168

Анонимен

преди 11 месеца

ДЪРЖАВНОСТ?КАК ТИ ЗВУЧИ РЕПЛИКАТА НА РЕШЕТНИКОВ: ДА НЕ СЕ КАРАТ РУМЕН ПЕТКОВ И НИНОВА, АЗ ПРЕДЛОЖИХ РАДЕВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!

167

Анонимен

преди 11 месеца

Нямат право да участват в заговори за свалянето на президента,който ние сме си го избрали с мнозинство.Той им пречи да ни крадат и защитава обикновените хора.Ще си чакат да му мине мандата както е в другитв демократични държави.А тези от ПеПето били малцинство с 7-10 процента,но подправили изборите с ала бала да са повече...

166

Анонимен

преди 11 месеца

Зеления чорап пръв наруши законите. Сега всеки иска да го прави

165

Анонимен

преди 11 месеца

ако тая разплетена кошница представлява държавноста всички способи за отстраняването им са оправдани

164

Джо

преди 11 месеца

Руското робство свършва! Край на бедността и мизерията. Лошото е в миналото, а не в бъдещето. А тази червена пръдла се сношава с всички в Президентството така че не може да говори за морал.

163

Честно

преди 11 месеца

Не ми е жал за Къро.Бая хора е обрал и съсипал за тези мръсни пари.А тези които го оплакват могат да пушат к урац.

162

ВиеСтеМафия

преди 11 месеца

Когато гласувах за пингвина не съм се съгласявал да измества един друг негов колега от улицата и да става негов клонинг.А защото бях останал с впечатлението че ще работи за интересите на народа.Като български гражданин имам право по конституция да оттегля подкрепата си.

161

Народен представител

преди 11 месеца

Защо не сме в Шенген?!Заради аверите на Къро.

160

HMLF

преди 11 месеца

Разбира се че се прави заговор и в неговата основа си Ти и Шофьора на самолета! Национални предатели, съд ви е малко! Някой ден, ако избщо се отървем от Рашизма, имената ви ще бъдат запомнени като едни от най-долните и продажни политици у нас!

159

Всекиден е Бал

преди 11 месеца

До 171 Не не не чакай!Не българите а чорбаджиите са крали от народа и това продължава до днес.По една случаиност или не тези чорбаджии са все комунисти.Дори и тези които се правят че не са ама ги знаем че са червени ***.

158

Анонимен

преди 11 месеца

Българите са крали по време на Руското влияние в България а сега крадат и под Европейски и Американско влияние. Народа е лош, а не някой външен източник. Не се бъркайте. Затова се обединете и се смирете. Не взимайте страна и гледайте страната ни.

157

Всекиден е Бал

преди 11 месеца

До господина който пита какво лошо има в сумата коомуняга лошо е защото това е човек който обича да краде да лъже психично нестабилен троцкист на херца и менте алкохол стиснат подъл и нагъл национален предател и съдист без морал

156

Анонимен

преди 11 месеца

И не сме на това дередже заради Киро, Радев или Костадинов. На това дередже сме защото Българският народ е корумпиран до уши като управниците си. Докато не се обедените и сплотите като народ и държава, няма оправия.

155

Анонимен

преди 11 месеца

Обединете се Българи! Не бъдете про-западни или про-руски настроени. Не виждате ли какво се готви? Трябва единство и обединение на българският народ за да има силна и стабилна държава. Това включа добри отношения с Русия и добри отношения със Запада и то без допускане да се влиае в нашата външна и вътрешна политика. Опитват се да направят гражданска война в България и да разделят страната на 2 лагера. Вкарване на САЩ и Турция войски в България с цен да ни пазят и да ни контролират още повече.

154

Анонимен

преди 11 месеца

На това дередже сме заради Радев. А Йотова все се усмихваше зад гърба му. Довлякоха ПП в политиката и сега имало заговор. Вие сте виновни, Йотова! Това ли ви бяха най-способните млади хора?

153

Анонимен

преди 11 месеца

О неее господично. Онези които си правят какво си искат, самият Мултак на мултаците ги посочи които са в предходното народно събрание. Те бутат и свалят. Не приписвайте така безочливо.

152

Импийчмънт за

преди 11 месеца

Резидента и неговите руски *** там където ги е събрал.Вредят на България!Защо те сме в Шенген?!!!

151

Анонимен

преди 11 месеца

Кирчовците, Представяйки се за борци против корупцията, се опитват да прекроят всичко по техните мерки. Хитри сметки, за да си правят каквото си искат., Служби, МВР, ВСС и пр. Кирчо дори се набута във властта след напълно осъзнато нарушение на конституцията, попълване на декларация с невярно съдържание. Изобщо ала бала хора, които си правят хара хири и се гласят да властват. Тези хора са наистина за затвора.

150

Вън руските подлоги

преди 11 месеца

Неискам да ме управляват комунисти

149

Анонимен

преди 11 месеца

Какво ли е да си генерал-изтривалка. Но пък бизнесмен с много пари. Да де, но си оставаш изтривалка.