10

Анонимен

преди 11 месеца

В наше село едно време беше изчезнал чичо Илия. Той беше на 50 и няколко години. Беше зима. Сняг имаше. Един ден го търсеха и го намериха паднал умрял в един бряг в гората. С отворена уста, очи. Една нощ сестра му, леля Гергана го гледал в съня и му казала-бате защо така направи? Чичо Илия й казал- привидя ми се майка, и ми каза, ела с мен да видиш къде ще идем. И казал- отидох след нея и не знам къде да откара. Страшна беше тази история. А бяхме деца.

9

Фин

преди 11 месеца

Хубаво е, че пише Петрич, а не Перник...има шанс.

8

Един с Една

преди 11 месеца

Абе , не че съдя хората според външния вид...ама.....

7

Анонимен

преди 11 месеца

ИК твърди, че жертви на насилие са само жени! И "НЕ Е НИКАКВА ДИСКРИМИНАЦИЯ СПРЯМО МЪЖЕТЕ", че те са в небитието спрямо евроконвенцийките!

6

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 5 Има и хора с висше образование, които са си заслужили дипломите със знания, но имат нервно-психични заболявания и когато те се обострят, се случват нежелани неща. Дано случаят с този мъж да не е такъв. Важно е да се знае, за да прецени човек как да подходи към него, ако го види някъде.

5

Анонимен

преди 11 месеца

ем щом е носил лаптоп едва ли е бил умствено изостанал

4

Дано е жив и здрав

преди 11 месеца

До вторник издирваният винаги ли е бил адекватен или има някакъв проблем с психичното здраве, макар и лек? Това е важно да се уточни, защото адекватният човек, макар и притеснен и говорещ несвързано в даден момент, по-късно ще се успокои, а това означава, че би могло да се предположи къде ще отиде и какво ще предприеме. Ако обаче не е много здрав психически, тогава нещата се усложняват. Който го види, трябва да знае как да подходи към него - като към здрав човек или по-деликатно, като към болен.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Може би търговия за органи или друго нещо...!?Вече хората се делят на човеци и биомаса...!? Дано човечецът да го намерят жив и здрав!

2

Анонимен

преди 11 месеца

какво е направил този пръв хубавец сред хубавците?

1

БОНУСИТЕ СА ВАЖНИ

преди 11 месеца

донос само срещу бонус