52

славянин

преди 11 месеца

Ако Пригожин беше президент на Русия вместо Путин окрайна отдавна щеше да е в небитието, а ''хилядолетния'' атлантически райх щеше да е радиоактивна пустиня! Затова дж.нд.растите трябва да благославят Путин!

51

Дежурен Санитар

преди 11 месеца

До Demonaz разпадат ти се двете мозъчни клетки на губернии и на области , едната от тях е Пернишка

50

Анонимен

преди 11 месеца

Пригожин roolz. Преди броени дни той каза, цитирам дословно: "Нашите врагове не са в Украйна, а на Рубльовка и в скъпите кабинети, облицовани с червено дърво." Сещате ли се къде ще удари Вагнер съвсем скоро? Ако бях руски чиновник от обкръжението на Путин или от охраната, щях да си стягам куфарите.

49

Анонимен

преди 11 месеца

Една частна армийка направи на луди калинки една друга армия обучена по натовски образец и командвана от натовски военни. През Вагнер са минали около 85 000 човека. Загубите и в превземането на Бахмут са 17000 - 18000 убити и малко повече ранени. Украинците са с 45 000 убити и пак малко повече ранени. Иначе Пригожин много добре го каза, че руската олигархия трябва да си седне на *** иначе може да видят пак 1917г.

48

Кос

преди 11 месеца

До Мужик ония са слуги на дявола, а тези като теб са соло *** на козяк...аре бягай, че чорпогащниците за прайда ще свършат..мужик.

47

Ехаа

преди 11 месеца

До Вервайте вземи научи първо български, въшкар македонски. После ще си помислим дали да ти вярваме.

46

Анонимен

преди 11 месеца

Войната ще приключи с революция в Русия и ликвидирането на Путин, Медведев, Пригожин, Лавров, Песков, Кадиров и подобните му още гадове. Революцията в Русия започна, вдигайте се руснаци и други народи завладени от Русия.

45

Анонимен

преди 11 месеца

Абсолютно е прав Пригожин за войната. Пълна мобилизация, експроприиране на богатството на олигарсите, да стане социализъм и тогава ще победят. Сега не могат да накарат капиталиста да им произведе за тях оръжие, защото той е намерил по изгодни да него чужди пазари. Или ще въведат пълна мобилизация и нов строй, или губят срещу ЕС и САЩ, които са брутален срещу тях капитализъм.

44

хАхА

преди 11 месеца

До Мнениене познаваш числата май

43

Анонимен

преди 11 месеца

Стига пропаганда! Следете телеграм каналите: Осташко! Важное; Colonelcassad; Рыбарь; Повернутые на Z войне; Военная хроника; Операция Z: Военкоры Русской Весны; СОЛОВЬEВ; WarGonzo; NЕ.САХАР; ОФИЦЕР; Архангел Спецназа; Союз Добровольцев Донбасса; Също така гледайте предаването "60 минут" и "Вести" в smotrim.ru

42

Мужик

преди 11 месеца

Жужето и готвача му са слуги на дявола и заедно ще горят в пъкъла!

41

Анонимен

преди 11 месеца

Уанкър груп 9 месеца не могат да свършат в Бахмут :D

40

Анонимен

преди 11 месеца

Всъщност извода е, че Русия, превземайки нови територии от украина губи войната. Разни заядливи коментари къде им са танковете и самолетите са само за утеха на укрофилите! По повод ДРГ проникнала в Русия - да погледнем към най-охраняваната граница във вселената-тази на САЩ! Там кьорав мексиканец не можеш да видиш! Смешковци!

39

Анонимен

преди 11 месеца

Самия факт, че в Украинските телеграм каннали започнаха да пишат почти реално какво се случва говори, че при тях нещата са много зле. Това показва, че не могат да крият повече колосалните жертви и загубите които понасят. А и още повеч, че Зеления не смее да се прибере в Украйна. След загубата на Артьомовск деморализазията ясно се вижда и в изявленията на войниците в Телеграм каналите.

38

Вервайте

преди 11 месеца

Ко стана бе чебурашки? Половината москалски генерали са на кайма, другите си говорят за смяна на ръководстовото. А Путин си седи в бункера и чека да му спуснат водката.

37

Анонимен

преди 11 месеца

Ханха тоя обяснява, че чебурашките трябва да живеят като в Северна Корея следващите години а копейките се радват и викат " Големи успехи" Да ви имам успехите.

36

Анонимен

преди 11 месеца

А какво стана с арматите ? Нали 2000 бяха поръчани и купени щяха да мачкат от Москва до Берлин.Кво каза вчера Рогозин :" Еми нямаме пари иначе са най-добрите танкове" Те кога са имали пари тия за каквото и да било ? Няма да забравя когато потъна Курск се оказа че руската държава няма пари за спасителна операция.Още по жалкото няма батерии за спасителната подводница която трябва да евакуира екипажът.Там каквото и да се промени едно нещо винаги е константа.Пари няма щото са ги откраднали.

35

Ехаа

преди 11 месеца

До 15 Защо си мислиш, че всички it специалисти сте единствено от жълто-синята секта ? Както и това да си плющиш vpn палчета не те прави IT специалист.: ))

34

Анонимен

преди 11 месеца

Фъ-шишнайсит свалиха ли вече всички руски самолети и малко отгоре ?

33

Анонимен

преди 11 месеца

Къде се дянаха Леопардите ? Да не са ги отстреляли бракониери ?