98

мадонна

преди 15 години

Човек който нарича Мадона "бездарна"е изключително ***!Мадона има талант и то не един!Колко от вас знаят,че тя пише песните си сама?Мадона има по елементарен глас,но в никакъв случай лош!Изгледал съм всички турнета на Мадона и знам какво говоря!Това,че вие не сте наясно е друга тема.Винаги ще има бедни души като вас, които си придават важност, като оплюят някоя известна личност.Поради причината която е най присъща за българина завист,каквото и да си пишете не променяте факта,че мадона е уникат!

97

преди 15 години

NO80 da vzeme da si napi6e edna kniga za entusiaziranite "4itateli na komentari" v

96

преди 15 години

и аз бях на концерта в Рим, уникален, плаках, крещях, пях и просто се наслаждавах на една легенда!!! А на всички които пишат разни глупости за Мадонна ще им кажа по добре в устата отколкото като ТЯХ в краката.

95

Mad Mad

преди 15 години

просто си нямате на представа какво шоу прави тази жена...бил съм на много концерти но Мадона бие всички рекорди по шоу...Аз обаче не я уважам за това...шоу с пари и добри продуценти всеки може да направи...Никои тук не спомена че Мадонна е една от малкото певици които се изучават дори и в социологията...Ами щом и социолоъите са я признали...нямам какво да говорим повече...Пожелавам на всеки да я види на живо и да раъбере какво имам предвид...пак и ако и там не разбере...е тогава си търсете причината в себе си...

94

Музиканта

преди 15 години

и разбира се много от вас четат големите списания за да разберат кои колко е добър.....това е смешно. Винаги ли ви трябва помощ да решите кои е добър и кой е явление? Хората дето ми показват списания ще им кажа че ватре има само платени обяви, не кои колко е продал....глупости. И стига сте гледали *** дето идват от USA.

93

Музиканта

преди 15 години

Кака ви Мадона каквото и да говорите знае с кого да си пие кафето..А колко била талантлива и била голяма певица, това са пълни глупости. Познавам много по добри и певици и танцйори които никога няма да ги видите. Музикалният бизнес не се интересува от талант и това го знае всеки професионалист.Хората които ги гледате по ТВ не са най-добрите. Медиите са контролирани от големи корпораций пониакога с много мрасни пари в тях. Тези които вземат решения си нямат хал хабер от музика. А народа са овце, те гледат каквото им пуснат, повечето не разбират. Така че да си звезда като Мадона не значи да си супер музикант, просто добър бизнесмен, това е. аз пътувам редовно по света и сам видял такива таланти, дето Мадона само може да си мечтае за тяхните качества, но тъи като Мадона е в мафията, няма проблем.

92

преди 15 години

Тя е палава ... , Тя е нежнааа... , Тя е с виснала кожа... , Тя винаги наси чоропогащник да не И личиии и с странното тиксо сигурно да и изпъва кожицата ... ;)

91

oliver_vogue

преди 15 години

И аз бях там и всичко в статията е точно така - поне доколкото може да се опише с думи. А относно озлобените писачи тук - не знам защо въобще някой им отговаря на глупостите. Те единствено и само затова са постнали тук - за да си излеят глупостта и завистта.

90

Plamen Valentinov St

преди 15 години

ne si na4esa dartata i tq,:)))))

89

Plamen Valentinov St

преди 15 години

ne si na4esa dartata i tq

88

GlobalAdmin

преди 15 години

Ето един добър и свободен форум за Мадона:madonna.edno.info

87

noname

преди 15 години

Аз бях на концерта в Рим. Трудно е да се изрази с думи цялата емоция,която изпитах преди,повреме и след концерта.Просто беше едно най-яките ми преживявания в целия ми живот!

86

кой

преди 15 години

Абе много ми е интересно, уж не ви интересува Мадона, уж я мразите много, а все тука киснете и пишете?!? Хахахах...много сте ми интересни!

85

TheTruth

преди 15 години

Първо, браво на Номер 80! Абсолютно адекватно мнение...И само като малко (!) допълнение, може би НЯКОИ са чували за списанието (и институцията) БИЛБОРД, което тези дни навърши 50 години. По този повод бяха обявени НАЙ-УСПЕШНИТЕ 100 музиканти на планетата. Ето и класацията:1. The Beatles2. MADONNA3. Elton John4. Elvis Presley5. Stevie Wonder6. Mariah Carey7. Janet Jackson8. Michael Jackson9. Whitney Houston10. The Rolling Stones"Горката" Мадона...И нека след това хората които толкова не могат да я понасят поне не се правят на много интересни с клишета от рода на: стара чанта, дърта барака, брънтия и т.н.МАДОНА Е ИНСТИТУЦИЯ, МАДОНА Е ЯВЛЕНИЕ, МАДОНА Е НАРИЦАТЕЛНО!!!

