28

МинУвач

преди 11 месеца

Обединението на про европейските партии в БГ докарва до истерия, умопомрачение и умствен срив, про руските кремълски говноеди в БГ. Само отбелязвам.

27

Майче,

преди 11 месеца

Е с тебе ли да се сгодят? Я се виж на какво приличаш и как се държиш. Не си от красивите, не си от младите и не си от умните.Съдба

26

ББ

преди 11 месеца

До Анонименда си р.б на убец на жени и деца е...грях,дая го оправдаваш със жъртини със записи със вменени ценности противоречащина Божийте ...е грях!г-н рЕзидент няма да ви позволим да превърнете Народа ни в...грешници и съучастници в геноцида в Украйна,колкото и да си вярвате,че сте опростачили Народа ни политиците грешите,500 г османците вярваха,че са ни "укротили"и вяра променяха,Бог да пази България от...путриоте водещи ни към руско р.бст.о

25

Божееее

преди 11 месеца

дали рус.р.бите няма да започнете да срещате бащи на убити украйнски деца за чийто убийства сте помагали???понеже ме цензурират а не искам да злоупотребявам...акоми позмолят от...МИР да попитам!

24

Анонимен

преди 11 месеца

На КП му лъсна голия ***, свети от тук чак до Харвард. Продажни и безморални шарлатансета.

23

Е

преди 11 месеца

Таз не я понасям, но това е пълна подмяна на гласовете!

22

ББ

преди 11 месеца

Държавата това сме ние Народа г-жо обща!тук сме и след грабежите и убийствата на гАспадаря ти ***.ин!цял живот си работила за смазването на България платена от рАсия!няма начин!България не е 10 автобуса на *** с ц.г.нета за сандвичи!докарани от ц.***.то копайкин продаващ България и сеещ разпад на България като теб!ще сме на барикадите!!! и сме милиони!Свободна от рашите България!!!Първото Правителство изгонете митрофанова хванала ги за гърлата от десетилетия...с копийки!

21

Мария

преди 11 месеца

Това кречетало пак се появи,не може да стои мирно ,ако не изплямпа някоя интрижка от злоба.Горката тя,най-накрая електората и рязна крилата,ама има още много като нея.Майьо,кво стана с ония дето системата ги убиваше,живи ли са?А в Черепа?

20

1111

преди 11 месеца

Ей тази леличка умора няма. Душичка. Дърта си вече Майче, бая дърта.

19

Анонимен

преди 11 месеца

Мая, ти запозната ли си с изборните резултати??? Изборите отсъдиха 1-во място на ГЕРб, 2-ро на ПП... и т н... Според теб, защо се получава така?

18

Анонимен

преди 11 месеца

До Аз беЗащото сам виждаш че тази дума е забранена!

17

Аз бе

преди 11 месеца

На Ковачки ..урвата. Защо триете коментари за Най-често?

16

Ром"с

преди 11 месеца

А от месец пиша(и вчера също),че ще има праителство и то благодарение на новият посланик от ул.Козяк,това стана вече и на общество ясно.А ТВ-те с тези политически дискуси са ни просто "порнграфичеsки"Днес гледах Панорама с Бойко,той поканил един Лорел от ПП да поизглади нещата и 3 политилози-социолози..единият от Каренги,другият пише в американския вестник..все "американци" и да позагляд нещата ..този Бойко се върти ..и все кани таквиз които пееят каквото му се иска..егати и демокрацията по ТВ

15

Анонимен

преди 11 месеца

ПП и ДБ национални предатели! Народен съд, веднага!!!!

14

сеу

преди 11 месеца

Мая Общата е рекордьор по смукане на чурки на смърделиви отпадъци!! Скоро пак е смукала на Черепа, затова е взела малко стотинки и сега плямпа с пълна с бело уста!!

13

Анонимен

преди 11 месеца

ПП - продължаваме преговорите (с ГЕРБ).

12

Анонимен

преди 11 месеца

Ходи си го сложи някъде

11

Анонимен

преди 11 месеца

Майчето ревнува. Тя отдавна си пада по Бойко.

10

Анонимен

преди 11 месеца

Баце иска да бяга от московските другари в България и те побесняха.

9

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 11 месеца

Що Не Заминеш на Почивка в ЮАР ???? .....Майчеее......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА