258

факт

преди 1 година

Украйна е вече в НАТО.Имат повече натовски оръжия от повечето европейски натовски страни.Ако Путин беше политик като Кенеди или Брежнев щеше да се разбере с Украйна без война!

257

Веселяк

преди 1 година

Между другото си неграмотен,знаеш ли? :)

256

Веселяк

преди 1 година

Имали газ,нефт,злато? Кой го има,като стандартния руснак живее по-скотски от теб,не е излизал извън областта и ходи във външна тоалетна. Защо първо не си газифицираха селищата,преди да решат да казват на другите как да живеят? Или важно е да си горд,нищо че си беден,нали?

255

Веселяк

преди 1 година

Пусни си програма Время от 80те години и ще чуеш същите простотии като сега: лошо НАТО, Америка ще фалира, ние сме най-добрите...да,ама ссср се разпадна. И путинския режим го чака същото

254

Веселяк

преди 1 година

Само като пример: какви славяни са руснаците,като произходът им е угрофински и са завладени от татари? Славяни са точно украинците. Погледни и войските: къде са тези с дръпнатите очи? Ами при руснаците. Те са конгломерат от народи,от които славяните са доста малък процент. Блей сега за великата дружба,горда офсъ

253

Веселяк

преди 1 година

Учил си история преподавана от учебници написани от БКП. И продължава да се учи по този начин. Ако се задълбочиш да потърсиш какво ни се е случило в края на ВСВ,може и да ти светне. Вече и филми излязоха за това. Ама аз съм заслепен :) С такива като теб,никога не съм излизал на глава,така че просто чакам провала на СВО. И дерашизация на България

252

Горд Българин

преди 1 година

До Веселяк и за разлика от теб не слогувам на чужда пропаганда като теб. В ситуацията България трябваше да запази неутралитет като се бият два славянски народа, заради интересите на разни чужди държави и защото това са два братски народа. Ако беше учил изнаел нашата славна Българска история ще ше да го знаеш много добре.

251

Горд Българин

преди 1 година

До Веселяк не си чул сугорно и за фалиралите Американски банки, които го съопщиха по българските телевизии. Не си чул за икономическия съюз между Русия, китай, Индия, Бразилия Аржентина. Не си учил по география, че Русия има много природни ресурси като нефт, газ , злато руда и т.н. Не си чул, като Байдън отиде при Обединените Арабски Емирства да да говори за петрола и му отвърнаха че неговата работа няма как да стане.46494

250

Горд Българин

преди 1 година

До Веселяк. за доста от нещата които ти изброих има репортажи по нашите телевизии, който излъчват западната пропаганда, Просто си направи труда да потърсиш и да помислиш да си размърдаш малко мозъка. Информация има достатъчно от западните медий. Сигурно не знаеш за Виетнам, не знаеш за Либия където нищо не откриха Американците , а я нападнаха само заради петрола и защото Либия не им играеше по свирката и За Югославия нищо не си чувал.

249

Реалист

преди 1 година

Да кандисат Украйна не в НАТО, може да е в ЕС но военно неутрална... Но до колко може да се вярва на ЕС?

248

Американ

преди 1 година

До Горд Българин: Бездомните по улиците са на юг, на север ги няма, особено през зимата. Прочее част от тия съвсем не са бедни, но "особени", има доста луди, а мнозинството са наркомани и затова са там. Гладни няма, боси и голи няма. В Бг-то такива са в гроба, в Америка - по улиците.

247

Чужденец

преди 1 година

До глупави руснаци: To па украинците едни умни...да не говорим за българите, ти най-напред.

246

Веселяк

преди 1 година

Казах ти,обикновен рашизъм. Кое от изредените от теб неща ги е казал някой...българин? Всичко е цитиране на руски източници. При това част от това,даже и рашистите спряха да повтарят. Ама вие вървите с известно закъснение. С пропаганда не се спори,или й вярваш, или не. А в твоя случай даже чувстваш горд от това,че защитаваш чужди интереси

245

Горд Българин

преди 1 година

До Веселяк Да видим от 1945г. колко бази по света направиха и колко направиха руснаците. и на базата на това си направи извода кой кого заплашва. Не очаквам страна създаде от затворници. пияници и убийци каквато е Америка да спазват някакъв кодекс или правила, да имат някаква чест.

244

Горд Българин

преди 1 година

До Веселяк Да поговорим и за икономика. Голяма част от външния дълг на Америка се държи от Китай. Не Руската икономика е в колапс а Американската. Къде фалират големи банки в Русия или Америка. Русия е богата на приложни залежи което и помага. В момента се създава нов икономически съюз в който участва Русия и който набира сила за разлика от САЩ и ЕС.

243

Горд Българин

преди 1 година

До Веселяк Защо режима на Зеленски почна да избива всички които не са съгласни с този рижом. включително и колко бесарапски българи избиха, а колко руско говорещи. Демокрацията нее ли да изслуша две страни в кон листа а хората да преценят кой а прав. Защо наложиха вето на руските програми и сайтове било пропаганда, а каква е сега нее ли пропаганда от страна на Запада.

242

Горд Българин

преди 1 година

До Веселяк да разгледаме и в колко страни се намеси ха и спонсорира определени режими Америка. Даже и в България се месец- колко пъти превикваха в посолството Кирчо Харварта и бат Бойко. Да разгледаме и Украйна. Кой спонсорира хунтата на Зеленски,през 2014г. кой изгради воени лаборатории, какво правят воени инструктори в Украйна. Как ще реагира Америка ако Русия направи това в Куба.

241

Горд Българин

преди 1 година

До Веселка. Да разгледаме малко история. След 1945г. колко страни нападна Русия и колко страни нападна Америка. Да припомним Виетнам, Либия под измислен предлог че имат ядрено оръжие. кой разцепи Югославия на Сърбия и Косово, какво правиха в Афганистан и още в колко страни се намериха. Затова страните от Африка изритака Ба,дън.

240

Веселяк

преди 1 година

Проблемите са за Русия. Даже не говоря за войната. Колко години ще минат,преди някой да им позволи да правят нещо? Продажбата на нефт и газ започва още през 70те. И са положени големи усилия. Плешивия просто се из::ра на метеното. Никога повече Европа няма да позволи подобна зависимост.

239

Васил

преди 1 година

Русия обвинява Щатите, че са световен жандарм, а те са дори по-зле. Казват на независима държава какво да прави и да не прави. Същите са като американците, но пои-нагли и по-лошото, директни наши врагове. Смятат ни за васално население. Те дори не ни признават като народ, а промитите мозаци им целуват краката. Жалки сте, русофили! Утре могат да обстрелват София от Черно море, тогава ще ви питам.