16

Пепи

преди 10 месеца

Каке възможно в едно заглавие да има 5 нелепици. Първо са пътували не българи, а турци. И са пътували, за да гласуват, логично.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Виждала съм на границата коли пълни с рула тоалетна хартия. Е това не е много нормално, да ходиш до чужда държава за тоалетна хартия.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Нормални хора в турция не ходят

13

Анонимен

преди 10 месеца

Туй голяма дестинация... Турция, че е най-близо. КакъФ е тоя зор да се пазарува от Истамбул и Одрин, някаква мания.

12

Анонимен

преди 10 месеца

ХОДЯТ ПО РОДНИТЕ СЕЛА С ГАЗИФИЦИРАНАТА НЕМСКАБРАКМА С МАЗЕН ДЮНЕР В РЪКА И НАДУВАЙКИ ЧАЛГА С ДРУГАТА, ДОКАТО ЖЕНАТА И ДЕЦАТА ГЛЕДАТ ТУРСКИ СЕРИАЛИ ОТЗАД

11

Анонимен

преди 10 месеца

ХОДИЛИ ПО РОДНИТЕ СЕЛА

10

Анонимен

преди 10 месеца

От кога ходенето на пазар в Турция влиза в графа "туризъм"? Пътуват в Турция, за да си напазаруват за домакинството, защото заедно с разходите по пътуването, пак им излиза по-ефтино! Хората даже зеленчуци си купуват, същите онези зеленчуци, които тук са на четворна цена. Е, да, сага някой ще се изцепи "Ние сме в ЕС, а те - не". Така е, затова ходим там да пазаруваме!

9

До 1

преди 11 месеца

Ами нямаше да умират родилките по болниците. Нямаше да събираме капачки защото в Турция здравеопазването е комунистическо. Тоест - БЕЗПЛАТНО. АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО дори и при най лошите заболявания. Е, доста "политици" и либерални (продажни на Запада) същества щяха да влязат в затвора. Турския съд е справедлив и не ги осъжда доживот. Примерно на 5 хиляди години. Ако живее повече ще бъде свободен.

8

Нещо

преди 11 месеца

Не му е добре на този панчаревски изнудвач алекс надин

7

До един от първите

преди 11 месеца

Поредният гледал две турски сапунки и повярвал че в Анадола живеят като бели хора. Турция се крепи благодарение на страха от кюрдите и Гърция, в тях виждат опасността която ги сплотява. Също като САЩ - мине се не мине и си търсят нов враг (ссср, Корея, Виетнам, талибани, осама, Либия...) по този начин държат общественото мнение в нужната посока

6

Анонимен

преди 11 месеца

Колко са пътували в раша защо няма желаещи само по форумите ли ги любите.

5

Анонимен

преди 11 месеца

До 1. Турция не си е тръгнала без бой. Ако искаш да живееш на хубавото, нямаш проблем да се преселиш в турция. Никого, дошъл с пари няма да върнат. Въпросът е като свършиш/ти вземат парите, къв ще го ядеш там. Ако беше толкова хубаво, нямаше по цяла европа дюнерджийници да отварят и да бягат от хубавото.

4

До 1

преди 11 месеца

Смешки говориш Асане !Над 50 % са много бедни и над 55 % не могат да четат и пишат !В някой региони са по зле и африканския водопровод с кал се къпят

3

Анонимен

преди 11 месеца

Турстически се птува за стока поне 5 пъти месечно :)

2

Георги Илиев Митев

преди 11 месеца

Като ограбвате държавата и най-бедните и хората с нулеви доходи , които ги биете , сплашвате и заплашвате със съдилища и запори и затвори , като ги въвличате в престъпните ви схеми и практики е нормално да се хвалите кой къде си изпразва джоба .

1

Анонимен

преди 11 месеца

Турция не трябваше да си тръгва от тук. Ако в момента бяхме Турция щяхме да живеем далеч по-добре!