45

Китайците са педали

преди 11 месеца

като руснаците и русофилите... Не може да им се вярва за абсолютно нищо...

44

Анонимен

преди 11 месеца

И кого да преговарят руснаците? С наркомана Зеленски, корумпирания Пололяк, льжльото Арестович, терориста Боданов или някой друг укренски олигарх, които няма никаква изгода войнатада приключи, защото някои хора трупат несметни богатства, докато други погиват в окопите? Или може би с дементния Бидон, който сам е затънал до върха на последния си косъм в л....на? А и след като Меркел и Оланд нагледно обясниха, че за запада никакви споразумения не означават нещо? Пак ли ще печелят време ?

43

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 45 Ще може, ще може да поддържа САЩ Китай. Като изяде боя наш как хубаво ще го поддържа.

42

Паню Баирски

преди 11 месеца

Китайците са фурнаджийски лопати и не стават за нищо.

41

Анонимен

преди 11 месеца

Аз предлагам мирен план. Независимост за ЛДР под името Московия както го предлага и хунтата. Останалата част си е Киевска Рус всичко точно.

40

Анонимен

преди 11 месеца

Китай не желае натовски войски във своите свери на влияние в каквато се превърна Русия. Китай е против САЩ и Нато и такъв им е мирния план украйна е прокси на САЩ и Китай не може да поддържа САЩ

39

Анонимен

преди 11 месеца

Бившите Съветски републики от Средна Азия са заплаха за Китай но и Китай е заплаха за тях една по една ще ги превземе. Фактор е само Русия защото е ядрен гигант. Интереса на Китай е да превзема мирно и тихо и той го прави.

38

Анонимен

преди 11 месеца

Зозко това не ти е прес конференция на Гроб да дрънкаш кат празна тенекия. Китай са гъсто населени и ядреното оръжие върши много добра работа и те го знаят.

37

Анонимен

преди 11 месеца

Китай тестват дали схемата - "влизаме, окупираме, замразяваме в името на мира, след години всички забравят за случая" би сработила за да я приложат в Тайван. А в България е пълно с хора без грам мозък да се усетят, че под Китайски ботуш е 1000 пъти по-зле отколкото под американски ботуш. В русия и Китай човешкият живот няма абсолютно никаква стойност. Ако отидете там и почнете да плюете властта както го правите в Европа, там ще свършите или в чувал или в лагер. Ама не можете да го проумеете.

36

Мда

преди 11 месеца

За да спре войната в Украйна, САЩ трябва официално да се откажат да подчинят Китай. Като как ще стане тая работа, след като съществуването на Америка се крепи на световното им господство, загубят ли го-Сбогом грингос!

35

Анонимен

преди 11 месеца

Тодоре не ми пука за урките сами се набутаха във войната мразя ги освен това. Защо развяват знамена и се фукат на всякъде каква е тая нагла украинизация. Да не е спортно състезание. Малко достойнство нямаш ли че си седнал да ги защитаваш ай сектор бе.

34

Анонимен

преди 11 месеца

В Европа ядат жаби и скакалци .

33

Анонимен

преди 11 месеца

Ще спрат да ядат кучета. 100% ще помогне.

32

Да отбележа пак

преди 11 месеца

Китаеца каза че е алтернатива икономически на сащ и регионите остават руски при спиране на огъня, защото интереса на ес не е замразен дълъг конфликт. Друг е въпроса че марионетките на сащ в ес искат да съсипят европа.Главното, ***, сте го пропуснали. Защо ли? Много соросоиденн тролл има за хранене, нали?

31

БАНко

преди 11 месеца

АнонимеНчо , СКОРО СЕ ВЪРНАХ ОТ НАЙ ХУБАВОТО МЯСТО НА СВЕТА !!! В РУСИЯ СЪМ БИЛ ЗА ДВА ЧАСА НА ЛЕТИЩЕ ВНУКОВО , НА ВРЪЩАНЕ ОТ ИНДИЯ !!! НО ЩЕ ОТИДА КАТО ТУРИСТ , ВСИЧКИ КАЗВАТ , ЧЕ Е ПРЕКРАСНО !!! НЕ МЕ РАЗКАРВАЙ ПО ФРОНТОВЕ СРЕЩУ НАТООООООВЦИТЕ !!!

30

тодор живков

преди 11 месеца

Диванните експерти по геополитика ЕМ в Г .Кой ще върне хилядите украински войници загинали незащо ,милионите бежанци , разрушени градове .Ако щете хилядите загинали руски военни и всичко това в центъра на Европа . Кремълските бандити са в ЦУГЦВАНГ от третия ден от войната когато в Гостомел беше блокиран и избит до крак десанта който трябваше да завземе летището и от там да атакуват Киев ....но кердик .

29

АнонимеН

преди 11 месеца

До БАНко/ Я МАРШ НА ФРОНТА В УКРАЙНА ДА СЕ БИЕШ ЗА ***! ПРЕДАТЕЛ С ПРЕДАТЕЛ :)

28

БАНко

преди 11 месеца

АнонимеНчо , ПРОЧЕТИ СТАТИЯТА , АКО НЯМАШ ДОЛАРИ ЗА БЪРЗА ОБМЯНА !!!

27

АнонимеН

преди 11 месеца

До БАНко/ СМРЪДЛИВАТА РУБЛА СЕ Е ПОКАЧИЛА МАЛКО! ИНАЧЕ КУРСА ЕВРО ДОЛАР НЕ Е МРЪДНАЛ ЦЯЛА СЕДМИЦА! НО СМРЪДЛИВАТА РУБЛА С 15% ЩЕ ПАДНЕ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА СПРЯМО ЕВРОТО :)

26

БАНко

преди 11 месеца

АнонимеНчо , В ПОНЕДЕЛНИК 1 ДОЛАР БЕШЕ 80,50 РУБЛИ , ДНЕС Е ....79 РУБЛИ !!! ПОЗНАНИЯТА СИ ГИ ПРИПИШИ НА ТАТКО СИ !!!