27

Лудия чичак

преди 1 година

ИИ ще е много по-добър учител, учител който ще е специално специлизиран индивидуално за всяко отделно дете. ИИ не се уморява, хиляди пъти по-умен и по-бърз е и най-вече е нон стоп на линия. Нормално е да измести традиционните учители. Училището трябва да стане като казарма

26

Анонимен

преди 1 година

Супер - прави същото, кеото правех и аз преди 15-20 години, ама малко по-зле. Взиам 10 източника, копира от тях, после пдоменя думички и словоред, горе доло се мчи, да звучи свързано и воала - "Оригинална работа"! Само дето преди си играехе да четем и пак научавахме нещо. Сега и това не се налага.

25

22

преди 1 година

Кво дислайкна, ве? Не е ли истина?

24

Анонимен

преди 1 година

Смешното е, че ученикът си мисли, че като натисне "генерирай ми 4000 думи от това" и му изплще нещо, което той самият е неспособен да разбере, а учителят просот ще му пише една тройка за "усилието", защото иначе мама и тате ще реват 3 дена пред дирекцитя, ученикът ще остане мега пpoст. Ще е същото, като дакажеш "не разбирам от медицина, но имам имам книга за медицина чантата и ще почета, ако трябва".

23

Анонимен

преди 1 година

ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛЕКТ Е УДОБНА ВЪЗГЛАВНИЧКА ЗА НЕКАДЪРНИЦИТЕ И НИЩО ПОВЕЧЕ!!...

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 - Аз си записвам на iPad-a но съм съгласен донякъде с теб.

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20 - Ако стигне до това ниво, да няма нужда от учители, ще сме толкова напред, че ще има от вискчо за всички.

20

Анонимен

преди 1 година

Хехехе поредните измишльптини на хора с претенции и без знания

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17 - Сега манията е, да хванеш някоя видео игра, да вкараш на някй от геройчетата нещо от рода на ChatGPT, където си говориш с него, уж като с истински човек и си лафите и си лафите .... и после казваш на приятелите си, че имаш гадже.

18

Анонимен

преди 1 година

Учители, ще има ли тази професия и необходимост от нея при учител ИИ.

17

Анонимен

преди 1 година

ИИ е златна пазарна нива, която, съгласете се, само най-умните сред нас, т.е. тях могат да окупират.

16

Анонимен

преди 1 година

ИИ ще е чудесно улеснение и дори спасение за всякакви възрасти, когато новите пандемии затропат на вратата и ни заключат с локдауни, което, както каза Гебрейсиус, ще стане. Знаете кой прави най-добрите ИИ. Направо могат да ги кръстят антивируси ся като се замисля.

15

и те така

преди 1 година

абе слаФчу отдавна създаде пропаст благодарение на която опростачването на две или три поколения деца е факт . а това ИИ според мен е пълна про100тия и трябва да се бяга от нея ! на кому е нужен тоя ИИ ? на нормални хора едва ли .

14

Анонимен

преди 1 година

Наука винаги ще се учи с глава, лист хартия , химикал. А изкуствения интелект е начин за демотивация на будалите..

13

Анонимен

преди 1 година

Според мен, грешно ползвате съвременните технологии. Имам приятелка, кяото е учителка и прекарва по 1 час на ден в "административан работа", да вкарва данни в компютъра, за това кое дете че почесало,коео не яло на обяд и такива ...

12

Анонимен

преди 1 година

"Когато учителите живеят още в миналия век а учениците им желаят да живеят в бъдещето" - Учениите желаят да си бягат каот ненорамлни, да се бият, а като се изморят, да забичат в тикитока и да гледат глупсоти, докато не заспят ...

11

Анонимен

преди 1 година

До 9 - И ако не бяха училищата, образованието и традицията да съхранм знаннеито и жаждата за повече знание, всичките теории щяха да са забравени. Та след разпадането на цивилизациите от края на Бронзовата епоха, хората са успели, да загубят изкуството на писането и четенето ... А са паднали от доста по-ниска позиция, от тази в коя сме днес. Ще е забвно,да се мине на образование само от "сървър" и един ден, като този сървър се счупи, никой да не може и обувките да си върже без негова помощ.

10

Анонимен

преди 1 година

До 10 - Тос па и тоя ...

9

Анонимен

преди 1 година

В средните векове повечето математически теории са измислени от хора на 20-22 години.

8

Анонимен

преди 1 година

Все о тъъпички ще стават учениците. И не са даскалите виновни. Виновни са родителите и семейството - от там започва възпитанието. Пълно е с немотивирани ученици, не ходят на училище, мързи ги, безинтересно им е. Даскала какво да направи? Гледа да му върви заплатата и да им напише оценки. ИИ никаква няма да я свърши, само повече ще обърка нещата. Идва неграмотно, зомбирано и празно поколение!