86

Анонимен

преди 1 година

Политиците ни губят тежест у нас за ЕС да се изкажат от там Те май вече се изказаха де

85

Анонимен

преди 1 година

Тежеста в Европейския съюз загубихме отдавна. С избора на пропутинския комунистически презодент. Ясно доказателство, че на военен, възпитаван във вярност в СССР и БКП вяра НИКОГА!

84

Анонимен

преди 1 година

И никой не намира за странно, че КП има личния тел на Урсула и и се обажда в личен разговор да я пита какво да прави. В качеството си на какъв и се обажда? Чие протеже е този и как може да се говори за независима политика на Бг в такъв случай? Членове сме на ЕС, верно, но има въпроси, които би трябвало да си решаваме сами, а не Урсула-корумпираната чиновничка, да ни ги решава.

83

Анонимен

преди 1 година

тя и Урсулата е за затвор..вие тежест...

82

Анонимен

преди 1 година

Каква тежест губим като никога не сме имали такава? Вече и на децата от яслите стана ясно, че нашите политици са само едни пионки. Пионките в шаха могат да получат тежест, ако ги допуташ до последното поле, но в живота не правилата са други и пионката си остава пионка веднъж и завинаги.

81

Анонимен

преди 1 година

Ще загубите тежест я. Щом замириса. Па може да ви олекне.

80

Анонимен

преди 1 година

Наверно нарочно са го направили що записали що говорили преди ротацията,защото не са конкретизирали ни за момент съответни посланници от групи пред които ще се представят представители на служби,че още служби те са разни и много като служба за които при ротацията ще се завъртят по подразбиране на такъв не коалиционен договор след избори за осигуряване на постоянно мнозинство от депутати,а ротационен с механична периодична смяна на състава зад които ще стои някой оправен дето ще замазва ротацията

79

Анонимен

преди 1 година

Кога ли пък сме имали някаква стойност за нищоправците от ЕК и писарушките от ЕС?

78

До 78

преди 1 година

Има наука за предприемачи и как да управляваш? Да съм ефективен мениджър на хора трябва да съм завършил управление?????? А ако не съм завършил като всички хора, които управляват други хора но не са завършили за мениджъри?

77

Анонимен

преди 1 година

А защо те е страх от представител на реда и закона? Вече стана ясно че си имал проблеми и си записан

76

До 78

преди 1 година

Учи, учи. Ще стане предприемач. Хахахаха. Не ти ли казаха, че вече всичко го прави програма? Хахаха. Учи, бездетен плъх.

75

Анонимен

преди 1 година

Предприемачество се учи и управление също. Има даже и прогнозиране и планиране като част от тях. Но ти си със знанията от зодияка :))

74

До 74

преди 1 година

Лузър, живей си с мама и тате. Не ме интересуваш. Ако си и безплоден, т.е нямаш и деца, си още по-голям лузър в живота. Не ме интересуваш. Хахахах. Не ме интересуват кафененцата и какво си учил. Предприемачество не се учи. Или си предприемач, или не си. Няма как да учиш предприемачество. Няма такава наука. Който те учи на това, търси шарани като теб.

73

Анонимен

преди 1 година

70 в България се учи и финанси и икономика всякаква даже корпоративна. И предприемачество се учи. Проблемът е че няма къде да се прилагат. Идва чуждият франчайз и такива като теб се хващат на въдицата на чужденеца. А ти се мислиш за "нелузър". Само че има две понятия даже в уики, отиди ги провери. Blue banana и golden banana

72

До 72

преди 1 година

Лузър. Живееш още с мама и тате ли? Хахаха

71

Анонимен

преди 1 година

69 не си ти който да определя възраст. В сащ пълнолетен ставаш на 21. Но това не определя кой къде да живее как и с кого. Може да е къща кооперация дори, а ти си в частния случай. Предлагам ти да се изнасяш от сащ. Мисловно. Понеже сам се заблуждаваш че си там .

70

Хахаха

преди 1 година

Слагай ми минуси, лузър. Забавлявам се с теб и това колко ограничен си.

69

До 68

преди 1 година

Икономиката не е наука. В България не се учат финанси и икономика на парите.

68

До 67

преди 1 година

Апартамента на родителя не е апартамент на детето. Човек над 21 годишна възраст не може да живее с родителите си и трябва да се отдели. Земя млад човек и да има, няма да я отработва, Потенциал има във висококвалифицираните и образовани хора, те си купуват апартаменти, не живеят при родителите си, нито ще обработват земя. За да задържиш младите хора трябва да им предложиш високоплатена работа в технологичната сфера, демокрация, върховенство на закона и свободата да пътуват. Това е.

67

Анонимен

преди 1 година

66 напротив, икономика се учи и другаде. Единствено ставаш за смях като си чул наркомана ицо да пее за унсс и двеста марки. На теб знанията за университетите и академиите ти стигат до там.