13

Анонимен

преди 11 месеца

Достойна за уважение жена. Всичко е постигнала с много труд, каквото и да говорят завистливите хора. Изпя вечни песни с уникалния с глас и талант. Дано оздравее, но някакси няма много надежди за съжаление.

12

Анонимен

преди 11 месеца

Някакъв изперкал долу писал, че тая била "велика"! Ти бил ли си един час в Квебек или Монреал Канада, бе? Тази "нация" произхожда" от френските "жрици на любовта", които кралят на Франция събира из големите градове набързо и ги праща с кораба в С. Америка. Произхожда от семейство с повече деца от нашите роми, без никакво образование. Запознава се с бъдещия си съпруг като малко момиче и от 13 години започват да се прaскат, за което ако ти го направиш в Канада ще ти отлепят присъда от 10г пандиз.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Много е исъхнала.

10

анонимна

преди 11 месеца

Селин е голяма, тези, дето пишат глупости отдолу, са ugиоти. Трябва да си изключително ограничен и долен, за да пишеш такива неща. Гледайте снимки на Николета, слушайте Галена и се радвайте на "красиви" жени.

9

ПроСоТо

преди 11 месеца

лелееее!...И аз не съм хубавец,ама тая "кърти мивката"...Толкова е грозна,че чак страшна..А като гледам снимката се убеждавам,че проблема й не е "неврологичен",а ГЕНЕТИЧЕН..

8

Българка

преди 11 месеца

Бaхти скумрията.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Много е голяма в бизнеса, дано успее да се възстанови възможно най-много!

6

дааа

преди 11 месеца

анорексията не е рядко заболяване ,но се лекува много трудно .

5

Анонимен

преди 11 месеца

Малко хора знаят, но Селин е идвала в България на врачка да й гледа.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Страхотна певица. Само кр"тен може да каже, че не може да пее. И не е " префърцунена", знае си цената и не прегръща събеседника, не потупва по рамо, не използва балканска фамилиарност като нашите герои. Мисля, че смъртта на мъжа й, разби здравето й.

3

Ти да видиш..

преди 11 месеца

На какво прилича. Божеее !

2

и те така

преди 11 месеца

тая никога не съм я харесвал ! тя е натруфено и комплексирано бабе дето е убедена че може да пее . чудя се са какво са и давани наградите .

1

Анонимен

преди 11 месеца

Поредната еврейккка дето решила да стане певица и цялото евррейско лоби в музикалната индустрия се е знаело да я прави певица.... Баща И датчанин, тя канадка НО!!!!! Но майка И е еврейккка от силните АШКЕНАЗЗИ!!!! Ей така се случват нещата в света!!! Щом е наше чадо ще го правим звезда!!! Има две три песни писани по поръчка специално за нея и дотам.... Голямата певачка Сел(ян)ин Дион ..... Аре у лево