389

Ром"с

преди 11 месеца

За послоството и посолствата пишете,а не бягайте от тях..да чуем кой са тези посолства,кое е това посолство ...а да руското е )). Представяте си ,ако бе руското посолството..вчера всички вестници ,ТВ,пищман-експерти,водещи от типа Бойко ...щяха да ореват България чак до Стамбул града да се чуее..))

388

българин

преди 11 месеца

Добре, че Радостин имаше смелостта да им изкара кирливите ризи! Избори, избори докато се премахне тази гнус!

387

ЗА ПРОКУРАТУРАТА

преди 11 месеца

"Записите на Радостин Василев се оказаха от съвета на ПП, какво има в тях?" - струва ми се, че има материали ЗА ПРОКУРАТУРАТА. Сега е момента Гешев да направи нещо предполагам наистина полезно за РОДИНАТА - повдигане на обвинения на Кирил П. и Асен В. за това дето обясняват как ще се сменят чрководните постове в соловите ведомства с хора одобрени от посолството, каква е играта с ББ, каква е ролята на Габриел.. Това си е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.

386

Boko

преди 11 месеца

До Men Точно такива "предатели" са най-достойните хора за уважение!. Политиката на ПП е ярък пример за предателство - смърди на политически трупове, които излъгаха и лъжат още своите последователи - умнокрасавците на улицата!.Евала, на Руди, ноже всякакъв да е но "изигра" като истински актьор!

385

Men

преди 11 месеца

Веднъж ПРЕДАТЕЛ, завинаги ПРЕДАТЕЛ!!!

384

Мдаа

преди 11 месеца

Изборите били решението. .. ! Ами нали затова се проведоха избори бе ейййй.., но проблемът е, че вие не искате да се съобразите с резултатите от тях !

383

ПроСоТо

преди 11 месеца

аз съм доволен ...Защото от край време е известно,че за да се оправи една работа,тя трябва тотално да се обърка..

382

Анонимен

преди 11 месеца

Много прав е бил Цар Борис , като е забранил политическите партии !

381

НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛС

преди 11 месеца

В САЩ за всякакви дребни неща вече арестуват бевшия и настоящ кандидат за президент. А у нас се чудя ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА НЕ СЕ САМОСЕЗИРА във връзка с изтеклия запис, има и сеидетели достатъчно? На мен това ми звучи като НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!

380

анонимен

преди 11 месеца

ПП сами си го получиха! Гелчето предаде ИТН и се присламчи към Кирчо и Кокорчо, и сега предаде и тях! Хубавото е, че видяхме истинската им същност: алчност за власт и пари, наглост, простотия и немощ!

379

Хахахаха

преди 11 месеца

Голяма работа. Така се говори. Нормално. Предателят къде ще намери работа?

378

Излишни напъни!

преди 11 месеца

Няма никакво значение дали сега ще бъде съставено правителство или няма да бъде съставено правителство, защото в края на краищата, краят на войната в Украйна ще донесе на България края на вътрешните и външните и врагове. Българите сме европейци и ще останем такива завинаги...

377

Bs

преди 11 месеца

Записите показаха само, че Кирчо, Кокорчо и Атанасов са изключително прости хора. Което не е новина

376

Анонимен

преди 11 месеца

Когато Костадинов ви разказваше цялата истина която бе доказана с този запис, всички се правихте на заспали, сега като има доказателство за държавна измяна, какво ще правите. Костадинов беше прав за ковид, за американското посолство, за предателите, прав е и за "войната" в украйна. Време е за Възраждане ! Време е България да спре да бъде колония.

375

1

преди 11 месеца

Благодаря на Радостин Василев за изкарване наяве на този запис. Обществото има нужда да знае истината!

374

На Боко Чекмеджето

преди 11 месеца

*** Киро и Мошенника Кокор се прецакаха сами. По примера на Ристю Фашиста. Ристю се записа сам в парламента, тия онлайн. На правиш такава среща през интернет, и да говориш такива неща трябва да си изключително куха лейка. После службите и Президента били виновни. На калпавия *** , космите му пречат.

373

Читател

преди 11 месеца

Природата е наказала брикета,затова си отмъщавана нормалните хора.Предателите,Господ ги наказва и то жестоко.Българите сме юнаци,когато сме в къщи. Кой предаде В.Левски,кой уби Хр. Ботев,мерзавци сме ние като нация и това е!

372

Професионалист

преди 11 месеца

На този фъфлещия му се плаща яко,не му обръщайте внимание, изхвърлете го от НС и направете правителство.

371

Клиент

преди 11 месеца

Между другото, бихте ли поверили делата си на такъв адвокат, който може да ви изпее където и когато му скимне?????????

370

Анонимен

преди 11 месеца

КОГАТО ОБИКНОВЕН ГРАЖДАНИН ВЛЕЗЕ В СЪДА КАТО ОБВИНЕН, СЪДЪТ ИЗХОЖДА ОТ ПОСТАНОВКАТА ЗА "ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА" И ГРАЖДАНИНЪТ МИГА НА ПАРЦАЛИ КАТО ГО ОСЪДЯТ, А КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ПРА*СЕ_ТА*ТА ОТ ПОЛИТИКАТА "ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА" ИЗЧЕЗВА В ГОРИТЕ ТИЛИЛЕЙСКИ ПРОГОНЕНА ОТ ОПРЕДЕЛЕНИЕТО "НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА"...