84

преди 15 години

Добре написано от 80, но не ме вълнува Мадона! Сори! Преди 15-ина, 20 години беше върха на кариерата й, въпреки че като се замисля и тогава си беше същата бездарна ***, но сега вече стана дърта бездарна ***, което изключително много я доближава с Литито. Сори за грубия ми език, но предпочитам да се изразя грубо но истинно, отколкото да лижа нафталинови . МЪдона направи страхотна кариера през годините, незнайно защо. Може би заради кyрвенския си нрав и поведение. Евалата й правя само за тялото, което успява да поддържа на тази достолепна възраст. Иначе съкратено не ме е кефила и няма как и да ме кефи, независимо колко интелигенти мислят обратното. И Мара "отварачката" не ме кефи и чалгата не ме кефи. Кефи ме да си цоцам биричка например и да не ме занимават с глупости...Ай идете си купете албумче на мадона, че да му се кефите и вие.

83

преди 15 години

Ех, защо всички в нета не пишеха по този начин!Напълно съм съгласен с това момиче. Всичко е казано много точно.

82

LOCKY

преди 15 години

Да, напълно споделям горното мнение на това умно момиче... Това че Мадона е икона е проблем на обществото и времето, в което живеем. Нито тя е виновна за това, нито пък отричащите я... Просто така е трябвало да стане, дано поне тя и феновете й са щастливи от факта, че амбицията, хъса и алчността в крайна сметка пребориха таланта, човещината и благородството.

81

nqkoq si

преди 15 години

Bravo 80!Dobre 4e iam vse o6te intiligetni hora koito znaqt kakvo zna4i da priznae6 i da uvajva6 tova koeto drugi hora sa postignali s cenata na mnogo mnogo trud.

80

just a girl

преди 15 години

Често чета коментарите в днес.бг, но винаги ми се е струвало безпредметно да се включвам в дебата, по-скоро използвам случая искрено да се позабавлявам с някое и друго компетентно мнение. Обаче този път направо съм се смяла със сълзи. И като четох историята на Цветелина, и като четох коментарите. Момичето обаче няма да го коментирам, защото така е почувставалло нещата, така ги е разказало. Обаче някои от мненията ме провокираха да се включа и аз. Харесвам Мадона, не съм от най-върлите й фенове. Имам си други фаворити, но имам и достатъчно мозък в главата си, за да оценя това, което е постигнала и най-вече огромния й принос за развитието световния шоубизнес и за поп културата като цяло!!! Първо, за заблудените, Мадона не трябва само и единствено да се възприема като певица, а и като artist и entertainer и най-вече като блестящ провокатор! Да, тя няма гласовите данни на Уитни Хюстън или Арета Франклин, но пък според хората от сп. Ролинг Стоун, ( това е едно много авторитетно и изключително високотиражно списание, което се разпространява по цял свят) които професионално, подчертавам, ПРОФЕСИОНАЛНО, се занимават с музика и развлекателна индустрия, Мадона е изключителен талант и е най-известната жива жена на планетата. А хората от списанието не си ги решават просто ей така тези работи, те правят едни доста реномирани класации, на базата на мащабни изследвания, анализи и анкети. Няма, обаче, никакъв смисъл да се впускам в някакви излишни възторжени обяснение колко е велика Мадона. Идеята ми е просто, че хората, които си позволяват така авторитетно и убедено да плюят Мадона в коментарите си, просто не осъзнават, че няма абсолютно никакво значение какво мислят те по случая. Да, може да не я харесвате, няма лошо, но когото така компетентно я отричате и се чудите защо ли пък Днес.бг ви занимават с нея, сте не само смешни, но и жалки. Хората по цял свят я наричат икона и кралица на попа, а според вас тя не заслужава дори и да бъде споменавана в световно известния сайт Днес.бг. Кефите ме, честно!!! Когато един човек, вече повече от 25 години гради име и това име се е превърнало в световна величина и символ на нечовешки професионализъм и зрелищно шоу , мисля, че все пак не е уместно да го сравнявате с Лили Иванова!!! Когато един човек, благодарение на своя хъс, амбиция и артистизъм, вече дълги години е превземал класации, получавал е награди, завладявал е сърцата и умовете на милиарди хора по света и през годините милиони хора са се стремили да изглеждат, да се обличат, да танцуват и да се държат като него, вече няма никакво значение какво мисли някой обременен от живота и от проблемите си човечец от Сусурлево например!!! Също така няма никакво значение какво мисля и аз, защото Мадона вече си е някъде там, при Coca Cola, MTV, и Кралицата.

79

преди 15 години

ае тая дърта барака няма ли да спре да се прави на нещо което не е от 20 години вече.всеки да знае мястото и стила музика.при нея вече всичко се изтърка.ама явно все още има много bitches като нея издухани