41

Анонимен

преди 1 година

Ердоан го нахендрри на арменеца Кълъчдароолу. Чак до задните гуми!!

40

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 1 година

До българинЗабравил си да напишеш, че ще ги направят и Българи, нали?

39

Талибан ерджолан

преди 1 година

Няма такива амсалаци в световната история! Няма такъв глепакх като потурнака!

38

Анонимен

преди 1 година

КРАЯТ НА МИНДИЛСКАТА ДЖАМАХИРИЯ ДОЙДЕ

37

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

България най-накрая се отърва от турските си "приятели" следват санкции, мизерия, фалити за турция. Слава на ЕС, НАТО, САЩ, Британия!

36

Анонимен

преди 1 година

ЕДИН УМИРАЩ ДИКТАТОР В ПОСЛЕДЕН СТАДИЙ

35

Ердоан

преди 1 година

Ердоан спечели,честито!

34

хм

преди 1 година

До Смятайте То, ако беше така Ердоган щеше да спечели още на първия тур. С поне 80-90 %.

33

българин

преди 1 година

Всеки турчин трябва да гласува за Ердоган. Гласувате ли за другия ще започне "европеизацията" ви. Постепенно ще ви наложат всички християнски правила, закони и обичаи. А накрая западняците ще ви сменят и вярата с християнска, ще станете неверници. Докато се усетите ще ви сменят дори и турските имена с християнски имена. Ако искате това, не гласувайте за Ердоган, а за другия.

32

Гадняр

преди 1 година

Наистина няма такава избирателна активност в световната история. Доган е мобилизирал дори и мъртвите шалвари да гласуват в Кърджали и Разград.

31

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 година

Изборите Приключиха в 17:00 часа - Ердоган Спука Урните ........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, Браво Ердоганее.......

30

Анонимен

преди 1 година

Ако бяха умни като вашите вождове, щяха и двамата да станат ротационни президенти и изобщо да не правят избори.

29

ЕРДОГАН

преди 1 година

Велик е!Дано спечели,че иначе ония 2 млн дето са на палатки като скъсат синджира,и глей кво става!Нашичките т.н. граничари ще ги папкат на закуска!И то безплатно!

28

Анонимен

преди 1 година

Да ! Ромите дойдоха с османците, натресоха ни ги здраво :)))

27

Праром

преди 1 година

Ние от прародината на ромите сме също за Ердоган. Както са казвали древните ромски мъдреци, Сатям джаяте!

26

Анонимен

преди 1 година

Горките турци не осъзнават, че дори да стигнат 99%, дори и повечето да са гласували за дядката с изчанченото име, пак ще спечели бай Ердо :)))

25

Дядо Ванго

преди 1 година

Ердоан ще спечели с 54.8%

24

Реалист

преди 1 година

До ром от ром,Абе пич вие сте ромите на Европа,живеете от подаянията и социалните помощи,аз съм в Лондон и с очите си виждам,че сте по големи роми от ромите,а и с нон-стоп глупавите коментари по форумите само показвате,че ви е страх,това прекрасно се разбира от там идват глупостите дето ги ръсите,вони на страх от вас

23

Ангел

преди 1 година

Не съм мислил, че ще напиша( когато човек казва никога, Бог се смее)- но в случая се надявам за решителна победа на Ердоган.Който ще да управлява оттатък Капитан Андреево, за нас е важно да управлява стабилно и дори със тежка ръка ако се налага! Опозицията ми се вижда разпасана команда, която ще се сдавят ако спечелят, а Калъч и т.н . слаба ракия и че ще изтърве положението. А за нас това ще е жив ужас.

22

до ром от Рим

преди 1 година

Ся, ти май не си от маалатъ!? Ромите са християни, турците са мюсулмани, езиците им са корено различни, както и традициите! А, и на ромите не им дреме за изборите у Туркието, все пак съм живял у маалатъ, шъ знайш! Имам добри приятели и сред ромите, и сред турците.