34

Румяна Димитрова

преди 11 месеца

Познавам много млада начална учителка във Враца,която врачанският диалект го няма за нищо!Не ми е ясно тази млада госпожа,как преподава на най-малките ученици?!

33

hfghfg

преди 11 месеца

Тия дето дойдоха от селата и те на втората седмица почнаха да говорят като кореняк-софеанците - работимЕ, правимЕ, ядемЕ, пиемЕ... Аман!

32

Еrror 404 404 404 40

преди 11 месеца

Той сричащият на български Кравадойъ говори по правилно от други събрани от кол и въже тулопи!Хаха!

31

Фен на Вики Джъстис

преди 11 месеца

Грешки ли, по - трудно е да се намери една правилна дума излязла от тяхната уста. Особено "КИРЧОТО" една дума на български не знае, ще управлява държавата. Падението на Краваристан в назначаването на "БЪЛГАРСКИ КОЛОНИАЛНИ ГОБЕРНАТОРИ" е пълно. По - зле трудно може да е. Отделно и сред народа вече 80% от думите са чуждици. Не това не показва съвремие и интеграция към света. Съвсем друго показва.

30

Учител

преди 11 месеца

Всичката *** в Парламента са неграмотници !

29

Анонимен

преди 11 месеца

Много са зле.Даже в poмcката махала не използват такива нецензурни думички както нашите политици.Някой път се чудя какво им е.Не е възможно хора с висше образование така да се държат.

28

негласуващ

преди 11 месеца

Вие си ги избирате тия негррамотници взели по милост някоя диплома щот тати е дал някой лев на даскала!И неграмотността им насажда още неграмотност в следващото поколение-всички до един не знаят кога се използва "КОЙ" и кога се използва "КОГО"!И не само те,по всички телевизии и радиа е същата работа!Абсолютни лyMneни ви управляват!

27

Анонимен

преди 11 месеца

Как да научим . По какъв начин говорят в Кремъл.

26

Анонимен

преди 11 месеца

"Община Варна се самозапали един човек, искаше промяна така си изгоря жив пред всички, безрезултатно. " Знайм ги книжовнити норми ба дуценитеее! Ндей ми казва как шо гуворя ла дуцееее!

25

до №19

преди 11 месеца

До Оставете жаргона::Така е.Шопско-македоно-сръбска простащина,обаче с която много се гордеят.А нас,българите наричат презрително ПРОВИНЦИЯ.

24

Анонимен

преди 11 месеца

Какъв ХарварТ бе - други си е милиционерския ПУЦ в Симеоново. Вождовете на пролетариата са го завършили. Макар и с тройки.

23

Анонимен

преди 11 месеца

Академика от Банкя не допуска грешки.

22

Анонимен

преди 11 месеца

За ,,простия " електорат на Борисоф , Харвард е вместилище на неработещи ,,професори".Борисоф поощрява своите последователи...,,работа" , ,,работа , ,,работа" ...Или мъдростта на неговите предции ...,,който работи , не мисли"...Е първото гениално хрумване на Карл Маркс .А по Късно и за Ленин.Как да увличяшат масите , без масите много да му мислят...хахахихихи

21

Анонимен

преди 11 месеца

За "куролацията" на Киро ли говорите?Ами Харвард..сигурно е бил чистач на сградата там.

20

Анонимен

преди 11 месеца

Борисоф например, прави езикова грешка.Като казва че гради мостове на в место магистрали.Макар и двете да са чисти лъжи .Друга грешка която прави е , че вместо да каже,,вкарах проститут* Ка в спалнята си" казва,, вкарах Мата Хари в спалнята си ".Друга ,,случайна" грешка допуща като казва,,кълна се в децата си , един лев не съм взел за себе си."Първо , защото той взима злато в кюлчета.И второ банкноти по 500 евро.Това е грешка на езика...

19

Лингвист

преди 11 месеца

До Анонимен-ами депутатите от Възраждане ще бъдат скъсани.

18

Анонимен

преди 11 месеца

Струва ми се, че трябва да се въведат ежегодни и задължителни изпити по български език за всички присъстващи в парламента.

17

Анонимен

преди 11 месеца

То да бяха политици, то да бяха литератори, да не говорим за така наречените журналисти. Всяка вечер ни засипват с неправилен изговор на места и събития. За ударенията да не говорим. Искам само да попитам защо всички членуват с пълен член пряко и непряко допълнение и не *** в изречението. Питам се да не би да има нова граматика за улеснение на тези, които взвмат дипломи за по два месеца?

16

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 16 - То да бяха само директорите, ами има и от колегите им, учители, които пишат с грешки, че и поправят верни неща на ученици, като ги правят грешни. Е, не са всички, разбира се, но не би трябвало и единици такива да има. Дано някак се измъкне от тресавището образованието ни, не е било като да не сме имали добро такова.

15

Анонимен

преди 11 месеца

Ами директорите на училищата, ако знаете как говорят и не могат да напишат 2 изречения без правописни грешки!!!!????А иначе се правят на велики и тероризират учителите и служителите денонощно!Първо те на обучение по правопис за първи клас!