82

крадеца

преди 11 месеца

Нека и сега да краде в ада ще краде чушки *** като имат малко пари и се мислят за богове недосегаеми поне това убийство урок да са му на децата да не тръгнат по техният път да не се женят за мафиоти.хайде идва времето на другите бандюги дупе да им яко

81

Барса

преди 11 месеца

С мръсните пари търсят спокоен живот

80

баба мара

преди 11 месеца

защо не е попитал този спокоен живот с какви средства ще се осигурява къщатакак е закупена как се плаща на персонала 3 деца ученици и т.н. общи приказкиза наивници и баща и ще разиграва сценки

79

Анонимен

преди 11 месеца

Що, в България не е ли спокойно? Може би щото има много бандити като Къро? Значи ще бандистстваме в България и ще я направим неспокойно място, а после ще ходим в ЮАР да търсим спокойствие.

78

Йатъро

преди 11 месеца

Няколко *** по-малко!!!

77

Анонимен

преди 11 месеца

ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМ РЕКВИЕМ ЗА ЕДИН ПРЕСТЪПНИК, ИЗБЯГАЛ В РАЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ЮАР. ДА ГОРИ В АДА!!!...

76

Анонимен

преди 11 месеца

Първо се измъкват от правосъдието, след което същите ги убиват където и да са.

75

Алекс

преди 11 месеца

Закривайте темата.Прекалено много внимание на някакъв бандит.

74

Анонимен

преди 11 месеца

Да беше отишъл в Дубай нямаше да го ковнат. Ама за тая работа акъл трябва. А и Дубай не екстрадират само ако си финансов престъпник иначе за убийства и рекет гориш. Ето Черепа не го барат ама той си е момче-финансисче, нали:)

73

Анонимен

преди 11 месеца

Какво е разследвал като нищо конкретно не казва,единствено се разбира,че още едно българско семейство е разстреляно също,но дали по същия начин,като това и 2 души от персонала,и всички с белезници на ръцете,че още цяла бригада облечени в униформи на ***,тия униформи навсякъде ли се шият,продават и употребяват от всеки желаещ да се облече с тях и да ходи важно как такъв,че даже в бус да се настани и пропътува из града и те ли са на Интерпол,щом е бил издирван с червена бюлетина пусната от кого.

72

ЩЕЛИ ДА "ПЕЯТ&q

преди 11 месеца

ЗАТОВА СА ИМ ЗАТВОРИЛИ УСТУТЕЗАТОВА СА ИМ ЗАТВОРИЛИ УСТИТЕ

71

Teo

преди 11 месеца

Бели птици, и куршуми ... апропо, как са братя Галеви?

70

Голямото зануляване

преди 11 месеца

Няма да се размине на никой. До 5 години

69

поговорка

преди 11 месеца

" да бе мирно седяло, да не бе чудо видяло" ..........

68

Анонимен

преди 11 месеца

В България от 100 убийства годишно 70 са пиянски или ромски скандали, 20-25 убити при грабеж и може би 5-6 умишлени мафиотски убийства годишно. В ЮАР убиват по 60 човека на ден, 22 000 убити годишно и нашите в тая клoaка отишли да водят "спокоен живот" и то без да работят нищо???

67

Анонимен

преди 11 месеца

Точно в ЮАР били за спокоен живот, страна Номер 1 по убийства и престъпност години наред, където всички бели за принудени да живеят в резервати зад 5-метрови стени, бодлива тел и електрически огради (както на снимката). Абе спокойстиве отвсякъде.

66

Убийства на 100 000

преди 11 месеца

България 1,3 умишлени убийства на 100 000 души от населението, за 7 милиона около 100 умишлени убийства общо годишно, без катастрофи, пожари, трудови злополуки и други. ЮАР 37 умишлени убийства на 100 000, т.е. на 60 милиона души 22 000 души годишно са разстреляни или взривени, по 60 УМИШЛЕНИ УБИЙСТВА НА ДЕН и нашите отишли там да водят "спокоен живот" и то без да работят нищо??? У нас от 100 убийства годишно 70 са пиянски или ромски скандали, 20 грабежа и 10 мафиотски убийства за 1 година, а в

65

пепи

преди 11 месеца

Що . В България не се ли води спокоен живот . Ходиш на работа в завода и после у вас .

64

Анонимен

преди 11 месеца

Ще има ли конкурс по документи за нов шеф на мафията? За един преятел питам.

63

Гешев

преди 11 месеца

А Таки кога ще го достигне правосъдието! Време е и него да оправите!!