304

Анонимен

преди 1 година

Няма какво да ревете , га ядохте,кюфтетата не ревахте ,сега ревете.....Малко ли деца изтровихте с дроги, малко ли майки разплакахате??? ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА НА ТОЗИ СВЯТ. КАТО НЕ НА ТЕБЕ НА ДЕЦА ,НА ВНУЦИ ....

303

хм

преди 1 година

Жалко за жената и за децата, ама този съвсем в погрешна посока тръгнал да се жалва - бизнеса заминал, как щял да гледа децата? Той тоя голям мафиот, ако няма заделени няколко милиона поне, под формата на кеш, имоти, злато и квото се сетите ликвидно, какъв мафиот е бил? Парите и издръжката ще им е най-малкия дерт, според мен. Подобни босове, които знаят, че днешния ден може да им е последен, обикновено имат винаги заделени пари за децата. Още повече, щом твърди, че много ги обичал.

302

Ft

преди 1 година

Интересно, дали и те правят така

301

Трейспортинг

преди 1 година

В реалния живот филма свършва така...

300

Децата са пощадени

преди 1 година

Децата са тръгнали на училище 10 минути преди клането ...

299

Анонимен

преди 1 година

Пабло е тръшкал наред, така че не е прав!

298

Uiu

преди 1 година

А, га е яла кифтетата цели - не ривала, га е яла шницелите напреко - не ривала ... Всичко тряа се чисти - и жени и деца и родители и братя и сестри ...

297

Анонимен

преди 1 година

Освен да събираме капачки, че бизнеса с наркотици вече не носи пари на семейството!? Значи рапалясвала се е с престъпник и няма проблем, но като дойдат да му търсят сметка и става. При положение, че говори по телефон цени за убийства на магистрати, мъжът й не мисли ли, че тези магистрати имат под ръка хора, които им дължат услуги?

296

Анонимен

преди 1 година

Стига ни занимавахте с къровци-мъровци.Краят на работната седмица е и народа иска да яде да пие и да се весели.Какво ни занимавате със разни плувци гребци боксьори и разни там от школите на МВР. Зетя по-дърт от бащата на булката,ама в техния етнос мси е нормална работа.

295

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам тоя защо се жалва? Идва време да си платиш сметката.

294

Анонимен

преди 1 година

Като се занимаваш с мафията, нямаш гаранции. Този живот тя си го е избрала.

293

Защо?

преди 1 година

Защо ли?

292

Анонимен

преди 1 година

Бонус от ония свят за статията на Лелка Василева...Обикновенна пиянска свада прераснала в конфликт.Няколко хиляди долара за един от многото желаещи *** и масово убийство без свидетели.

291

Анонимен

преди 1 година

Бизнеса му е бил химически.

290

Анонимен

преди 1 година

До УраАд и Рай няма. Невежи индивиди. Неосъзнати. Има духовен свят и земен. А за действията си всеки човек плаща с Кармата на душата си в този или следващ живот животи. Та вие вместо да гледате да си вършите работата за която сте слезли на земята що се бъркате в чужди животи и карми. Така ще направите по големи грешки . Когато ви пречистят но преди това види човек живота си - никой не го съди Душата сама се съди за действията си и изплаща. Затова са болестите и недъзите. За да се плати.

289

Или как

преди 1 година

Един престъпник става държавна тема.

288

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен277 Руската мафия ....А американската армия ...жени ..деца ,старци ....сватби ,погребения .... Е ? Грешка станала ,приятелски огън ...

287

Анонимен

преди 1 година

Направо сълза пуснах. Жалко, че не са гръмнали и децата. От такива не трябва да остава нищо. Все едно никога не са съществували.

286

Защо

преди 1 година

Убийството на някакъв издирван мафиот ,който службите знаят къде е живял стана тема номер 1 в новините?

285

375

преди 1 година

Да се върне в България,тук много хора гледат по 3 деца,Социалните ще помагат.Що за човек е този,първо за пари мисли и за бизнеса на зет си?