17

16

преди 11 месеца

Имах впредвид заразата не зарата. Това беше печатна грешка. Все пак от телефон пиша.

16

До 17

преди 11 месеца

Не ти ходи.

15

До Davide et impera

преди 11 месеца

Вие, като си мислехте, че ще помогнете на стадния имунитет, така направихте зарата да се разрастне още повече.

14

До Davide et impera

преди 11 месеца

Всички вие, които приехте да се ваксинирате и не критикувате безопасността и ефикасността на ваксините, без да имате адекватни доказателства, не бива да забравяте, че приемайки недоказани но клинично одобрени ваксина, въпреки че не е трябвало да ги одобряват, вие застрашихте не само своя живот и живота на свои близки подвеждайки ги да се ваксинират с нещо, което не е сигурно колко странични ефекти има, но и живота на много други хора, като си мислихте, че ще помогнете за стадния имунитет.

13

Анонимен

преди 11 месеца

Всички, които не се инжектираме с експерименталните терапии, чиято отсъстваща ефективност беше доказана още на предварителните тестове, и чиято микроскопична, недоказуема стойност така или иначе беше излишна срещу болест, опасна единствено за изключително възрастни и болни хора, всички ние проявихме здрав разум и критично мислене и информирано отказахме вредните инжекции. Но заради немислещите и овчомозъчните имаха възможност да ни тормозят и насилват. И да откраднат милиарди

12

До Davide et impera

преди 11 месеца

Всички вие, които приехте да се ваксинирате и не критикувате безопасността и ефективността на ваксините, без да имате адекватни доказателства, не бива да забравяте, че приемайки недоказани и клинично неодобрени ваксини, вие застрашихте не само своя живот и живота на свои близки, но и живота на много хора, като си мислехте, че ще помогнете за стадния имунитет при положение, че тези ваксини не предпазват от заразяване и позволихте на заразата да се разпространи още повече.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Всички, които се ваксинираха с неизвестни препарати са потенциална опасност за хората с чиста кръв, защото не се знае с какво ще ни заразят. Всеки ваксиниран трябва да е маркиран по някакъв начин, за да се пазим и да го заобикаляме. Макар че......глуповатичките си личат.

10

Divide et impera

преди 11 месеца

Всички вие, които отказахте да се ваксинирате и критикувате безопасността и ефективността на ваксините, без да имате адекватни доказателства, не бива да забравяте, че отказвайки доказани и клинично одобрени ваксини, вие застрашихте не само своя живот и живота на свои близки, но и живота на много хора, като подкопахте стадния имунитет и позволихте на заразата да се разпространи.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Къде мое се тествам дали не съм омрел от цовид ?

8

Анонимен

преди 11 месеца

Статистиката за несъществуващ "смъртоносен" вирус е част от матрицата - измама.

7

Статистика

преди 11 месеца

Статистиката за 2023 година. 82,7% от починалите са на 70+ години. Смъртност по възрастови групи: при 90+ години умира 1 на 13 заразени, при 80-89 години - един на 16 заразени, при 70-79 години - един на 43 заразени. Средно за всички възрасти - един на 64 заразени.

6

маймунски аденовирус

преди 11 месеца

Болестта, от която може да си "болен" без да знаеш. Открива се с "тест" за който самият му изобретател казва че не е тест за откриване на инфекциозни заболявания. И по данни на СЗО е по-безопасна дори от обикновена, битова УМОРА. Ей за тая болест си говорим. За която сме дали стотици милиони за "ваксини", които не са ваксини.

5

Анонимен

преди 11 месеца

От какво е починал? Ковид е измама. Всичко е за пари и надмощие. Мъжът на Урсула е шеф на файзера, а ваксините са произведени много преди да измислят далавертата с фалшивия вирус. В кромида вярват само будалите.

4

Ти да видиш

преди 11 месеца

Адйе стига с тази "рубрика" вече, а? Още ли ви плащат? НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ВИ ВЯРВА!

3

Анонимен

преди 11 месеца

Кой разпростратява лъжи за западните ваксини? Русия! Кой им вярва? Бг русофили с промити мозъци! Кои са антиваксърите всъщност? Излъганите камилчета, жертви на дезинформационтата кампания на Кремъл!

2

Анонимен

преди 11 месеца

От началото на 2023 имаме 14700 нови случая и 271 починали, което е 1,84% от новите случаи. Казано по друг начин един на 66 заразени си отива.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Намалява броя на новите случаи - 586 за последните седем дни, но още сме далеч от нивото в началото на февруари, когато имахме 244 нови случаи за седем дни.