221

Анонимен

преди 11 месеца

мИТОВ, докато си в герб Бате , никога няма да вкусиш министерски пост , да не говорим за Премиерски , обещан от кандидатът за място при бай Ставри , вождът на герб !

220

sd

преди 11 месеца

ако ПП и ГЕРБ са за затвора, то БСП и руската шпионска креатура възраждане са не за затвор, а за немедленно избиване-унищожение. Всички, които са за русия- държавата -терорист, трябва да бъдат убивани. Дори 2 милиона псевдо-русо-българи да бъдат уб ити, нещата ще тръгнат после към по-добре.

219

Zеленски V

преди 11 месеца

Да се възраждаме и да идват танковете и всички у кауша.

218

Анонимен

преди 11 месеца

Уроци по политически морал от един политически номад/хамелеон.

217

Анонимен

преди 11 месеца

Псевдо-атлантиците започнаха да ни баламосват отново !Тия от герб май не разбраА , че тяхното властване свърши ЗА ВИНАГИ !

216

Анонимен

преди 11 месеца

Абе Митов, какво управление от ГЕРБ, ПП и ДБ. Та те вкупом по техни признания са спонсориране и служат на чужди сили. За какъв мандат. Тези партии трябва да бъдат забранени, а лидерите им в затвора. То бива, то може, но такъв явен цинизъм и непукизъм от предателство на държавата няма. Никакво управление. Поредните избори и дано народът да е прочел, чул и да си е научил урока. В противен случай приказката - *** народ заслужаба си съдбата.

215

Възмутително

преди 11 месеца

Всички управляващи в България са циници. В момента, в който се наместят във властта и им се сменя външността, изражението - отвратително цинично, безпардонно, нагло ...Никакво възпитание, за морал да не говорим.Материалът във властта е с критично ниско качество.

214

gogo

преди 11 месеца

Тоя женски полов орган докога бееее

213

Тенкю партнерс!

преди 11 месеца

От посолството са ги консултирали, да "стоят зад всяка своя дума". Сякаш нища не се е случило, до следващия гаф.

212

Жебок

преди 11 месеца

Пак ще повторя виждането си, изразено тук, в този форум, преди около 2 седмици - Чак като се разкарат от политическта сцена Герб и ПП-ДБ, тогава ще има свястно Правителство България! Чак тогава

211

Никола Стефанов

преди 11 месеца

Честно казано, очаквах ГРОБ да започнат да джафкат срещу ППДБ поне шест месеца след като започне ротационното премиерство - все пак всеки с минимални познания по история знае, че всяка хунта рано или късно се превръща в упражнение по забиване на нож в гърба. От друга страна, ГРОБарите явно са решили да избързат и да не изтърват такъв добър повод за окалване на ПП-тата.

210

аз

преди 11 месеца

А записите и снимките на Боко какво са.

209

Анонимен

преди 11 месеца

До sd....окрайна свърши.....

208

Анонимен

преди 11 месеца

ПП-ДБ-ЛГБТ и ГРОБ да хващат под ръчичка новия краварски посланик и в Аляска на почивка за вечни времена

207

sd

преди 11 месеца

ако ПП и ГЕРБ са за затвора, то БСП и руската шпионска креатура възраждане са не за затвор, а за немедленно избиване-унищожение. Всички, които са за русия- държавата -терорист, трябва да бъдат убивани. Дори 1 милион псевдо-русо-българи да бъдат уб ити, нещата ще тръгнат после към по-добре.

206

....

преди 11 месеца

Говорел бил с Урсула за Шенген и Еврозоната. Навивал я. Ами това му е работа, много добре е направил, чудесно даже. Съгласувал бил преобразования на службите с чужди посолства. Кой не знае, че една от причините, ако не и най-важната причина, да не ни приемат в Шенген е това, че службите ни са пробити. /то пък да бяха само те/. И те не от друг, а от Русия, която ни обяви за вражеска страна.

205

Нормално е

преди 11 месеца

ЕС даде интересува кой ще управлява България,ние сме в ЕС. Но не е нормално мутрофанова да агитира за Копейкин,защото за Русия ние сме неприятелска държава...Има разлика,нали?

204

А, Решетников

преди 11 месеца

Когато избра за кандидат президент Радев,Защо никой не протестира? Или щом е от Путин и мутрофанова ..може ..

203

Българин

преди 11 месеца

Четете Елин Пелин - "Ветъро"Има няма 100 години нищо не се е променило..."У село има трима кмета, двама са у затворо, третио че де кога они се върнат да го заместат..." ...Та и сега работата същата... Политик в България... За дрънголника...

202

Анонимен

преди 11 месеца

И двете коалиции сте престъпници и единственото, което трябва да обсъждате е коя килия на кой да бъде