29

Ася

преди 11 месеца

Гешев Борисов беше 2 години без имунитет,кое ти пречеше да повдигнеш обвинение?!Твърдиш ,че си мъжкар- е не си,много са такива ,, мъжкарите" като теб,а всъщност са обикновени махленци,интриганти Жалки,че ми беше симпатичен

28

НЕМА ОРА НЕМА МЪНИ

преди 11 месеца

И КВО МИ ДРЕЕМЕ, ЧЕ НЯКОЙ СИ ИМАЛ ПАЧКИ, 20 ИМОТА ИЛИ КЛАТИ ЛЕННА ИЛИ МАТА ХАРИ? ПАРИТЕ МИ СА МИ У ДЖОБА И СА СИ МОИ. ХАРЧА ТАКА, ЧЕ ДА МИ СТИГАТ. ЩО ДА ГЛЕДАМ В ЧУЖДИТЕ ПАНИЦИ - НА КИРО, АСЕН, НА РАДЕВ И НА БОЙКО? САМО ДА СЕ ЯДОСВАМ И ДА СИ УБРАЗУВАМ РАК? ЗАПИСИТЕ ЯСНО ПОКАЗВАТ КОЛКО СМЕ ЗАБЛУДЕНИ.

27

Анонимен

преди 11 месеца

Не знам г-н Гешев, ама много пътувания последните седмици. Ти пътуваш до щатите, Румбата до ЮАР, Боко в посолството, Кирчо говори с Лайнарката ..

26

Анонимен

преди 11 месеца

Да идва Кьовеши,че тука няма кой.И да ги подпука наред,като в Румъния.Верно,унизително е друг да ни върши работата,ама до там сме я докарали.

25

СМЕХ...

преди 11 месеца

...НИЩО ВИ НЕМА ,БЕ...СЕГА СЛЕД 10.0623г. ШЕ ГРИЗНЕТЕ "КЮЛЧЕТАТА"..ХА,ХА,ХАААА...ПОНЕЖЕ НА ВСИЧКИ ВИ БЕХА ГОООООЛЕМИ ЧОВКИТЕ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

24

До 13

преди 11 месеца

Верно си такава.Испанците нищо подобно не са казали.Точно обратното.Имат обосновано предположение за пране на пари,свързано с премиера на България Б.Борисов.Но той си е вързал гащите,като и къщата и бутика не са на негово име,а на миската и дедката/приятел на Боко/за когото набързо я омъжиха,а после пак набързо ги разделиха и набързо продадоха имотите.

23

ГОЛА ВОДА!

преди 11 месеца

И ВСЕ В АМЕРИКА ХОДЯТ ЗА ПОДКРЕПА? НЕ РАЗЧИТАТ НА ПУТИН? ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, ГЕШЕВ, КИРО И АСЕН, КЪРО, А ПОСЛЕ - БУМ? ВИЖ НИНОВА СИ СТОИ ТУК И РЕШЕТНИКОВ НА КРАКА Й ИДВА, АМА ПОСЛЕ СЕ ХАПЕ, ЧЕ ГО Е ПОСЛУШАЛА ЗА РАДЕВ? А СВЪРШИ ВОЙНАТА, А СА НИ СПАДНАЛИ ПРИХОДИТЕ. ЗЕЛЕНСКИ Е БЪЛГАРИН!

22

Анонимен

преди 11 месеца

Да ама нищо не се случва. Само пушек вятър мъгла и много приказки. В Румния ги вкарват по затворите един след друг. В България само заря и пуканки.

21

Анонимен

преди 11 месеца

Самия Борисоф каза ,че признава че е сниман в спалнята.Това само по себе си е престъпление.Дори да няма кюлчета.Но защо няма уволнени от НСО.Попускане на външни лица е сериозно обвинение и Борисоф го казва като да е ежедневие.

20

Абе

преди 11 месеца

не, че нещо, ама смешна работа с тея кюлчета и т.н. Ама колко му е да манипулират хората! Винаги вниманието е там където не трябва! През това време други яко крадът! За никой не съм, но всичко е съшито с бели конци!

19

Анонимен

преди 11 месеца

Когато обвинението усложливо спи резултата винаги е такъв.

18

Анонимен

преди 11 месеца

Абеее,всички сте за панделата,ама няма кой да ви вкара.

17

Анонимен

преди 11 месеца

До 13 ... Испанците не са казали , Ив няма нищо нередно А са дали разследването да се довърши тука.Прането на пари не обхваща само рамките на една държава.Ако България не съдейства или умишлени бави , няма закон който да осъди България.За сега.

16

ВСЕ ЗАРАДИ НАС?

преди 11 месеца

ТОА ДРАСКА ДА СПАСИ КОЖАТА СИ. В ИМЕТО НА НАРОДА, А?

15

Таня

преди 11 месеца

Гешев,Гешев,щом ченгеджийницата Бивол са ти и източника,жалко за теб

14

Анонимен

преди 11 месеца

Чудя се,този човек,как " клепа"???! То неговото,не е очи а ДУПКИ!!!

13

Анонимен

преди 11 месеца

Прикриване на престъпност и криене на сведения за престъпление те прави съучастник с това престъпление..Това Главния прокурор не го ли знае Или има друго законодателство в България за което аз не знам.Щом тези които ни съдят и обвиняват не познават законите , как влизат в домовете ни и ни арестуват по нощници.Забравихме бързо , че тоя безочлив човек ги вършеше тия и без дори доказателства .А тук има доказателства а се оказва че няма арестувани Това е България

12

коко

преди 11 месеца

А защо няма статия че делото с кюлчетата и пчките е ПРЕКРАТЕНО

11

ТЪПА КАСКЕТКА

преди 11 месеца

НАЛИ ИСПАНЦИТЕ КАЗАХА, ЧЕ НЯМА НИЩО НЕРЕДНО?

10

Анонимен

преди 11 месеца

Въпросът е защо делото е прекратено и по чия заповед?