98

Анонимен

преди 10 месеца

Ха *** говори истина. Тук има хора които поръчват убийства и ограбват бизнеси. Просто казват на чакалите си убий онзи, убий този. И вие заставате зад убийците ли?

97

Анонимен

преди 10 месеца

"Мен ме избира само народът."

96

Анонимен

преди 10 месеца

98 Ха,ха, грантаджиите са в ПП, които си купуваха "лобисти" в американската администрация, с парите на беглеца Цветан Василев в Белград и Нексо, черепа, забегнали в Дубай.

95

Анонимен

преди 10 месеца

Дано всички свършат като тоя по мяр в ЮАР барабар с жените им дано амин.

94

Анонимен

преди 10 месеца

Още преди да е съставено това ротационно недоносче ,заченато от еднополовата (любов)между тиква,прос100 КирчУ,укокорения бъркащия си в носа Бойкийев , траверсата Гаргамел,с любезното съдействие на Карадайъ то взе ,че това евроатлантическо мутантче замислено в посолството на Козяк взе ,че се сгромоляса скоропостижно .

93

Анонимен

преди 10 месеца

96 Кирил Петков не е предложен за министър, значи ще може да води съдебни битки, като го обвинят в купуване на гласове. А може би, има и други негови прегрешения в записите. Той нали обича съдебните битки, колко пъти даде Борисов на съд. Все пак, давал е 500 000 за купуване на депутати, а това е достатъчно, за има обвинение срещу наго.

92

Анонимен

преди 10 месеца

Баце,а твоят единствен интерес е как да си спасиш собствения космат оклепан пърделник.

91

Анонимен

преди 10 месеца

Ние не можем да се съобразяваме с тях!! Трябва страната да се стабилизира..

90

Анонимен

преди 10 месеца

Лековерни грантаджийки, кой изнудва ГЕРБ? ГЕРБ колко хора изнудиха и колко човешки съдби съсипаха? Колко хора изгониха от държавата? колко милиарди окрадоха и колко хотели вдигнаха? Грантаджии. ГЕРБ има пълното мнозинство в това народно събрание да направи правителство. Със същите онези с които събориха българско правителство. Имате си ги мултаците. И по думите на Главния мултак, може да правите каквото си искате. Ноо обаче има едни дела с които сте хванати здраво за *****. Магнитски.

89

Анонимен

преди 10 месеца

93 Кажи това на ПП. Те влязоха в корупционна сделка за газа, в полза на Газпром и ущърб ва България. Да, тук не е Москва.

88

Анонимен

преди 10 месеца

Остатъка от държава може и да се стабилизира само когато баце влезе на топло.

87

Анонимен

преди 10 месеца

87 Няма "чекмеджета, кюлчета, къщи в Барселона". Това са нескопосаните инсценировки на ченгета и тъмни сили в България. Киро пропищя от ченгета, едва когато го записаха, че купува депутати с 500 000, а за кюлчета...си мълчеше. Дори ревеше, катоМагаре "кюлчета, чекмеджета...заедно с другите копитнивПП.

86

Анонимен

преди 10 месеца

Баце ,ти и Радев,всички в Народното събрание ,дано се пържите в ада.Предателите на България .За пари 33г разпродават Родината ни на Америка .А тука правят циркове за обикновените хора.

85

Анонимен

преди 10 месеца

Тук не е Москва!

84

Анонимен

преди 10 месеца

Лойко не е върнал заграбеното злато и имоти.

83

Анонимен

преди 10 месеца

83 Да, ченгената си действат от десетилетия. Данеби ГЕРБ да е в записите на Руди Гела? ПП трябва да свали града и да престане, да изнудва ГЕРБ с неоснователни си претенции и да престане да изнасилва държавата. ПП трябва да бъдат благодарни, ако Габриел, като премиер, какъвто трябва да е, вземе поне двама от ПП в кабинета си.

82

Анонимен

преди 10 месеца

Ашкулсун чекмеджан ефенди, твоите записи може да са незаконни, ама пачките и кюлчетата все са си там и можем да си коментираме и правим изводи колкото искаме. А теб щом няма държава да те съди има бог.

81

Анонимен

преди 10 месеца

Кирил Петков не е предложен за министър, значи ще може да води съдебни битки, като го обвинят в купуване на гласове. А може би, има и други негови прегрешения в записите. Той нали обича съдебните битки, колко пъти даде Борисов на съд.

80

Анонимен

преди 10 месеца

В момента ченгета, мръсните ченгета на прехода са плъзнали по всички места в интернет пространство за плюат и да ни убеждават кое било добре, кое не било добре, кое било подходящо и кое не било подходящо. Едно е със сигурност мои съграждани. Те ви искат слаби и бедни, разбитни и подчинени. Не се оставяте на адската им машина. Борете си. Аз, като мои съграждани, ви искам силни и свободни, имащи правото сами да преценявате, мислите и разсъждаване и да намерите кой кой е в цялата картина на корупци

79

Анонимен

преди 10 месеца

Партиите на статуквото и корупцията ГЕРБ ДПС БСП внесоха крайно много омраза сред обществото и настроиха едни хора срещу други за да може да се самоопазват във властта и да държат парите само при определени организирани престъпни шайки с чекмеджета и хотели. За да може да живеят по европейски и да обикалят света, но обикновените хора да живеят по африкански или азиатски и да се крият по разпадащите си домове, ако имат такива лични изобщо.