73

Труман

преди 10 месеца

Но аз не симулирам. ;-)

72

100%

преди 10 месеца

окрайна свърши!

71

Анонимен

преди 10 месеца

Руските окупатори майка си ли търсят в Украйна ? Каквото заслужават го получават !

70

Инфо

преди 10 месеца

Периодът 12-23 юни ще е критичен, заради насроченото военно-въздушно учение на НАТО в Европа. Ще се включи АУАКС, който ще следи всички самолети във въздушното пространство, предполагам ще включва и Нова Украйна. Може би тогава ще стартира и дългоочакваната Контра.

69

2

преди 10 месеца

Наред с това бяха поразени струпването на зомбинацита, резерви и склада за боеприпаси на 110-та отделна механизирана бригада на ВСУ в Авдиевка. А екипажът на тежката огнехвъргачна система "Солнцепк" унищожи взводно - опорен пункт на гмежта в района на село Красногоровка.

68

1

преди 10 месеца

Авиацията на групировките Юг и Запад на ВС на РФ нанесоха ракетни и бомбени удари по пунктове за временно дислоциране на фашистка гмеж, както и по съсредоточаване на зомбинацита, въоръжение и военна техника на u3MeTTa. Осуетен е опит за пробив на фронтовата линия на фашистката craH. Руската авиация нанесе и ракетно-бомбени удари по пункта за временно дислокиране на 81-ва аеромобилна бригада на ВСУ в Лисичанско направление и по струпването на въоръжение и военна техника на 24-та механизирана бригада на ВСУ в района на Торецк.

67

100янов

преди 10 месеца

Аз да питам ,какво стана днес с 81 аеромобилна 81бригада май дали фира героите на украина .Мислех че до довечера ще превземат Москва а те геройски се предали.И каде е Залужний по укроканала 1плюс1 казаха че отишъл на среща с бандера,мъка кой ще води сега парада на героите на хохландия в Москва.За прайда в киев водача е ясен зелето и що кокайн ще има чак зъбите ще му опадат

66

Анонимен

преди 10 месеца

Руската Федерация е изкуствено създадена държава през 1991 година.Недоимперия със сто поробени народа в нея.Упрсвлява се от братя Ротемберг и кръгът Езеро

65

АнонимеН

преди 10 месеца

ДО 73/ ЕС, НАТО , Г7 ТОВА Е СВЕТА!!! КИТАЙ , ИРАН, СЕВЕРНА КОРЕЯ , ВЕНЕСУЕЛА КУБА СИРИЯ БЕЛАРУС И МОРДОРСКОВИЯ - НИКОГА НЕ СА ИМАЛИ ДУМАТА И НЯМА ДА Я ИМАТ КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА СВЕТОВНИ ВЪПРОСИ! ДОРИ ФАЩ МОГАТ ДА БЪДАТ ОШАМАРЕНИ ЗДРАВО АКО ЕС РЕШИ! СВЕТОВНИЯ ХЕГЕМОН НА СВЕТА Е ЕС , А НЕ ИЗМИСЛЕНАТА МОРДОРСКОВИЯ КОЯТО ЕДВАМ ИЗДЪРЖА ДА НЕ СЕ РАЗПАДНЕ! А СВЕТА СЕ НАДИГНА СРЕЩУ МОРДОРСКОВИЯ АМА МОЖЕ ДА СЕ НАДИГНЕ И МНОГО ПОВЕЧЕ ако думнат аец запрошка

64

Анонимен

преди 10 месеца

До АнонимеН Ако "Светът" щеше да се надига срещу Москва, да го беше направил досега. Напротив, ЕС, НАТО и Г7 са единствените подкрепящи "планът за мир" на Зеленский. Повечето страни на Планетата са за спиране на огъня и преговори. И не желаят конфликта да се ескалира повече.

