118

Анонимен

преди 10 месеца

България ще се оправи, когато Кирил Петков бъде осъден и влезе в затвора!

117

Записите Тръгнаха

преди 10 месеца

"Асен Василев: Това правителство ще съществува, докато Борисов се страхува от Гешев и президента. Министрите са одобрени от посолството."

116

ПРОНАТОВСКО правител

преди 10 месеца

БСП *** са в тих ужас

115

Анонимен

преди 10 месеца

110 Нова, БТВ, са купени от ПП. Фактите са си факти. Как може, 500 000 да бъде извадено от контекста? Както твърди в паника, снощи Киро парапета?

114

БСП..АУТ ОТ ВЛАСТА

преди 10 месеца

И другарите искат да са на държавната софра

113

Анонимен

преди 10 месеца

99% от тия 240 депутати днес и от всички през прехода били депутати и министри на разстрел заедно с фамилиите им, изземване на всичката им собственост и пари в полза на държавата. Тогава може и да има шанс за нещо по добро за държавата.

112

селянин

преди 10 месеца

ами има дааааааааа

111

Анонимен

преди 10 месеца

Нереално е, че все още охраната на комунистическия диктатор-оФчар още ни клати.

110

Анонимен

преди 10 месеца

113 ПП, Възраждане, БСП, продължават да повтарят опорни, католуди:" кюлчета, пачки, къщи в Барселона", за които няма никакви доказателства. ПП ги хванаха, как Киро просто купува депутати с 500 000, роздава кодове. Поръчано от Борисов убийство, няма. Има го само в болните глави на някои. Ако ги лоцират по АйТи адрес, Борисов може да ги даде на съд.

109

морски

преди 10 месеца

Стабилни са само кражбите и корупцията. Затова парите са в крадците още от ДС-ти ноември 1989г.

108

Българи вижте ги

преди 10 месеца

Борисов поръчва убийства и никой не му държи сметка! Защо така бе драги чиновници в Светата Инквизиция - МВР, ДАНС и Прокуратура!? Страх Ааа!?

107

Анонимен

преди 10 месеца

Баце, що клекна, отивайте на избори, нема време за проби грешки!

106

Анонимен

преди 10 месеца

Шайката на прехода е цапала с десетилетия. Това иникога не може да бъде отмито. Ударите които нанесоха срещу държавата и народа чрез своя модел на корупция са огромни и поразителни. Възстановяването изглежда критично. Но имам вярата че може да се случи, ако бъде провлечено вниманието на все повече хора за проблемите и те сами поискат да участва в реанимирането на държавността и пълна лустрация на шайките.

105

Муахаха

преди 10 месеца

едно разбрах, даже Опитната и Мощна Пералня на Борисов, не може да Изпере Изцапаното от ППДБ... чакаме Записите - Мръсни са като пр0но!

104

Анонимен

преди 10 месеца

Следете кои телевизийки яе вдигнат шума за записа. Следете ги, те са известни. И се издържат с нашите пари на данъкоплатци. Един път ни крадат през данъците и втори път през институциите черз проекти и еврофондове. Това се казва овладяна държава. Това са телевизиите които прекъсваха предавания за да излъчват Борисов и Слави. Следете кои телевизии ще отклонят изцяло вниманието ви от жестоките проблеми. 100% там ще бъдат говорителите-политичари на задкулисието.

103

Анонимен

преди 10 месеца

Чекмедже,асфалт,*** паша търси тъмните сили дето му осветиха кражбите ,барселонските къщи, чекмеджетата и кюлчетата.

102

Георги Илиев Митев

преди 10 месеца

Много интереси .. Разбираемо е чий са тези интереси , но не и от политиците . Бизнесмени и вечно засмените банкови служители са най-ьаинтересованите . Дават кредити , малки заплати и ставаме " вечните " роби .

101

Анонимен

преди 10 месеца

ГЕРБ никога повече няма да изнудват никого. Никога няма да крадат бизнеси, никога повече няма да използват институциите като бухалки за лични цели. Това са им последните напъни за опит за спасение.

100

Анонимен

преди 10 месеца

Нексо финансирана ПП,ДБ. В Нексо е работил цвилещият Николай Минчев. Руди Гела знае доста за трансфера на 1.20 млн към адвокатската кантора, в която работи майката на недоразумението Никола Минчев.

99

Анонимен

преди 10 месеца

ПП немогат да изнудват повече ГЕРБ, Габриел трябва да е премиер, не безличния Денков. Химик ли, беше физик ли, тя Лена Бориславова знае. Станал академик докато е бил министър на образованието с колективен, не свой научен труд.