9

Колю

преди 11 месеца

Навсякъде е зле но най зле е в Русия: външни *** и това е. Руската икономика не произвежда нищо освен малко водка но те я изпиват бързо и умират от цироза.

8

Спас

преди 11 месеца

А в България правила няма. То и хора няма. Всичко е леш. Очаквайте срив за бюджета и без пенсии и заплати. След като убиха частния сектор ще умре и държавния.

7

Ал капоне

преди 11 месеца

Ха ха ха, ами то си е законно. Във Германия всичките им системи е мафиоска.

6

Запозната

преди 11 месеца

Това е точно така. Български строителни фирми се регистрират да работят в Германия, закарват български работници и ги експлоатират и обират безогледно. М Стронг е една от тези фирми.

5

До 1

преди 11 месеца

Я стига! ,,Дойче Веле" непрекъснато публикува статии за нарушенията на трудовото законодателство в Германия, а е немска медия. Доколкото немските фирми ползват посредници и подизпълнители, го правят, за да има с кого да си измият ръцете.

4

Икономист

преди 11 месеца

Живея в Хайделберг вече 14 години. Разбира се, че е така в Германия правила не се спазват, както са облъчвани хората в България!!!! Масово се нарушава всичко-движения по пътищата, работни условия и прочие!! За Ради работа ми ми се налага да пътувам на всеки 2 месеца до Испания и Франция - там хората са в пъти по стриктни!!! А сега ви предлагам да продължите да си живеете със заблудата в България

3

Анонимен

преди 11 месеца

В ГЕРМАНИЯ Е ОБЯВЕНА РЕЦЕСЕИЯ!Рецесия в Германия беше обявена заради второто поредно тримесечие, в което БВП спадна. Германският БВП през последното тримесечие на 2022 г. намаля с 0,5%, а през първото тримесечие на 2023 г. с 0,3

2

Анонимен

преди 11 месеца

Затова пък българските не. Просто не ти плащат и работиш извънредно, но затова пък нза много по-малко пари когато ти ги дадат. Един вид ти правят услуга.

1

Правят го

преди 11 месеца

Основно балканските управители на строителни фирми.