63

Анонимен

преди 10 месеца

Снайперската пушка "Чукавин" е приета на въоръжение в руската армия, съобщи президентът на концерна "Калашников" Алън Лушников. Снайперската пушка Чукавин е полуавтоматична снайперска пушка, във версията за калибър 7,62х54 мм е съвместима с пълнителите от снайперската пушка Драгунов, която е предназначена да замени и чиято надеждност е наследила. Както самият Чукавин отбеляза новата пушка превъзхожда своя предшественик по отношение на точността на огъня с 25-30%.

62

Анонимен

преди 10 месеца

Хенри Кисинджър (който днес навършва 100 години) в интервю за Wall Street Journal говори за заблудата на която се гради поведението на американците на световната сцена."Американците смятат себе си за праведни Вярваме, че сме безкористни, че нямаме национални цели, че националните ни цели се постигат във външнополитическата посока с такава трудност, че когато ги представяме за обсъждане, се обиждаме от противниците. Очакваме нашите възгледи да доминират, не защото се смятаме за най-добрите в интелектуален смисъл, а защото вярваме, че самите тези възгледи трябва да бъдат доминиращи."

61

Анонимен

преди 10 месеца

Артьомовск вече е в Русия ! А генерал Залужни замина към Бандера заедно с един комплекс Пейтриът и обслужващия го американски разчет....получили по един Кинжал !

60

Кос

преди 10 месеца

До Анонимен 65 Русия си е на нейна територия, какво да напуска бре алтав.

59

АнонимеН

преди 10 месеца

ПУТАНИСТИТЕ ДА ИМАТ ПРЕДВИД, ЧЕ СЛЕД КАТО ГРЪМНАТ АЕЦ ЗАПРОШКА ПОЛОЖЕНИЕТО ЗА ТЯХ ЩЕ СТАНЕ ОЩЕ ПО-ЗЛЕ И ЩЕ БЪДАТ ОБЯВЕНИ ЗА ЗАПЛАХА ЗА МЕЖДУНАРОДНАТА СИГУРНОСТ В СВЕТОВЕН МАЩАБ И УКРАИНЦИ И ЧУЖДЕНЦИ ЩЕ СЕ ЗАПЪТЯТ ДА ГИ ЛИКВИДИРАТ :) ПУТАНИСТИТЕ СА ОТЧАЯНИ ЩОТО СЕ ВИЖДА, ЧЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗМЕТЕНИ ОТ ЗАГРАБЕНИТЕ ТЕРИТОРИИ В УКРАЙНА В МОМЕНТА ЗА ПУТАНИСТИТЕ НЯМА ПРАВИЛЕН ХОД :D

58

мдаа

преди 10 месеца

Укрофашистите са си завършени терористи вече. Взривяват, убиват, правят диверсии. Изтече инфо от САЩ, че са искали да взривят тръбопровода Дружба, по който нефт стига до Унгария. Затова и Орбан удри спирачки на поредните пари за укрите.

57

Анонимен

преди 10 месеца

Възползувам се от безинтересният случай,за дс напомня на всички Българи,които искат да имат добра полова активност,че трябва да си попистват ежедневно кракатаСамо миене не е достатъчно.Нужно е да се чегърта ,за да падне кирта отпреди няколко години.Българи,чистете си краката ако ислате да имате добро кръвообращение. Приятен ден ! Веселинъ Канъ Български егн 7112136860

56

Анонимен

преди 10 месеца

Русофилите трябва да са наясно че ако Русия не напусне Украйна до края на този месец ще бъде ликвидирана като държавен субект. Това им казват от САЩ с тази резолюция. После да няма ама що така, ама що не ни предупредихте, ама ние не разбрахме. Чичо Сам тоя път пипа много здраво и няма да има нито прошка нито измъкване.

55

L.

преди 10 месеца

А дали Окрайна не подготвя почвата за своя атака по АЕЦ-а и при авариен развой да обвини Русия? Щото вече друго не прави.

54

Ехаа

преди 10 месеца

Как може да се иска взривяването на най-голямата централа в Европа, за да им е гадно на руснаците. То бива пр0ст0тия ама.. Краварите вие сте обида дори за интелекта кравите..