182

...

преди 11 месеца

Този човек е класи над останалите ни политици...А Кирчо се видя отдавна, че е въздух под налягане...Още с поведения разговор с американския президент продължил няколко секунди...Не осъзнава ли каква отговорност има пред родината си?????

181

Един Българин

преди 11 месеца

Съгласен съм че е хубаво да има правителство, но не на всяка цена и с нищо повече от казаното. Политиците си ги били говорели ама по между си...ЗАЩО?! Ако сте слуги на някого, включително и на банкянския пожарникар е добре всички да го знаем, а не после да правите правителство с него!!! Алчен за власт и шкафчета той не може да седи и да гледа. Най-безболезненото за Тулпи щеше да е да подкрепи правителство на мацинството на ПП и щеше да управлява от зад кулисите като Доган, но той все да е отпред

180

Анонимен

преди 11 месеца

Не в началната, а в крайната си точка са преговорите )))

179

НиковаПовечеСДС-Чума

преди 11 месеца

Защо непрекъснато ни натрапвате тук, мнението на ДрагалЪФския гърбат Ай дук !?Какво разбира Ай дука, освен да краде, пардон - да "прЕватизира"!?

178

Анонимен

преди 11 месеца

Досега един положителен коментар не виждам за ***, да се радва че не е при бай Ставри. Не мърси повече пространството и си седи в къщи !

177

Анонимен

преди 11 месеца

Този защо не е в затвора ,колко пари изпра във фондацията на жена си !

176

Костовица

преди 11 месеца

Имаме си правителство,имаме си парламент и въобще не знаем какви ги вършат докато публично се разиграват сценки с компромати.

175

Teo

преди 11 месеца

Това е ... това е все едно Маман да коментира, че някоя жрица не си върши добре работата!

174

Анонимен

преди 11 месеца

...ами да изберем теб. Още има за крадене...

173

Тази гръцка

преди 11 месеца

Орда затвори 4 блока на АЕЦ-Козлодуй които имат 80 годишен полезен експлоатационен живот с най-чистата електро-енергия.

172

Този византиец

преди 11 месеца

Още ли е на свобода.

171

Анонимен

преди 11 месеца

този ромски българин излезе от мише дупката да ни лъже пак кирил петков взе пример от него

170

Анонимен

преди 11 месеца

Другаря Костов излезна от пещерата...явно е гладен:)

169

Анонимен

преди 11 месеца

костов защо спря безплатните лекаства за деца през 1992г?

168

Продалият

преди 11 месеца

икономиката на БГ на безценица(е,безценицата е била за държавата,за него е имало добри комисионни,милионер е,живее в Бояна,сигурно си е купил и място в нейния ВИП гробищен парк)продължава да ни дава акъл и се опитва да манипулира.Дори книга е написал,но за разлика от "Времеубежище",превърнала се в световен бестселър,неговата играе роля на прахосмукачка,събира прах по книжарниците, допуснали грешката да я вземат.Колко ли дървета са загинали напразно за хартията и? А,не,ще я претопят.

167

Анонимен

преди 11 месеца

е нямаше как и заврения зет Пепеляшко да не се изкаже. Правителство ще има, но ще отпаднат някои протежета на Пепеляшко и Прокопов, като Асан на първо място, Кицата се къса да се извинява, Кокорчо не съм прочел да се е извинил

166

Анонимен

преди 11 месеца

Къде ще вадите, какво ще вадите? Психически болни хора са заблуждавани от фашизоиди, че извън ЕС и НАТО ще имаме някаква независимост. Ваденето от ЕС и НАТО ще докара един десен фашистки режим, като този в Беларус. Един крадлив психопат ще бъде сложен от чужди сили на власт за безкрайно време, ще ни скара с ЕС и НАТО, ще изпълни желанието и заповедта на чужди сили за санкции срещу България, спиране на търговията с ЕС и света, затваряне на България.

165

Гошо

преди 11 месеца

Иване, от партогенос се превърна в унищожител на България, по точно но икономиката и. Парите ли свърши та се изявяваш като всезнайко? Хората помнят колко струваш и какъв предател си.

164

Анонимен

преди 11 месеца

Костов пак нищо не казва. Не се разбира какво мисли. На вътрешния разговор на ПП се разбра истината, направи се анализ на обстановката, която е много вярна и точна. Стилът е разговорен и неофициален на разговора. Разбира се логичният анализ на последствията от клякането на Борисов от нововъзникналия му страх от Гешев. Разбира се работата за влизане в Шенген и Еврозоната. Разбира се желанието на Боко да не прави избори до смяната на Гешев. Разбира се очистването от герберските мафиотски калинки.

163

Кирчо

преди 11 месеца

Чували ли сте за СОРОС-КОСТОВ ? Ето го !