10

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 9. Ползвам на Сони слушалки, доволен съм. Купих си и втори, защото на първите се прокъсаха от въртене. На цена около 30-40 лв. може да си купите и с микрофон.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Вече никой не може да прави качествени слушалки. Колкото и добри да са на свирене като ги сложиш на главата си заприличваш на извънземно с антени на главата.

8

Когато наближи

преди 11 месеца

40-ият им рожден ден, някои се сещат, че в юношеската си възраст са били много послушни, а като студенти са залягали над учебниците и не са ходили по купони. И решават да наваксат. За да не ставате за смях на прага на климактериума (който е не само женски, при мъжете също има такъв период), направете навреме нещата, които се правят на 16-20 г. После от година на година ще узрявате и на 27-28 г. вече ще сте улегнали и благонадеждни млади хора, а на старини няма да сте озлобени срещу младежите.

7

Анонимен

преди 11 месеца

А кои са кротки като млади, но по-късно си наваксват?

6

Дърт Вейдър

преди 11 месеца

Хо Хо Хо, всички се кротват като одъpтеят щото нема сили вече за щуротии!

5

Анонимен

преди 11 месеца

Kato mladi pazyat taini kato darti predavat vsicki zasto se boryat samicki sas vsicki picki koiti rabityat sas mrntovki i kVati valk kozinata menii nravat nikoga

4

Несмезодий

преди 11 месеца

А други са кротки като млади, но като одъртеят и влязат в парламента, сериозно се побъркват.

3

Звезден животновъд

преди 11 месеца

Ти си овца, а мъжът ти е роден в годината на прасето по китайският зодиак. Идеална двойка, едното на гергьовден, другото на коледа.

2

Анонимен

преди 11 месеца

Аз съм Овен, мъжът ми - Скорпион и сега, на стари години, сме перфектната двойка. Вярно е.

1

Контрол Леле како

преди 11 месеца

Еее, кога ще станем 12 милиарда, още сме само 9 и няма по милиард човека от всяка зодия приблизително. Хубаво е да се генерализира. Хоп скорпиона бил отровен, хайдее 1 милиард човека отровни. Врачката Алена меркуриева ще каже на всеки милиард къде да ходи и какво да прави. Всеки ден.