9

Цицоопипвач

преди 3 месеца

Лъже, мастопатия има трътката

8

Анонимен

преди 11 месеца

Всеки човек си има свои си проблеми, бори се с тях, решава ги или не успява.. Такъв е животът. Но какво ще стане, ако всеки тръгне да обявява проблемите си по телевизията? Каква е целта на поредната сълзлива история? Съчувствие? ТВ рейтинг? Възможност отново да напомни за себе си? Съжалявам, че е заболяла, но не е нужно да ни го натрапва по ТВ.

7

По лице

преди 11 месеца

То като го има на едно място го има навсякъде, това е нож с който родителите пронизват децата си, дори след смъртта си, също като оня японец. Па бабата, майката и дъщерята и внучката трагедия след трагедия се разиграва, а те се правят че е комедия.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Е , поне спяха да ги изнасилват ... на младини

5

ПроСоТо

преди 11 месеца

айде малко да ва понамръща :...Според готвача-окултист Юрайда ,на всяка форма от Битието отговаря форма в Небитието и обратно...."Битието" е като монитора на компютора ви,а "Небитието" е "СОФТУЕРА",определящ какво може да се види на екрана...Шантаво,нали?...Е да,ама си е начин на действие на Вселената..

4

Анонимен

преди 11 месеца

Ако се подложи на химио радио хирурго антитерапия, ще я уморят по бързата процедура. Битка няма как да има. Все едно да обявиш битка на лявата си ръка. Четете и се просвещавайте. Ако ви е мил живота, помогнете си сами.

3

Джисъса

преди 11 месеца

Амбиция и силна вяра в живота.Желанието да живееш и силната вяра в себе си ,че ще успееш.Оперативност в ранен стадий.Съпругата ми откри бучката рано-1куб.см.Следва отстраняване на гърдата.На химиотерапията,аха,да я изтърват,но се справиха.Оцеля.Преди това ходеше редовно на мамограф.Бучката се появи изневиделица.От тогава 10години подарен живот.Майка и почина от рак на гърдата,на същото място,за 6месеца от датата на операцията.Съдби.

2

ПроСоТо

преди 11 месеца

не следя работите,но тая "кака Лара" не беше ли оная-съпругата на "бате Береану" ?..Но както и да е !..Лошотията я е настигнала..И макар че НА ВСИЧКИ НАС се случва тя да ни споходи,да й препоръчам:..-Како,помоли се на Божията Майка !..Но искрено,с всяка клетка на тялото си и с всичката си душа !..И не обвинявай никого !.."Се ла ви"..

1

В.Узунов

преди 11 месеца

Лошо. Дано се оправи. Аз не я бях виждал отдавна и мислих ,че е умрела.