21

Анонимен

преди 11 месеца

Наистина нито Майкрософт, нито Мета, нито Гугъл, нито Епъл, нито Амазон, нито Тесла ако щете плащат добре, с изключение на топ меринджеите. Даже почти всички програмисти и ай-ти та при тях са индийци. Но имаш ли ги в си-ви то си, после можеш много лесно да почнеш спокойна и добре платена работа където искаш..

20

Анонимен

преди 11 месеца

Хубавото е че повечето ни съседи забогатяват, лошото е, че до няколко години всички ще ни минат, а ние ще останем най-бедната и съсипана държава на балканите и Европа.

19

Дядо Стефчо

преди 11 месеца

Трябваше да е тук но дойдоха Кирил Петков и Асен Василев и оплескаха нещата.

18

Анонимен

преди 11 месеца

А пък Бойко Борисов вдигна някаква бетонова постройка за 85,000,000, раздадоха си 80% от парите с аверите и каза че това ще е българският суперкомпютър и цяла Европа ще идва да плаща да го ползва. Акъл море - глава паве!

17

Пепи

преди 11 месеца

Това е голям пробив за Гърция. Нашите идиооти в парламента пропуснаха възможността да привлекат не само финансова инжекция, но и да привлекат облечен център за данни, който да се ползва от нашата държава. Сега данните ше трябва да ги пратим в Гърция, няма друга опция. Да се бадвваме, че ще успеем с Гугъл.

16

Анонимен

преди 11 месеца

Пишат тука доста странни хора. За тази инвестиция гръцкото лоби в Америка помогна много. Тя е изключително важна и ключова, защото Майкрософт нямат друг такъв център в Европа.Очаква се да създаде хиляди висококвалифицирани работни места с огромни заплати. Ще помогне на Гърция хиляди специалисти да отидат да работят там.

15

Пешо

преди 11 месеца

Какви са тези центри за данни?

14

Анонимен

преди 11 месеца

До коментара "Един луд клати лодката" - правилно мислиш. Костадинов ми загуби уважението когато започна да говори невъздържано за ЕС и НАТО. Повече харесвам политиките на Радев. Той играе успешно и със САЩ, и с Русия, и с Турция, и със Сърбия, и с ЕС, че и с Иран. "Политиците" в ГЕРБ, ПП, Възраждане са нива под него и представителите им не владеят езика на политиката, липсва им военен стаж на най-високо ниво, дипломатичност и са твърде зависими от илюзии за бъдещето със запада и миналото с изток

13

Анонимен

преди 11 месеца

Имат политици, ние дори първа сила беше партията на чалгара, Копейкин набира сила, е кой инвеститор ще дойде при положение че един луд иска да напускаме ЕС и клати лодката

12

Гърчолята откраднаха

преди 11 месеца

земята от нас за да я дадат най-накрая на Бичо ГЕЙса. Страшно падение.

11

А У нас Руди Гела

преди 11 месеца

подхлъзна ПП! https://youtu.be/IIYqDhrzLYI Честито на всички глсували.

10

Бичо ГеЙса ще

преди 11 месеца

инвестира в острови за развлечения.

9

!:

преди 11 месеца

Грандиозна и....после пише 1 млрд....ми то само около София се шуми за повече пари.... *** от реакцията, да иматев бъдеще в предвид, икономиката на Калифорния е в топ 10 в света...и Майкрософт купи гейминг студио за 70 млрд.....да внимавате с мен епитетите следващия път. За MS това са джобни...а за световните финанси да от единия в другия джоб. Вижте кои са Блекрок и подобните...

8

Анонимен

преди 11 месеца

Това са дейности които изискват ниско ниво на знания ,, На други места е публикувана пълна статия с историята на някакъкъв Георгус бивш банков служител и безработен който за 3-месеца става инженер.. Мислете възможно ли е..

7

anonimen

преди 11 месеца

А ако не стане инвестицията, Гейтс се сдобива с безценна гръцка земя, на която си прави каквото иска. Така се изкупуват държави. Останалото са празни приказки

6

Анонимен

преди 11 месеца

Боли ме,те са си продали всички исторически паметници и острови на частни компании.

5

Анонимен

преди 11 месеца

За Гърция 1 млрд зелени гущера, за България 240 криви кренвирша.

4

Хм

преди 11 месеца

Центрове за данни не се ли правеха на студен климат за да се пести от охлаждане?

3

Анонимен

преди 11 месеца

Ще пада яко следене. Такива инвестиции не са добре.

2

Анонимен

преди 11 месеца

С тоя пингвин инвестиции ще видим ... ама друг път. Никой не би си инвестирал средставата в такова блато!