24

Анонимен

преди 10 месеца

Сърбите, които окупираха насилствено чужди територии с гнусното си коминтерново проклятие Югославия, сега ще сърбат от собствената си супа. Гадориите, които направиха в Македония им се връщат в Косово.

23

само да вметна

преди 10 месеца

Тази измислена държава " Косово" която Американците "подкрепиха",и след това направиха,най Голямата Военна Американска база в Европа!-:( Нещата Изобщо Не са Читави Там! И дано не съм Пророк,но мисля,че във времето,ще има някакви Последствия там!

22

Анонимен

преди 10 месеца

600 години под турско покровителство балканите живяха в мир и покой, ред и порядък, благоденствие и просперитет, та чак докато се освободиха от турско робство. От освобождението насам балканите на са видели дори и ден мир и покой, ред и порядък, благоденствие и просперитет.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Направиха изкуствени държави а сега проблеми и война.

20

Анонимен

преди 10 месеца

До 20Бързо да си пиеш хапчетата!

19

Веселинъ 7112136860

преди 10 месеца

Аз предупредих сърбите,но не нях чут.Товс е краят на Сърбия.Ибективно погледнато Албания и България ще имат една граница,но само след кто се направи етническа пистка.Очаквам масово нахлуване на сърбинв България и вярвайте ми,това ше бъде опит за сръбска окупация на Родината ни.Албанците ще признаят всички Изконни Български Територии,а така също,че сърбите са заграбили Българските Азбука и Език.Българите трябва дс повврват на Македония ,защото са прави.България е управлявана ит турци,евреи,поъмац

18

Истина

преди 10 месеца

албанците като *** раждат много деца, завземат незаконно територии, така карат хората собственици, оригиналното население на местността да се отдръпнат от тях и така създават Косово. Тука дори и да не харесвам Сърбите, трябва да им върнат Косово, а албанците да се преместят в Албания.

17

да

преди 10 месеца

вкарайте ги в ЕС и тогава ше видите косоварите в истинската им същност :)

16

Dj

преди 10 месеца

И Косово, видиш ли, нямало нищо общо с Крим и войната, бомбардиеовките над Сърбия били законни, според международните закони. Ах тоя лош Путин пак

15

Do 19

преди 10 месеца

Опорките на ДБ! Цялата украинска армия в Донбас, съставена изключително от местни, се прехвърли към сепаратистите барабар с въоръжението. И чак после запична истинската война с частните Азов и Айдар пратени да избиват

14

Тоя

преди 10 месеца

Перфидните западняци, създадоха шиптърска държава в сърцето на Сърбия. Сега ще берат плодовете на своето решение. Ако не се осъществи размяна на територии- население, както навремето Индия- Пакистан, много още ще има напрежение и конфликти.

13

не са само те

преди 10 месеца

До Бай ДрънА изпуснал си Гърция и Турция и там гори въгленче от години и намери ли се луд да духне НАЦИОНАЛИЗМА ще стане страшно.Че тия са заредени с оръжия последно поколение.

12

Анонимен

преди 10 месеца

До 16 Да , в Донбас влязоха 2014гн сепаратисти от русия и тормозеха хората там особено украинското население. И в Крим беше така...

11

Ши

преди 10 месеца

До Нане От Китай. Миналата година прехвърчаха карго полетите.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Сърбе на върбе.

9

Анонимен

преди 10 месеца

8 години обаче Запада беше сляп за насилието в Донбас.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Според мен предния луд управленец Вучич иска да пробва вкуса на войната под натиск от генералите си. И той мисли че ще направи бърза война и готово. И той ще сбърка като ***. Верният път е дипломация и пак дипломация. С война не се решават проблемите, а стават по големи. Същото се отнася и за косовските лидери.

7

Нане

преди 10 месеца

Прехвалените стелтове, тоя път, ще падат, като круши... От това ги е страх кравляците.... ===)))

6

Анонимен

преди 10 месеца

Тъъпите шиптури се взеха за Украйна. Не разбраха че тяхната игра приключи.

5

полковник Колев

преди 10 месеца

С намесата и насилственото разделение на бивша Югославия,мирът в региона и на Балканите си отиде безвъзвратно...