8

Либия

преди 11 месеца

На кьде без нейната площадка

7

мак

преди 11 месеца

Не се радвам, че пострадаха, но е крайно време Европа да даде сигнал, че никой нелегален няма шанс да бъде пуснат. Както е видно досега, те идват с убеждение, че вратите са отворени и ние само тях чакаме. Сега разни защитници на нелегални ще реват, че Европа ги уби.

6

Samo minavam

преди 11 месеца

Много лесно ще реша проблема, тихомълком. В противен случай, павианите ще подпалят Рим

5

Анонимен

преди 11 месеца

"47 000 акостирания на лодки по бреговете"... Не е страшно че една лодка е изчезнала... Страшно е че 47 000 са стигнали... Само тази година... Само в Италия.... ЕВРОПА ЗАГИВА. Европа е превземана. От хора без образование, без култура, без познания за работа. И никой не се опитва да спре това.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Може да са се върнали откъдето са тръгнали. Вероятно вече са се заели да учат и работят, за да направят родното си място не по-лошо за живеене от Европа. Еехх, мечти мечти!

3

Анонимен

преди 11 месеца

"27 мигранти са били качени на петролен танкер и нелегално върнати обратно в Либия."??? Няма и право да ги върнеш даже??? Да не говорим за АБСОЛЮТНОТО БЕЗУМИЕ че ТАНКЕР не се разхожда до което пристанище ти е удобно да те закара!! Явно е отивал В ЛИБИЯ! Май е трябвало просто да ги оставят на вълните!!

2

Анонимен

преди 11 месеца

Тия не изчезват. Най-вероятно вече са в Италия.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Меркел е виновна!