171

1

преди 11 месеца

Ами нали е "готвач" все нещо ще "готви".

170

БРАВО НА ВОВА

преди 11 месеца

Показа на цял свят колко слаба е руската армия, увеличи НАТО, съсипа руската икономика, превърна Раша във васална територия на Китай.

169

Бай Евгени

преди 11 месеца

много добре знае че Раша ще загуби войната. Военно и политически. Не случайно всеки ден пуска клипове и псува руската върхушка начело с Вова. Човека се надява да наследи трона след като дж..джето изпие един чай.

168

Анонимен

преди 11 месеца

Глупости! Шефа на "Вагнер" беше ядосан на чиновниците, просто защото можеше да има много по-малко жертви и загинали, ако му доставяха навреме оръжия и действаха, а не си чолеха носовете, но не е обиждал руската армия , Путин или някой друг, нито е говорил за преврат, даже благодари на Путин.

167

Охлюва

преди 11 месеца

Да той готви.Толупа,Кокора и Канадеца Киро с участието на Ген.от резерва Атанасов ще му помогнат Путин да падне от власт.Зелето ще ги награди с по една-две дози бело.

166

Анонимен

преди 11 месеца

Смъртен враг на България са предателите, филите, а не някоя държава ! АКО СМЕ ЕДИННИ, ЩЕ СМЕ СИЛНИ И БОГАТИ ! АКО СМЕ СИЛНИ, ЩЕ МОЖЕМ ДА СЕ СЪХРАНИМ, ДОРИ НЯКОЙ ДА НИ НАПАДНЕ ! ИЗРАЕЛ БЕШЕ НАПАДНАТ ОТ МНОГО ДЪРЖАВИ ЕДНОВРЕМЕННО, НО ПОНЕЖЕ РАЗЧИТА ОСНОВНО НА СЕБЕ СИ И РАЗВИ СОБСТВЕНА СИЛНА ПРОМИШЛЕНОСТ С ТЕХНОЛОГИИ, УСПЯ ДА ПОБЕДИ ! Швейцария също разчита на собствена армия и политика на неутралитет ! Но трябва да изберем БЪЛГАРСКИЯТ ПЪТ !

165

Анонимен

преди 11 месеца

Българин съм и признавам българското, всички фили са продажници и не си хвърлям и плюмката върху тях. Филите нямат собствен мозък и собствено мнение, някой трябва да им казва какво да правят. Уважавам всички, които отстояват независимостта си, призирам всички подмазвачи и продажници.

164

Анонимен

преди 11 месеца

русофилите са платени от Кремъл предатели на България, и плюмката си не хвърлям върху тях

163

Анонимен

преди 11 месеца

Българин съм и признавам българското, всички фили са продажници, като тия дето предадоха Левски и не си хвърлям и плюмката върху тях. Уважавам всички, които отстояват независимостта си, призирам всички подмазвачи и продажници.

162

ponti

преди 11 месеца

"кремълски партенки"...... хаха, скоро такива като вас ще ми перат, сушат, гладят и увиват партенките, ще ми връзват връзките перат и гладят униформата. Скоро... За съжаление на там вървят нещата.

161

Zеленски V

преди 11 месеца

Целия западен свят ликува от попедата на Ердо, трябва да се радваме и ние повярвайте ми.

160

Mалорусь

преди 11 месеца

Който вярва на такива миризливи краварски партенки сам си е виновен, няма някой по-верен от Пригожин на Владимир Владимирович Путин.. това е истината каубойциии. Просто някои народи имат душа и чувство за дълг към родината, това не вие 5 долара и да продадеш майка си.

159

Анонимен

преди 11 месеца

РУСОФИЛИТЕ СА КРЕМЪЛСКИ ПАРТЕНКИ, СМЪРДЯТ НА ПУТИНСКИТЕ БОТУШИ

158

Пирожин шъ тъ думнъ

преди 11 месеца

бе ъмсълък

157

Анонимен

преди 11 месеца

Без паника, моля ! Запорожките казаци стягат шау. Това е нещо средно между шоу и ФАУ. Руснаците едва ли ще имат време да се прекръстят.

156

ponti

преди 11 месеца

Ако "готви", най-малко ще му направят преврат между шести и седми вратен прешлен. Пригожин преврат в Русия хахахахаахахххахахахххахаха! Нашите "медии" са наистина анимационни - взаимствам израза на бай мустафа.

155

Путин язди мечка

преди 11 месеца

Да отглеждат мечки за износ бе: мерино мечки, саански мечки, и смесени породи, хем дълговлакнести, хем на фитили. Например кръстоска между сибирски мечок и Дмитри Медведев. И ето как Путин ще вържи 3те края на издънения от войната бюджет. Инак руските войници в Украйна ще продължат да се предават в плен, за да напълнят томбака и да загладят косъма.

154

Анонимен

преди 11 месеца

Русофилите са българските запъртъци

153

Анонимен

преди 11 месеца

аве, тоа Пирожин, ша го глътна на една хапка, глям ахмак

152

Анонимен

преди 11 месеца

За пръв път в европейската история частна фирма разгромява редовна армия, имам предвид битката за Бахмут.