право да е главен прокурор?

34

Анонимен

преди 10 месеца

От кога законите в България станаха валидни .От когато Гешеф се почувства застрашен ли .По конституция няма народно въстание Обаче народно въстание сваля и премиери и прокурори Да вземем за пример Румъния.Там , законно никой не беше свален.А чрез протести и бунтове..Но никой не съди народа за това Защото народа е съдник.Господин Гешеф, закъсняхте.Трябвяше по рано да помислите за законите .Вие докарахте беззаконието.Сърбайте това което дробихте.

33

Питам

преди 10 месеца

Работил ли е Гешев като прокурор ПРЕДИ да стане Главен прокурор?!? И дали такъв " избор" е ЛЕГИТИМЕН ВЪОБЩЕ?! ПИТАМ ЮРИСТИ.

32

До 36

преди 10 месеца

Така е, НО ВЕЧЕ СА ИЗБРАНИ НОВИ 11 ОТ ПРОФЕСИОНАЛНОТА КВОТА. МАЙ НЕ ВИЖДАШ РАЗЛИКАТА,А?

31

Анонимен

преди 10 месеца

Много *** въпроси отправя Си еоновският "юрист" към КС. Всички органи в държавата работят напълно законно дори и при изтекли мандати на членовете им до избиране на нови. Същото важи за цялата държавна администрация, президента и всички без министерски съвет и парламент. Иначе решенията на КЕВР всичките щяха да са незаконни че техния мандат е изтекъл от повече от година.

30

Чудя се

преди 10 месеца

...дали докато КС обяви решение, него няма да го махнат до дни???

29

СМЕХ...

преди 10 месеца

АМИ ПРАВ Е ГЕШЕВ.... ТИЯ ОТ ВСС , СА "АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННИ"!.....НАЛИ ВСИЧКИ РЕВАТ ЗА "ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ"...ХА,ХА,ХАААА...ЕГАТИ ЛИЦЕМЕРИЕТО...!

28

Анонимен

преди 10 месеца

Питайте , питайте , не е срамно , и ние питахме , и както казва Баце : ТУКА Е ТАКА !!!!А сега оправяйте се по между си за ПИТАНИЯТА . Политическите назначения така завършват , ....ПО МУТРЕНСКИ , а именно : ---''Аз не искам много пари , аз искам ВСИЧКИТЕ'' !Нещо много ви порасНА работата ...

27

Карлос Сайнц

преди 10 месеца

КС има изрично решение в тази насока.Може.Това е тупане на топката.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Как може да бъде НАЗНАЧЕН за гл. Прокурор човек , КОЙТО НИКОГА НЕ Е БИЛ И ЕДИН ДЕН ОБИКНОВЕН ПРОКУРОР ,... А НАПРАВО ОТ ШКОЛАТА В СИМЕОНОВО ...???

25

Анонимен

преди 10 месеца

жАлби и оплаквания , при ДПС и герб !

24

Анонимен

преди 10 месеца

По-тъ п главпрокур никога не сме имали това гологлаво плешиво същество счупи държавата

23

след НеоСталинистите

преди 10 месеца

Кики и Коко - вече всичко е ЗаКонно, а дори и да е НеЗаКонно - няма значение - казаха си го сами и на запис!

22

Анонимен

преди 10 месеца

Не бавете купона , ами си подавайте ОСТАВКАТА доброволно , за да не стане ---ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !Не разбрахте ли че и вашите шефове , не ви искат ВЕЧЕ ?