67

Мдаа

преди 11 месеца

Да не забравите да споменете за Йелоустоун че към края на юли ще изригне и ще затрие лошите ...и бржи обръщайте скапания долар в копейки , ако го имате голани!

66

не може да бъде!

преди 11 месеца

"Повишаване тавана на държавния дълг" е една фраза,чието съдържание има за цел да прикрие практическото финансово състояние на САЩ.Повишаване тавана на дълга практически означава разрешение да се напечатат милиарди /трилиони долара за да се платят задължания,които не са обезпечени с материални средства!?Искам да напомня че този дълг в момента е 31,42 трлн.USD и това е много над 100% от БВП!??

65

Анонимен

преди 11 месеца

В такова положение могат да изпаднат много големи,средни и малки държави поради несъобразяване с реалностите и възможностите и СБ ще пледирали ли за всяка една от тях.

64

Анонимен

преди 11 месеца

СССР фалира и се разпадна, щото един човека който беше пиян подаряваше, на ляво и на дясно, американци владееха тогава всичко. Сега са като песове на каишка Американците и скоро дефоута ще им е най малкия проблем. По новините няма да дават за военната операция в Украйна, а за войната граждаска в АМЕРИКА !!! Америка ще се откъсне на няколко части помнете ми думата.

63

Анонимен

преди 11 месеца

Вече съюза е направен. и долара няма да е първа сила в света ! Скоро в америка ще има гражданска война, и ще стане отново гето както преди 200 години !

62

до 69

преди 11 месеца

Абе имат там едни 50 млн. души, които са на купони за храна, ама най-добре е да си затваряме очите за тях, нали?

61

Анонимен

преди 11 месеца

Копейки, към колко часа предвиждате горе-долу САЩ да фалират? Ххахах те и преди така чакахте и О, изненада, СССР фалира и се разпадна. Мани, ами и ние го отнесохме понеже бяхме под тяхно робство.

60

Анонимен

преди 11 месеца

САЩ е фалирал отдавна, и то на 3 пъти влиза от фалит след фалит.И представете си въпреки бума от фалити в САЩ се живее 10 пъти по добре от Расия.

59

Моше

преди 11 месеца

Мноооого хитър еврейски ход. Правят се на закъсали и фалиращи.... тия дето са им кредитори се паникьосват за парите си, продават на ниска цена дяловете си от американския дълг, еврейчетата ги изкопуват чрез посредници.... и готоооово.Дълга намалява, няколко декара гори са изсечени за чисто нове доларчета....Всички са доволни. п.с. Решение за увеличаване на тавана на дълга се взима на едно събрание и отнема 10 минути, каква друга причина има да го правят международна новина ?

58

Анонимен

преди 11 месеца

Ще направят една война като за изпроводяк към бунището на историята

57

Анонимен

преди 11 месеца

То фалита е факт отдавна, от всякаква гледна точка, въпроса е кога ще спихне военният бюджет за базите и биолабораториите на сатанато

56

Баба Ванга

преди 11 месеца

САЩ ке фалират на голям световен празник! Когато и да стане - голям празник ще бъде!

55

На

преди 11 месеца

Нас са дльжници

54

Хикса

преди 11 месеца

Абе екпертите,вече долара го не искат защото няма кво да купуш с него.

53

Анонимен

преди 11 месеца

Крайно време е и ние да видим как американците си броят центовете за хляб 🍞:)))

52

Уошингтън Ървинг

преди 11 месеца

Един милиард е хиляда милиона. Един трилион е хиляда милиарда. А САЩ имат дълг от 31 трилиона. Тридесет и един милиона милиона. Фалирали са толкова отдавна, че вече вероятно ще е трудно да се изчисли кога. Сега просто остава въпросът - да го признаят ли, или и този път не.

51

Анонимен

преди 11 месеца

Остават 5 дена

50

АнонимеН

преди 11 месеца

НИЩО НЕ РАЗБРАХ ОТ СТАТИЯТА! ПЪРВО ПИШЕ АКО НЕ СЕ ПОВИШИ ДЪЛГА ЩЕ ФАЛИРАТ! ПОСЛЕ ПИЩЕ , ЧЕ ДЪЛГА СЕ Е ПОВИШИЛ И ЩЕ ФАЛИРАТ ОТ НОВА :D Е КАК ТОЧНО ФАЩ ЩЕ ФАЛИРА ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ТЕ САМИТЕ СИ ПЕЧАТАТ ПАРИТЕ И ЩЕ СИ НАПЕЧАТАТ АКО ЩАТ И ОЩЕ 1 ТРИЛИОН ДОЛАРА ОТ КОЕТО НАЙ-МНОГО ДОЛАРА ДА ПОЕВТИНЕЕ С 10%! АБСОЛЮТНО БЕЗПОЛЕЗНИ СТАТИИ СА ТЕЗИ ЗА ФАЛИТА НА ФАЩ! ТОЗИ КОЙТО ЩЕ ФАЛИРА Е МОРДОРСКОВИЯ , ЗАЩОТО ЗА РУБЛАКА НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА НА СВЕТА И СЕ КРЕПИ САМО , ЗАЩОТО ГАЗА ГО ПЛАЩАТ В РУБЛАЦИ!

49

едва ли

преди 11 месеца

Ще направят нов фалшив долар и който им е давал заеми и си е връзвал парите с долара ще .... супата. Това си е техен специалитет.

48

Анонимен

преди 11 месеца

САЩ могат ли да живеят без да задлъжняват непрекъснато?