265

Анонимен

преди 1 година

И целия Европейски съюз ще плаща изгнилите англосаксонски амбиции на зеления наркоман . Ако москва искаше жертви лесно можеше да премаже улеите . Само дЪнбай върти манивелата и печати хартийки и никой не забеляза поредния дефолт. ...

264

Холмс

преди 1 година

боя се , че това е истина ..

263

до края на 2023

преди 1 година

всички хуни вън от Украйна

262

Анонимен

преди 1 година

Двеста тъйсяч сдохли москали,сдохли москали,сдохли москали !Двеста тъйсяч бели жигули,бели жигули,бели жигули!

261

Анатема

преди 1 година

Антихристът Путин втора година пали и граби Православни земи!Да гори в Гейената ВоВеки!

260

СМЕХ...

преди 1 година

АМИ РУСНАЦИТЕ НЕ УБИВАТ В УКРАЙНА "НА СЕРИОЗНО"---САМО ЗА ПОЛИТИЧЕСКО "ЗАБАВЛЕНИЕ НА ПУТИН И КГБ"....ха,ха,хаааааааааа....ВЕРВАМЕ ТИ БЕ , ВЪШ ЛЬО.....!!!!!!!!!!!!!!!

259

ВЕРВАЙТЕ ИМ

преди 1 година

Според американските генерали Русия пази цивилното население, и не действа сериозно във войната. Аз вярвам на американските генерали не на нпопсевдоамерикнаските *** и пропаганда и цензура. Учете езици, за да не ви будалкат тука мутросороспиитее-перачи и на които борбата с корупцията няма да им е приоритет...Е как ще ти е приоритет, като требе сам да се хванеш, по-добре да съсипят и прокурорите политбоклука не е шега работа.

258

KartoffelFuhrer

преди 1 година

2021 руската армия втората най-голяма армия в света2022 руската армия втората най-голяма армия в Украйна2023 руската армия втората най-голяма армия в Русия2024 руската армия вече я няма

257

Руски Цирк

преди 1 година

не била започнала да действа сериозно....СИГУРНО ЧАКАТ ПОМОЩ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ РУСУФИЛИ....

256

Тошо

преди 1 година

Да не би да казва, че неговата страна е несериозна...!?И като такав,а не е необходимо да и се обръща сериозно внимание !?Моля за извинение, но не разбирам как може да боравиш с оръжие, несериозно !?

255

Хахааа

преди 1 година

Верно ли бе ***? То цяла година слушам такива глупости.Колко сте смотани рашките.Жалко че обричате народа си.

254

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

СЕРИОЗНО ЛИ , БЕ...??!!!!

253

Лъже !

преди 1 година

"Може ли да постигнат мир още утре"...??? Някой връзва ли им се на Тия? Ако наистина искаха мир, те щяха да са държат по съвсем различен начин! Както казва Виктор Суворов, не е имало случай, някой да се върже на номерата на болшевиките от Кремъл, и накрая да не е бил излъган! И така е от времето на Ленин!

252

Анонимен

преди 1 година

СССР също бе 16 пъти по-голам, на се срина. Русия ще се разпадне сама, въпрос на време.

251

Паню Баирски

преди 1 година

Подкрепата за Украйна ще продължи от целия демократичен свят и руските убийци ще бъдат поставени на колене!

250

Анонимен

преди 1 година

Във Великобритания обявиха скорошния край на подкрепата за Украйна в американското общество. Това се казва в материал на британското издание The Guardian. Както отбелязва авторът на материала, военната помощ за Киев изостря опасенията на Белия дом, тъй като американската обществена подкрепа за Украйна отслабва. В същото време той обръща внимание на факта, че основните републикански съперници на президента на САЩ Джо Байдън през 2024 г., бившият американски лидер Доналд Тръмп и губернаторът на Флорида Рон ДеСантис, не възнамеряват да оказват помощ на Украйна.

249

ЦРУ

преди 1 година

В момента истинската война не е в Украйна, тва е за медиите и простолюдието. Докато пиша това се водят кървави битки в северен Юкон а това променя нещата..... в медиите нито дума разбира се ;) инак 80% от америка ще се върнат към родните места бухахах

248

Бог

преди 1 година

Аз не забравям. В момента, не само се саморазправям с оттрепките предатели от хибридна украйна а вече монтирам военни инсталации в Нунавут и от там право на долу баце, без спирка, без милост докато температурите станат 38 през Декември бухахаха

247

протоки конфликта

преди 1 година

За кого отново вият сирените?

246

Официално

преди 1 година

Относно "Време ви е" - в момента мнение номер 261 - скриншот е направен и отправен в прокуратурата на Република България.