129

Петър

преди 11 месеца

Много е гладен този и само заради това иска и се натиска да има правителство.

128

Анонимен

преди 11 месеца

Откога хора без нито един ден трудов стаж и на хранилка на НПО-та са основни експери при решаване на сериозни проблеми

127

ДВОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 11 месеца

Ицака: Предлагам за да се замете огромния скандал, вътрешен и международен да се направи една комисийка в която да участват цар Киро и Цветелин Кънчев, които внимателно да изслушат записите и да видят кой от 50 те участника е изрекъл най-много лъжи, той да е кандидатът на ПП за премиер, честните гласували против да се изключат от ПП като неподходящи...

126

ВЕРВАЙТЕ ИМ

преди 11 месеца

Иванов, патерицо Бойкова-Бойкекева, защо така патеричо подгласяш на Подкопахме промяната и на ГРОБ?

125

Анонимен

преди 11 месеца

МАРГАРИТА ПОПОВА ГИ РАЗБИ И КАЗА ЧЕ ЕДИНСТВЕНО ЧИСТИЛИЩЕТО НА НОВИТЕ ИЗБОРИ Е НУЖНО. АМА БИЛО СКЪПО 50 МИЛИОНА ЗА НОВИ ИЗБОРИ А ДА ОТКРАДНАТ ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ ПО-ЕВТИНО ЛИ Е?

124

Никола Стефанов

преди 11 месеца

"Абсолютно императивно е да се излъчи правителство с втория мандат" - е да, за Пинокио е важно да се излъчи правителство, иначе ПП отиват на бунището и ще повлекат ДБ със себе си. А и интересно, че напоследък изобщо не е отварял дума за далаверите на ДПС, а през 2020-а беше пръв жабокрек на Росенец.

123

ББ

преди 11 месеца

въобще да не се плашите от нови избори г-н Иванов!Живеем в Глобален Свят в който раша не е фактор,имат пропагандата!гроб-дпс-бсп обслужващите геноцида на путин и убийствата на жени и деца в Украйна ще платят цената като съучастници,руските манипулаций с рекет записи на нечистоплътни...не променят нищо!Бог да пази САЩ и Свободният Свят,част от който е и България!!!

122

Анонимен

преди 11 месеца

Тази фашистка скумрия от Брюксел какво ще я правим?? Ще осмърди държавата!

121

Анонимен

преди 11 месеца

Като какви официални лица, г-н Иванов, г-жа Габриел и акад.Денков ще продължат преговорите? Председателят на НС не го интересува кои от ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС са водили преговорите,а на заседанието на НС за избор на кабинет той ще иска името на премиер-министъра ,гласуване и имената на ресорните министри и зам-премиерите за гласуване.И вие ще му представите двама премиери,първият след 9 месеци подава оставка,но министерският състав и за вторите 9 месеци остава същият! Да ви имам акъла и самочувствието

120

Коментатор

преди 11 месеца

Сладур!

119

Гном,

преди 11 месеца

продал не на НПО, що е то?

118

Анонимен

преди 11 месеца

Боко преди 3 дни ви каза да спрем да се мразим за 4 месеца и да свършим 4 неща за България. После пак ще се мразим и караме. Каза ви да не четете сайтовете с компромати и да не гледате телевизия. Боко издържа на препоръката си към другите, само един ден. Скумрията от Брюксел вече не знае на кой свят е. Искат да я слагат във фризера, на следващия ден я вадят и размразяват. Всеки ден я местят и подхвърлят из герберските еднолични, променливи планове на Шефа.

117

Анонимен

преди 11 месеца

Христо Бойкикиев е най-големия шарлатанин. Юридически стаж няма един ден. Дядо му политически имигрант в Русия се жени за баба му рускиня генерал от Червената армия. Бойкикиев е убит по време на Голямата чистка в Берлин. Майкатa на Христо Мария идва в България и става член на БКП, но я изключват заради дисиденство. След това влиза в БСП.Много плака за Доган когато беше в затвора. Бойкикева през 1989 г.: Моят приятел философ Меди Доганов. А Христо отиде с лодката в Сараите да се търкаля......

116

Зевзек

преди 11 месеца

ПП -Платена пералня,ДБ- Добруване на Бойко

115

Очевадно

преди 11 месеца

Едно мръсно, нечистоплътно дървено човече не може да призовава или да говори - то се движи както го местят кукловодите му !

114

Анонимен

преди 11 месеца

Защо след скандалните записи жалкият фигурант го няма да даде изявление? Той също е замесен с ала бала и фалшифициране на резултатите от изборите. Простото Киро каза, че правили "ала бала през президента"

113

Прът

преди 11 месеца

Не им пукаше, като вдигнаха цените на всички българи, а за оставката на Габриел са се затъжили.

112

БАНко

преди 11 месеца

БРЮКСЕЛСКАТА СКУМРИЯ ЩЕ ЗАПЛУВА ЛИ ПРЕД .....ДЕНКОВ ??? КАЖИ СИ , КРИПТО !!!

111

Анонимен

преди 11 месеца

Германците каквато е Урсула сега заличиха Руската империя създавайки и финансирайки Ленин убивайки невинни деца само защото са наследници на Русия мислите ли че им пука за някой като нашата държава

110

Пхахахахахаха

преди 11 месеца

Ми не, не е задължително! Изчезвай, предател!