65

ББ

преди 1 година

г-н бЕков удобно не споменава защо не сме в...шенген например?ами защото съюзническите ни служби споделят информация,а нямат доверие на рабетещите за РФ бг служби!НАТО никога няма да сподели информация с БГ службите пробити и завладяни от Кгб!та записи...и какво видяхте в записите който опитвате рашите да превърнете в "сензация"по борисов?защо предишният Парламент саботирахте милиарди от ЕС за България?...Избори...и Магнитски!!!и кой е доказал автентичноста им???...мАсква?

64

ББ

преди 1 година

До Анонименукрайнските"тарикати"за разлика от изрожденците служещи на...кгб,позорящи България!та "тарикатите жертват животите си,спечелиха уважението на ЍСвободният Свят ...водят война...ама истинска не кибер като вас изрожденци,за Свободата на Украйна!Украйна ще е Свободна въпреки ограниченията!

63

Нема да се плашиш

преди 1 година

Волов,пердон,кравов,за всички от хунтата на Боко стаТИКВОТО има куршуми в излишък.

62

Анонимен

преди 1 година

А добре ли е украинските тарикати да живеят тук безплатно на наш гръб

61

Българин

преди 1 година

Руските таракани се познават лесно ! Започнат ли да ни плашат как някой ни вкарва във война, значи си е обикновен путинист! Подмити, насапунисани, и чакат Фюрерът от Кремъл да дойде , и да ги "удовлетвори"! Сбъркана работа!

60

силно загрижЕна

преди 1 година

Докога ПъПъ-то и герП ще разиграват цирк?!

59

Българин

преди 1 година

Явно от западните служби и посолства държат с нещо много сериозно Борисов и ГЕРБ. Никога не съм виждал някой да се гаври така с Борисов и той да навежда смирено глава. Макар да са най-голямата политическа сила. Изходът от ситуацията е един - всеобщ народен бунт! Да не оставяме родината ни да бъде превърната в поредното пушечно месо на краварите. Защото точно това е целта на ПП/ДБ.

58

АЛАБАЛА С ПРЕЗИДЕНТА

преди 1 година

ТИЯ В "ПОСОЛСТВОТО" ЧУХА ЛИ ЗАПИСИТЕ? ДА ИЗЛЕЗНАТ И ДА СЕ ИЗВИНЯТ ПОНЕ! ХЕРО МУСТАФА ДА Я ПОВИШАТ И НАГРАДЯТ! А БАЙДЪН НАЛИ Е С ДЕМЕНЦИЯ МОЖЕ ДА ГО ИГРАЕ ГЕНЕРАЛА В ПОЛИЦЕЙСКА АКАДЕМИЯ? ТО И МИТРОФАНОВА НЕ Е МНОГО ДОБРЕ, АМА ОЩЕ УДЪРЖА ПАМЕТНИКА, НИНОВА И КОСТЯ.

57

РУМЕН РАДЕВ ДЕЕБИЛА

преди 1 година

ДАЙ БОЖЕ ОЩЕ ТАКИВА В ПРАВИТЕЛСТВОТО КАТО КИРО И АСЕН! И БОГ ГО ЧУ!!!

56

СЕГА СЪЖАЛЯВАМ

преди 1 година

ГЛАСУВАХ ЗА ПРЕЗИДЕНТА, ГЛАСУВАХ ЗА ЧАЛГАРИТЕ, ГЛАСУВАХ ПРОМЯНАТА ЕЕЕ, ТО НЕ ОСТАНА ВЕЧЕ ПО-ГОЛЯМ Б.ЛУК ЗА КОЙТО ДА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ? ААА, КОПЕЙКИН МИ Е НАДЕЖДАТА, ДА Е ПО-ГОЛЯМ!

55

КОЗЯК СА КАЗАЛИ

преди 1 година

От две години-или ще управляват наште марионетки от ПП или никой!!! Дали ще спечелят или загубят няма значение, Козяк ще направи те да са на власт!!

54

Анонимен

преди 1 година

Мафиотчето герберско Биков, колко пари е инкасирал и корумпирал.

53

Анонимен

преди 1 година

"ПП,ДБ знаят, че имат 7%, или 10%, "интелигентни българи", както чухме в записите, значи не са втора политическа сила." - Вместо да ви лъжат с подобни опорки разни ***, чуйте целия запис... :) ... Да, говори се за 10%, но от ВСИЧКИ т.е. при 40% гласували, 10% са точно 25% краен резултат или 60 депутата. Ако някой има проблеми със слуха, със слушането с разбиране, с математиката или е просто ***, вече си е негов проблем... :)

52

Анонимен

преди 1 година

Този е изкючително долнопробен човек! Не му давайте въобще думата. Той даже не е говорител на ГЕРБ.

51

ПРОСТО КИРО

преди 1 година

ЩЕ ВИ ДАМ КОДОВЕТЕ И ЩЕ ВИ СЕ ВДИГНЕ РЕЗУЛТАТА ОТ ГЛАСУВАНЕТО С 4 %????? АЛА БАЛА С ПРЕЗИДЕНТА.....

50

Анонимен

преди 1 година

Редовно правителство може да има само, ако ПП,ДБ предлжат Мария Габриел за премиер, която да посочи експерти за кабинета. В противен случай, трябва да се отиде на избори. След разкритията за манипулиран вот, ПП,ДБ са нелегитимни и не са в позиция да предлагат кабинет. Иначе, избори. ПП,ДБ знаят, че имат 7%, или 10%, "интелигентни българи", както чухме в записите, значи не са втора политическа сила. Тъй като "неинтелигенттите", според Киро просто, т.е. всички останали, няма да гласуват за тях

49

Анонимен

преди 1 година

Гербавия рев е че ППДБ са очевидно на всички партията избрана от запад и получиха всичко. Получиха си реформата, получиха мандата без да са първа партия, сега ще получат всички министерства. Гербавите ако провалят правителството - ще намагнитят бочко. Сега само блъфират. Добре ли ви е гербави, гласувахте за лойко получавате Кирчо и Асенчо, хахахах.

48

Радослав

преди 1 година

До 49: всички имат такива високи проценти защото сами си гласуват правилата и %-тите им се смятат спрямо тези които са гласували,а не реалните им спрямо всички които имат право на глас!

47

Анонимен

преди 1 година

всичките имат такива високи проценти на изборите заради АЛА БАЛА

46

ПРОСТО СЕ ЧУДЯ?

преди 1 година

ПП-ДБ С ИЗЦЯЛО ТЯХНО ПРАВИТЕЛСТВО, А ТЕ ИМАЛИ САМО 10% ОТ ГЛАСОВЕТЕ, ПО ПРИЗНАНИЕ НА КИРЕТО? ТАКА СА КАЗАЛИ ОТ ПОСОЛСТВОТО ЛИ?