98

иван

преди 11 месеца

този явно си е купил огледало...

97

Tangra

преди 11 месеца

Тези които виждат руснак зад всеки ъгъл могат спокойно да станат поданици на падишаха.Ще имате много братя по Кърджалийско и далироманско.

96

Гълъбче ,мамино

преди 11 месеца

Твоят шеф, бг президента бе одобрен от решетников, т.е. от Путин, а така настаненият за президент Крадев избра теб---така,че не ми говори за морал.....

95

Анонимен

преди 11 месеца

Трябва да се променят правилата за съставяне на правителство като в Гърция: Партията получила най-много гласове на изборите получава като бонус още 50 депутатски места. А останалите се разпределят процентно между останалите класирани партии и коалиции преминали бариерата от 4 или 6 процента. Така се избягва политическата криза и възможността от външно влияние от служби, централи, НПО-та, посланници, многознайковци или местни частни интереси.

94

антирелигия

преди 11 месеца

До Я. Я.Бог няма... за съжаление...

93

Анонимен

преди 11 месеца

ЩОМ "ПАРТИИТЕ" ТОЛКОВА ВРЕМЕ НЕ МОГАТ ДА СГЛОБЯТ УПРАВЛЯВАЩА КОАЛИЦИЯ, ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ИМАТ АБСОЛЮТНО ДОВЕРИЕ НА СЛУЖЕБНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА НАЗНАЧЕНИ ОТ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ. АКО НЕ БЕШЕ ТАКА ЗА 10-15 ДНЕ ЩЯХА ДА СГЛОБЯТ КОАЛИЦИЯ И ДА СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО. ПАРЛАМЕНТАРНИЯТ КОНТРОЛ НАД СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО РАЗИГРАВАН ОТ ПАРТИЗАНИТЕ ОТ ДВЕ ГОДИНИ КАТО РАЗПИТ В ГЕСТАПО Е САМО ЗА ПАРЛАМА И ПОЛИТИЧЕСКА ИЗГОДА,ТЪЙ КАТО НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА СЕРИОЗНА РАБОТА!!!...

92

Анонимен

преди 11 месеца

Пълен одит на кражбите на гълъбарника!

91

Анонимен

преди 11 месеца

Руската група за диверсии назначена от Радеф, говори за цинизъм. Нагли предатели, които мястото им е в затвора!

90

Анонимен

преди 11 месеца

До Така Този не е гълъб, а най-обикнопвен червеношийка.

89

Така

преди 11 месеца

Не ни трябват Гълъби, а Ястреби!!!!

88

Анонимен

преди 11 месеца

Вярното куче на ypoдливия Радев пак се изходи неподготвено по въпроса.

87

Анонимен

преди 11 месеца

Абе, Радев! Откъде изкопа ПеПетата?! Добре, че намери някакви за свестен временен кабинет. Но за президентска република ще имаш Много Здраве!

86

Митев

преди 11 месеца

Г-н Донев забравя КОЙ ги лансира тези и от кое котило са. Защо не споменава за "топлата връзка" м/у тях и Началника му Радев?!

85

1212109876

преди 11 месеца

Лястовици, гълъби и кукумявки.

84

СИСИ КЕЧ

преди 11 месеца

До Я. Я. ---------АКО ИМАХА ЩЯХА ДА ВЪВЕДАТ ВЕРОУЧЕНИЕТО, А НЕ ДЖЕН ДЪР ИДЕ О ЛОГИЯТА!!!

83

Я. Я.

преди 11 месеца

КАКВИ ГИ ВЪРШИТЕ БРЕ? ИМАТЕ ЛИ СТРАХ ОТ БОГА?

82

Анонимен

преди 11 месеца

ДА СЕ ИГРАЕ НА ДЪРЖАВА НЕ Е КАТО БЕЛОТА!!!

81

До ПИТАЩ

преди 11 месеца

До ПИТАЩ - то няма да можем, защото така е направено законово, че партиите управляват, а партиите сме ги видяхме и сме ги виждали. Трябва да се смени системата, но пак минава през партиите, а те не искат. Въпреки, че дойде от итн, идеите с референдуми да се принудят партиите да гласуват НАРОДЪТ да избира ПРЯКО, ЛИЧНО, МАЖОРИТАРНО властите (2016 за законодателната, 2023 за изпълнителната) беше добра, но самите итн я саботираха. Но това са вариантите-референдум или революция. Поне според мен.

80

Питам Ви

преди 11 месеца

Ще излезе евреина Соломон Паси в пряко предаване, в ефира на Българската Национална Телевизия и най- арогантно ще заяви: - Време е да скопим Българския лъв! - и абсолютно нито един политик дума няма да обели с/у това негово изказване!?!?!?! - В коя държава нещо подобно може да се случи без да има никаква реакция или последствия?!? - Вече няма Българска държава - тук е юдейска васална територия!

79

чичо Къди

преди 11 месеца

А си мислих, че по-младите са умни ... АМЕ НЕ!