11

Да обясня с две думи

преди 11 месеца

Всъщност какво се случва: В Косово имаше легитимно насрочени избори за местна власт в Северната част. Сърбите, лоялни на Вучичъ легитимно БОЙКОТИРАХА тези избори, които въпреки тях се проведоха и сега, когато избраните кметове трябва да встъпят в длъжност, тия, които БОЙКОТИРАХА изборите, сега НЕ ДОПУСКАТ кметовете!

10

Анонимен

преди 11 месеца

Слаба ракия си, Вучич! Свърши твоята!

9

Анонимен

преди 11 месеца

"Оох, на балканите изглежда всички са откачени- все про руски автократи подкрепят" - тва е само маска за пред русофилите. Вучич бачка с американците. Над 80% от петрола в Сърбия идва от американски корпорации работещи с брата на Вучич - Александър, който също има свободата заедно със САЩ да ръководи организираната престъпност в Косово където за него работи Звонко Веселинович. Олигарсите на Сърбия досущ като българските продават снаряди на Украйна и Русия им е през онаа раута.

8

Анонимен

преди 11 месеца

На апела му откликнаха и негови привърженици от съседните Косово и Босна, които бяха докарани В БЕЛГРАД С АВТОБУСИ. звучи познато нали :)

7

Анонимен

преди 11 месеца

Оох, на балканите изглежда всички са откачени- все про руски автократи подкрепят! Сърбите така поддържаха и Милошевич и всеки знае до къде ги доведе това. 25 години не си научиха урока - нито те, нито българите! Пожелавам на Щатите да не спират работата си, докато не изтласкат и последния руски шпионин от тези ширини.

6

До 5

преди 11 месеца

Споко, война няма да има. Този за пореден път кара армията до границата и я пробира. Пари му под краката и прави маркетингови трикове, както казват промяната.

5

Анонимен

преди 11 месеца

Сърбите най малко имат нужда от война. След гледките от Украйна и теза трагедия .. трябва човек да не е на себе си да излезе инда иска война. Сърбите какво си мислите,че ще влезете там набързо и готово? Ами НАТО самолетоносачите са в Средиземно море .. за второ път ще ви направят на салата и то в тея гладни години ? Говорете за мир и дипломация стига с тази агресия ! Войната не води до Нищо хубаво.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Ето го и контрамайдана.

3

До 2

преди 11 месеца

Румъния не сме я настигали от 20 години. Не лъжи нагло. Това че ППДБ-тата излязоха дори по-големи крадци и некадърници не е индулгенция за Бойко. Плача за времената на царя, когато се възмущавахме от сделките на Милен Велчев с брейди облигации. Ама кой да знае какво ще последва...

2

До 1

преди 11 месеца

При Борисов бяхме настигнали Гърция и подминали Румъния. Нямаше мигранти, а най-големия скандал беше защо вместо топки на Графа са наредени перки. Погледни държавата ни и хаоса в нея сега! В Гърция многомилионни инвестиции, румънците ни подминаха с обиколи, а ние се занимаваме със записи. Единствените, които инвестират са руските служби, видяли пролуката.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Борисов номер 2. Краде на поразия,но държи раздут щат държавни чиновници които гласуват за него