29

баи

преди 11 месеца

илиичо

28

сигурно

преди 11 месеца

от кировите шамшали с тротинетката тя им е дала пари да ни се натрапват или на тая украинската звизда

27

Сата НАТО

преди 11 месеца

Почти съм убеден, че психически неустойчивата маммууна Киро, се е обаждал да тормози Радостин, когато е разбрал за записа. И ако се обаждал той, представям си в какво състояние е бил и как се е изложил. А Прокуратурата трябва да го подпука и за опитите да отрече истинността на записа, който после сам изложи на показ.

26

Сата НАТО

преди 11 месеца

Поздравления за Радостин Василев, че предотврати най-отвратителния политически съюз на Мазния Киро с Боко Тиквата.

25

Сата НАТО

преди 11 месеца

това си е Уотъргейт2 -----///------ Какъв Уотъргейт бе, ***! Да не им е записвал личните разговори? Това е най-висшия форум на партията, която се готви да става МАНДАТОНОСИТЕЛ. И тя трябва да има тайни от нас, на които иска да наложи режим ли, диктатура ли, тайно сътрудничество с ГЕРБ ли? Кое от трите възможности? Какви тайни могат да имат? Без значение кой ги е записвал и кой ги е поръчвал, записаното е ФАКТ. И е ФАКТ, че Киро отначало се опита да лъже и да укрива истината.

24

Анонимен

преди 11 месеца

Който ще да го е нагласил, ако изобщо е нагласено. Но тоя интригант Радостин се е съгласил да участва, така че не му търсете оправдание. Такъв си е, дай му интриги и каши да забърква, после се кефи. Ама, ще се накефи по нЕкое време.

23

Анонимен

преди 11 месеца

План за бягство след мизерията която сътвори

22

Ученика

преди 11 месеца

Смешен плач...

21

Обективно

преди 11 месеца

А в 9.15ч. имате точно обратното твърдение. Кое е вярното?

20

Няма да се учудя ако

преди 11 месеца

Боко Тиквич е нагласил вичко. Той е най-печеливш от цялата история. Сложи в джоба си ПП и вече ще ги изнудва, а и се оказа че те нямат избиратели. Независимо от всичко стана ясно едно - политическият "елит" е стъставен от национални предатели и престъпници извършващи държавна измяна. На всичкото отгоре след като стана ясно какви са пак ще се коалират и ще вършат престъплениния срещу държавата. Какво още е нужно да направят тези бандити за да спрете да гласувате за тях.

19

Ха

преди 11 месеца

КАК е уж получил покана за участие в онлайн заседанието на НС на ПП като дори НЕ е член на партията им???

18

До 19

преди 11 месеца

Едва ли е Чак Толкова смел!! Не ми се вярва.

17

Упс

преди 11 месеца

Очевидно Радостин е използван от някой, който има полза от това. Познайте кой е той?!

16

До 17

преди 11 месеца

И аз мисля така. Логично е. Радостин е под голяма заплаха от Екзитус.

15

Анонимен

преди 11 месеца

Записа не е от него !!!Предаден му е от службите.

14

А ха

преди 11 месеца

Никой не разкрива КАК Радостин е получил уж покана за участие в НС на ПП като той дори НЕ е член на ПП, а е от гражданската квота. Тук е заровено кучето. Защото ако се окаже че НЕ е действал сам - това си е Уотъргейт2.Тоест още по- зле за държавата Ни!!!

13

Анонимен

преди 11 месеца

Радостин беше от квотата на Итн, а там са хора на президента! И резултатът се вижда сега за кого е!!!

12

Упс

преди 11 месеца

НЕ казват дали това се отнася за прословутия запис. И Кой точно го е принудил да го направи?! Защото записът е от НАЧАЛОТО, А НЕ ОТ 12.30Ч. КОГАТО УЖ СИ ЛЕГНАЛ. И ДАЛИ ПЪК ТОЧНО ТОЙ Е НАПРАВИЛ ЗАПИСА?!??

11

По принуда

преди 11 месеца

Действал за пари!!!!

10

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя Радостин отвсякъде трябва да бъде изхвърлен. За нищо не става това момче, интригант по рождение е. Почна (поне публично) с Татяна Дончева, така и не се разбра много кой кого искал да купува, последваха лични истории, ИТН, ПП, сега пък ще се прави на независим. От него нищо не трябва да зависи, като е напуснал групата на ПП, да се изнася от НС и повече там да не стъпва. Видя му се "моженето". Бедата ни е, че много ги търпим такива, явно сеирът ни интересува повече, отколкото последиците от не