342

Анонимен

преди 1 година

НПО моля подбирайте по как да кажа поне средноинтелигентни трролове , защото сегашните нямат свои мисли не умни са само преписват кратки лозунги по упорките това е нелицеприятно за хората понеже няма диалог.

341

Анонимен

преди 1 година

Е ми щом руското господство е мираж и популярността на Русия спада какъв е смисъла от това притеснение на НПО тата ами всичко е наред да се успокоят.

340

НЯМА

преди 1 година

Посочете ми ЕДИН, САМО ЕДИН русофил пожелал да напусне западащия ЕС и да се приместив проспериращата русия.

339

Анонимен

преди 1 година

Лъжа и пропаганда. Това е путинова русия.

338

Анонимен

преди 1 година

До Всички виждат Как е сега?

337

руско лицемерие

преди 1 година

Русофилите убеждават колко прекрасна е русия. Ама нямат никакво желание да ходят там. Още по-малко децата им.

336

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 377 Кажи честно лъжлива копейко, щом русия е богата и прекрасна, защо вие русофилите не сте заминали за там? Защо си пращате децата на Запад?

335

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 380 Какви добри отношения с русия бе копейка проста?русия ти каза "БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИЗКУПИМ ЦЯЛАТА".руссия е една агресивна завоевателона империя.

334

Анонимен

преди 1 година

Напишеш нещо умно и разумно и веднага те отсфирват а иначе по форумите се разхожда глyпocттa без проблеми прави разходки тя.

333

Анонимен

преди 1 година

Всичко което се изписа за Узбекистан в тоя форум е лъжа , умишлено пусната опорка на НПО да скарва държавите. Понеже узбекистан са стсбилни сега сорросоидите се опитват да се вклинят и да разбиват ООН. Не знам колко разбират това тия които пишат по опорки лъжи и правят инсинуации.

332

Анонимен

преди 1 година

България няма полезен ход. Господството на САЩ няма да е вечно а ние сме малка държава и не трябваше да си разваляме добрите отношения с Русия което започнахме да правим от двайсе години. Пък и САЩ какъв приятел са какъвто на Украйна. Натикаха я във война за своите геополитически интереси.

331

Турски кенеф

преди 1 година

Стоянка Чехия-доналдтръмпова Мутафова паднала по стълбите на Никулден

330

Анонимен

преди 1 година

Мишките са свикнали да се закачат за някой.За пример вижте нас.Ние винаги сме закачени някъде.Когато влиянието на САЩ спадне ,а то ще спадне ,такива като нас ще започнат сами да се натискат да ни вземат под крилото си.Но те разбира се тогава ще вирнат нос и ще ни накарат отново да изпълняваме критерии ,но този път тяхните.

329

Анонимен

преди 1 година

Русия заема половин Европа, почти колкото целия ЕС. Бедна Европа е само малък придатък, малко северозападно кътче на Евразия. Голяма Евразия където са богатствата на света и която се владее от Русия.

328

Анонимен

преди 1 година

Узбекистан искат да минават на латиница понеже наще отpепки не съумяха да обеснят на света че кирилицата не е руска

327

Анонимен

преди 1 година

Путин отмени с указ визите за Грузия считано от 15 май. Грузинците сега могат да пътуват свободно в Русия без визи. Грузинската демократична опозиция нарече този едностранен акт провокация, десетки грузинци се събраха на протест срещу отмяната на визите и възстановяване на полетите и авиационните съобщения с Русия. Същевременно САЩ заплашиха Грузия със санкции ако възстанови полетите и авиационните съобщения с Русия.

326

Анонимен

преди 1 година

Агенцията за гражданска авиация на Грузия издаде разрешение на руската компания Red Wings за полети до Тбилиси и Кутаиси.

325

Анонимен

преди 1 година

На форума на ЕИС Путин, Лукашенко, Токаев и Жапаров дойдоха от Зарядие до Кремъл на неформален обяд заедно в един микробус.

324

Анонимен

преди 1 година

Касим-Жомарт Токаев: "У нас в Евразийския Икономически съюз има Съюзна държава. Тоест в световната политическа история е създаден уникален президен - създадена е държава по формулата "две стрени - една държава". С единно политическо, юридическо, военно, икономическо, валутно, културно, хуманитарно пространство. И даже ядреното оръжие вече им е общо".

323

Ахмак

преди 1 година

Цялата статия се базира на тезата че руснаците се стремят към "господство" и тъй като това не е вярно,а е поредната пропаганда ,целият анализ е грешен.