38

до 40 от славянин

преди 11 месеца

Взривяването на моста беше толкова ''ювелирно'', че само парапетите му бяха счупени!

37

Анонимен

преди 11 месеца

Славянството е измислица на Екатерина Велика, кояти се тикала всичко по дупките. Това е една примитивна политическа идеология чиято цел е подчиняването на народите под скиптъра на една империя. Среден пръст за тая империя.

36

Анонимен

преди 11 месеца

Ако си мислят, че ме им е писано на сметката и ще им се размине, мноооого грешат!

35

до 34 от славянин

преди 11 месеца

Прехвалената ''победоносна'' пролетна бандеро-дж.нд.растка контраофанзива не тръгва защото няма с какво - руснаците всеки ден унищожават складовете с оръжие и горива и остатъците от леопарди, абрамси, хаймърси и останалата хипер-хай-технологична атлантическа техника на бандеровците няма с какво да върви!

34

Анонимен

преди 11 месеца

Пълен Куку и слуга на руския империализъм. Изчежвай слуга и агент на тероризма. Казва се Бахмут. Скоро и много други градове и села завладяни от руската империя в границите на руската федерация, ще си върнат историческите имена. Билхород, утре следват другите.

33

Сата НАТО

преди 11 месеца

Операцията с взривяването на моста беше ювелирна, отвсякъде погледнато. Капи доле за Служба Безпеки! Въобще всичко им е ювелирно - Даря Дугина, Прилепин, Захарченко, фъфлещото цига не Гиви и джуджето Моторола... Единствено и само суперлативи за СБУ!

32

Анонимен

преди 11 месеца

Е, не е вярно, че Украйна е замесена. Според кремълските старчоци виновна била България, защото тирът дето уж бил гръмнал (което се оказа лъжа) бил товарен в България с експлозиви...

31

Анонимен

преди 11 месеца

Революцията в Русия започна. Разпространявайте и окуражавайте хората да се събудят и да отхвърлят игото на Путин. Свободна Русия.

30

Призовавам

преди 11 месеца

Защо да ходя не Руснаците ядат бой а Украинците 9 вълна мобилизация. Само на Артьомовск се утилизираха над 55К най боеспособните части. Само чувам как громите Руснаците ама на приказки идете наистина го направете.

29

БАНко

преди 11 месеца

АнонимеНчо , РУСКАТА АРМИЯ ОСВОБОДИ ХЕРСОНСКА , ЛУГАНСКА , ЗАПОРОЖКА , ДОНЕЦКА ОБЛАСТИ И ПОЛУОСТРОВ КРИМ !!! ИМАШ ЛИ ДА СПОМЕНЕШ НЕЩО ЗА ,, ОСТАТЪЧНА УКРАЙНА " ??

28

Анонимен

преди 11 месеца

Да разгромим заразата наречена русизъм. Това е опасна зараза, заличава народността и обръща човекът срещу своя народ. Внимание. Откажете се от русизма днес и завинаги. Откажете се от тази опасна идеология.

27

Анонимен

преди 11 месеца

Контраофанзивата си върви идеално.Вече е нещо обичайно да падат бомби в руските пригранични области. На никой не му прави впечатление, когато бомбят подстанции и резервоари в Белгород или дрон ликвидира полицейски патрул в Брянск. В пристанищата на Мариупол и Бердянск гърмят ежедневно доставките на боеприпаси за руснацитата.

26

Анонимен

преди 11 месеца

А ти защо не отидеш да помагаш на измъчената велика руска армия да убива деца, надъхан.

25

Призовавам

преди 11 месеца

Всички там Космонавт, Зозо, АнонимеН, СатаНато и други форумни бойци да отидат в Украйна да воюват на страната на ВСУ. Там се доказвайте не тук да пишете простотии тъкмо ще громите Руснаците. Само, че много по големи мъже разбраха, че с Русия шега не бива и сега ги бият като маче у дирек.

24

БАНко

преди 11 месеца

ЗАЛУЖНИ БЕШЕ НАГРАДЕН С ОРДЕН ....ПОСМЪРТНО !!! А ТОЙ ИСКАШЕ ДА СПАСИ 55 000 УКРАИНЦИ ОТ СМЪРТ В АРТЬОМОВСК , БИВШ БАХМУТ !!!

23

Анонимен

преди 11 месеца

Пригожин ще бъде ликвидиран.

22

Анонимен

преди 11 месеца

Все едно някой да си паркира пикапа в задния двор на къщата ви, да започне да си строи. И вие да седите отстрани, да блеете и да чоплити семки?

21

Мнение

преди 11 месеца

То пък една тайна е разкрита...

20

Анонимен

преди 11 месеца

Пригожин обяви че е готов веднага да изпрати 15 /20 хиляди навсякъде по света ъова е много ,много интересно

19

Анонимен

преди 11 месеца

Укрите кажат как върви контраофанзивата срещу руснаците.Пълно мълчание защото е забуксувало и доникъде не е стигнало.Не са напреднали и 1 кв километър.Войските на укрите които ги обучаваха 8 години да се бият срещу Русия дадоха фира.Сега с тези мобилизираните от улицата не се получава нищо.