58

Анонимен

преди 10 месеца

Това ще е най-смешното и измъчено правителство за всички времена! Такива и без външен фактор ще досъсипят страната. Ако говорим за война, тя е е огромното оправдание и ще повлече в бездната и България.

57

Димитрий

преди 10 месеца

Лично моето мнение че трябва да се разширят правата на президента не да се намалят той трябва да може освободи народното събрание до два пъти в мандата си без да иска позволение от никого ако е сформирано преди повече от 180 дни Има какво да се обсъжда но идеята е президента да контролира народното събрание без да може да изема функциите им

56

Димитрий

преди 10 месеца

Ако е твърде сложно да обещаете друго да се превърнем в полупрезидентска република. Аз лично смятам че правителство което е изгубило доверието не може да е правителство в оставка и е редно да се назначи служебно правителство. Ако не се сформира редовно правителство не е виновен нито народа нито правилата.

55

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 52 Какъв Кремъл те гони па тебе, Бе? Нашата ДС не се дава на американците. То ЕС е васал на САЩ и виждаме на къде я тласкат. В Румъния е също. Опитват и Грузия да вкарат в кюпа. Отдавна ти казаха, в кое посолство се реди бъдещия кабинет на "независима"България. След заблуждаващите маневри истината лъсва със страшна сила. И "Гнома"го гледах сутринта. И него ненадейно го връхлетя катарзиса.

54

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя само американците могат да го изтрият.

53

Онтреси?

преди 10 месеца

Може би метреси или мутреси...

52

кек

преди 10 месеца

Затова се дупите един на друг, после що се шегува народа, че депутатите си чатят в Гриндера...

51

Анонимен

преди 10 месеца

Руски интереси, да кажем нещата както са

50

Честита 2023 г.

преди 10 месеца

Сигурно има много интереси. Колкото са партиите, толкова са и интересите им. Тези неща са прости колкото и генералите, които все си търсят шапките. Че и армиите си ги търсят. Ще напиша само няколко от тези, които си мислят, че са генерали. Радев, Борисов, Атанасов, Гяуров, мутафчийски и много други.

49

Димитрий

преди 10 месеца

Явно е твърде много да искаме политиците да си спазват обещанията.Като виждат че не могат да съставят правителство да отидат с други обещания на следващите избори народа ще прецени кого да прати.Толкова избори не ни казаха нищо ново всеки път едни и същи обещания затова и резултатите са сходни. Като някой прекрачи обещанията си тогава имаше промяна в резултата. Не народът е казал управлявайте заедно народът е гласувал така понеже това е било обещано.

48

Анонимен

преди 10 месеца

Дайте да чуем как се казва как няма да се закачат един друг за минали и предстоящи далавери.

47

Анонимен

преди 10 месеца

Защо този тлъст, оял се мутраген ,продажник и престъпник още не е в затвора.

46

Анонимен

преди 10 месеца

И кои ли може да са силите, които спират създаването на правителството на европейското развитие на България?! Ами тези на Кремъл разбира се, че кои други,? На тях ли казвате Браво?! Ама че умен народ!

45

Цирк

преди 10 месеца

И това го казва този който е проводник на престъпни интереси?!

44

Анонимен

преди 10 месеца

Народа те мрази, прокурор не те пази, нормално е да ти се привиждат вече неща и да параноясваш. Dead man walking.

43

хи хи хи

преди 10 месеца

Не стана ясно мафиотите ли изведнъж се превърнаха в светци или просто носителите на новия морал бяха приети за членове на мафията?

42

Стела

преди 10 месеца

Слугите на тъмните сили,които драскат по сайтовете,могат много лесно да бъдат разкрити и да се разплете мрежата на злодеите, които съсипват България и всеки да си получи заслуженото

41

Бкп

преди 10 месеца

Комунистите родината изграждат - бацо атанасов , комсомолците след тях вьрвят - василев , петковКомунисти славен пьт ви чака - трудов пьт

40

Анонимен

преди 10 месеца

Да се чете, не искам да ме вкарат в затвора, а за вас овце не ми пука, ако мога ще ви стрижа до кръв.

39

мак

преди 10 месеца

Поправете ме ако греша, но ми се стори, че се "похвали", че на разпита попита - ти разпита ли този, ти разипита ли онзи. Все едно бяха у кръчма на по бира.