85

канибал

преди 1 година

урсула е наредила гешев да се махне. що е това?

84

а бе,

преди 1 година

ти да не би да си вземал ,,мерки,, когаго е тръбвало- а бакалъм-сега си ТИ

83

лоно

преди 1 година

мили хора,всичко това е последица от 12 г управление на разбойническата банкянска организация.Идни градци и бандити са се окопали във властта,и вече 2 г. не можем да се правим с тях.Те са отпадъка на обществото-свирепи,га.д.н.и,крадливи,отмъстителни,невежи,неуки,злобни и отмъстителни ***.Вие,които гласувате за такива същества,какви хора сте?Децата ви няма да ви простят за тази умопомраченост.Завлякоха ни в тинята,и продължават да ни тормозят.Хора,опомнете се.

82

Анонимен

преди 1 година

Гешев отивай посланик в ЮАР. Убиха къро заради теб а къри снасяше от границата по един милиард лева на ГЕРБ. Смятай

81

Анонимен

преди 1 година

Гешев отдавна е избягал в Израел и ще се върне с белезници от там. Какво учите в първи курс по право, как Гешев зачерква Младен Маринов от показанията на полицай ли? Цялото опг на Гешев ще мине през разпит

80

Иво

преди 1 година

Дръж се Гешев,всички млади юристи и студенти са зад гърба ти.Не ги предавай.Никога до сега престъпноста не е била поставяна толкова долу на колене.Честните хора сме с тебе.Бог да е с теб в трудните моменти.Ще има заплахи и покушения и срещу други съдии и прокурори.България е врата на Европа,и каналите са точно от тук.Цялата организирана престъпност се издържа от Българо-Турската граница.А тикаива мафиотски маши като Слав Трифонов,няма повече да стъпват в БГ Парламент.

79

Стоко

преди 1 година

Държавата е на автопилот заради тежките зависимости на тиквата, която сега е водена за носа от чуждите служби. Старите му приятели от мутренските години и КОЙ са му много много сърдити, че ги оставя сами в това ветровито време и ще дадат последна битка за оцеляване.

78

Гешефтура 1

преди 1 година

ЩЯХ ДА АРЕСТУВАМ Къро ама те взеха че го УБИХА !

77

Анонимен

преди 1 година

Гешев, ако не те е страх, потърси отговорност на предателите от записа! Иначе си същия страхливец като останалите.

76

Анонимен

преди 1 година

Ще бяга в ЮАР. Разбрахме защо мафиотите на БГ бягат в ЮАР. Защото през ЮАР преминава трафика на кокаин към Австралия. В Австралия кокаинът е много по-скъп, защото е далече от Колумбия, Перу, Мексико.

75

Анонимен

преди 1 година

Е КЪДЕ ЩЕ БЯГАШ? САМО В РУСИЯ ЩЕ ТЕ ПРИЕМАТ.

74

Анонимен

преди 1 година

Само агент Хари, Мата Хари, може да помогне на Гешев със съвети, как да бъде неуловим и неоткриваем.Това е най-великият български агент в държаватаТози агент влиза, слага, снима в държавни резиденции, невидим като сянка, неуловим за всякакви камери, охрани, охранителни държавни мерки.Носят се легенди за този тайнствен агент "Зоро", или "Зорка Косматата", както разказва "Легендата за Зорка Косматата".Добра или лоша е, на страната на народа ли е, или е на страната на Злото, никой прокурор не знае.

73

Анонимен

преди 1 година

Така и не разбрах тоя защо го заплашват

72

Гешев

преди 1 година

Помощ!!! Заплашват ме!! Искат да ми вземат местенцето в прокуратурата!

71

Василев

преди 1 година

Гешев и мафията очистиха Къро, защото той имаше информация за Бойко Борисов, като главен секретар и кмет на София, как ВИС са били покровителствани от най-високо ниво и как се е движел наркотика и как са се разпределяли парите после!Къро беше защитен свидетел на чужди служби срещу българската мафия и го ликвидираха!Агент Глен Ходжис!ЦРУ!!!

70

Анонимен

преди 1 година

Като не те е страх, защо всеки ден продънваш медиите че те заплашвали.... Айде омитай се от тук, на всички опротивя!!

69

Анонимен

преди 1 година

а пък сарафов живеел като крал, а сина му кара мазерати и има имоти в дубай... а там съвсем случайно е и черепа...

68

Анонимен

преди 1 година

Да се заплашват хора на такава възраст е просто признак на елементарна култура. Направете си извод на какви ренегати плащаме заплатите.

67

Роси

преди 1 година

Ох Боже,а стига вече ,разбрахме ,че си безстрашен мъж Крайно време е да говориш професионални,по същество,все пак си Главен прокурор

66

Анонимен

преди 1 година

Па ли бе ? Само не разбрах как не са та уплашили лично, а чрез посредници щот си бил отпуска. Съвсем се омаза в лъжите си бе !!!