6

Анонимен

преди 11 месеца

Какво има да се проверява. Една вечер преди 9 месеца е запален фитил, което е запалило барут на химичната реакция, гюлето е здраво, но топчето е цъфнало. Можем само да гледаме с ококорени очи развиващата се катастрофа. И защо хората си го причиняват. Вместо бабата и дядото да ги отвее на бял кон и да заживеят щастливо бездетни.. разбира се и това е до едно време, след което тя хванала рак на гърдата, а той паркинсон.

5

Анонимен

преди 11 месеца

3 лекарите са хора , но има и неспасяемо случай , не трябва да се винят .

4

аз

преди 11 месеца

При този колосален недостиг на лекари такива случаи ще зачестяват. Свиквайте.

3

Реалист

преди 11 месеца

Дано не потулят случая. Най-вероятно е убийство по немърливост - която се шири в нашите болници. И ще продължи да е така, докато не почне да има ефективни присъди. Лекар сподели че на запад са му предложили 10 000 евра стартова заплата, но предпочита да си седи тук, защото там ако сбърка - затвор. Тук - нищо.

2

Бай Дрън

преди 11 месеца

Да де, ама в Русе първия доктор влезе в пандиза през 2008 - *** с ефективна присъда. Ти да си чул за друг доктор с ефективна присъда?

1

Вижте ги Мафия

преди 11 месеца

Прокуратурата в Русе се води за една от най зловещите в Света, искараха няколко здрави човека за Шизофреници само защото пишели срещу Борисов и Гешев!