92

Анонимен

преди 11 месеца

До А ще покажат ли. Копейките лъжите за нищо ги нямате. Няма 50 000 жертви в Донбас. Според Украинците са 8 000 според руснадите са 12 000 жертвите на конфликта в Донбас, като по голямата част са военни.

91

мен

преди 11 месеца

Как няма да скочи, когато истината боли

90

Тошо

преди 11 месеца

Руската култура се е сринала до неузнавайми равнища , не само у нас, а и по света!Ако Пушкин, Лермонтов, Есенин или Толстой, сега бяха тук, те нямаше да кажат нищо!Макар че словата са тяхата най-голяма сила!Щяха да се хванат за главата, да погледнат към небето и да се прекръстят!

89

Анонимен

преди 11 месеца

Кви са тия бе?!?

88

Анонимен

преди 11 месеца

Няма нужда от посолство на украинците САЩ ги представлява и без друго.

87

А ще покажат ли

преди 11 месеца

Украинците как избиваха цивилното население на Донбас 8 години. Там са над 50 хил жертвите. Ще видим ли от украинците как се криха вв жилищтните квартали между цивилното население и колко хора изби фашистите от Азов. Дали ще покажат доклада на Амнести Интернешънъл за украйна и как застрашава живота на гражданите си. А за над 50 хил изчезнали деца продадени за ортани от ункраинските власти ще чуем ли. Този въпрос е повдиган няколко пъти и ЕС мълчи. Айде у лево евроантлантиците бегайте на фронта

86

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 92 __ НАПРАВИ МЕ МЯСТО ДО ТЕБЕ В КОЧИНКАТА, ЧЕ НЯМА МЯСТО!!...

85

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен "А КОЛКО СА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА..." Аве копейкин, 'айде бегай у кочин КАТА откъдето си се пръкнал!

84

Твърдо

преди 11 месеца

Абсолютна подкрепа за позицията на Украйна! Вън всички лилипутьовци и лилипутчици от България. Съд за памперсования сатрап от кремлин. Слава на Украйна!

83

Анонимен

преди 11 месеца

А КОЛКО СА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА УКРАИНСКАТА МАФИЯ В БЪЛГАРИЯ ОТ 1992 ДО 1998 ГОДИНА. ЗАЩО НЕ СИ ГИ ДЪРЖАХТЕ В УКРАЙНА, А ГИ ПРАТИХТЕ В БЪЛГАРИЯ??? И КАКВИ СА ТЕЗ ПРЕТЕНЦИИ КЪМ ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА ОТ ЕС. ТОВА ДА НЕ ВИ Е УКРО-ФАШИЗМА?!!...

82

Фарс

преди 11 месеца

Руски филми не гледам, но с такава добра реклама събудиха интересът ми.

81

Бай Дрън

преди 11 месеца

Не знам кой е извършил престъпления, но изчезналите деца до 12 години от Украйна са повече пт убитите войници. Това твърди Николай Марков.Въпреки, че сезира когото трябва, всички се правят, че няма проблем с децата в Украйна, продавани на Запад.

80

СЛАВА на РУСИЯ

преди 11 месеца

Айде гонете ги тия нахални просяци ,и пуснете тоя филм по телевизията че бая квичене .

79

Американец

преди 11 месеца

До Анонимен-бай Ууй и на мен ми писна да ви пращаме помощи и да ползвате нашите технологии ама не пиша простотии по мрежите.

78

Факти

преди 11 месеца

Това не е "руски филм". Това е пародия на документален филм, режисиран под ръководството на руското Министерство за Масова Медия и Министерство за Интернет. Филмът е свободно достъпен в интернет - всеки може да го гледа, не е забранен в България или ЕС. Филмат има нулева фактическа субстанция, и подобно на още два-три такива филма е сбирка от несвързани и нереалистични измислици на руската пропаганда. Примери: гръмнала бомба, а стъклата здрави; убит нацист - ама дрехите му чисто прани и т.н.

77

Анонимен

преди 11 месеца

Те още малко ще ревнат, че в руското посолство говорят на руски. На мен пък ми писна от украинска пропаганда. От това, че насила трябва да се съобразяваме с тях, да ги поставят над нуждите на европейците. Да им осигуряват преференции след като дори не са в ЕС. Да мрънкат за щяло и нещяло и основните ДАЙ, ИСКАМЕ, НУЖДАЕМ СЕ, ОЩЕ и т.н. Хайде стига вече. Време е да си научат мястото и че светът не е длъжен да се съобразя с тях.

76

Анонимен

преди 11 месеца

Нахалство, нито са в ЕС а ще изискват от нас, че нямаме право да гледаме руски филм.

75

Анонимен

преди 11 месеца

bg.urki eide na fronta tuka njmate mjsto da se penite

74

Анонимен

преди 11 месеца

Пол МакКарти бил Македонец защото се казвал Йован!

73

Върте на Ичка си Айн

преди 11 месеца

От 2014 украинските средства за масова истинизация на населенията ни обясняваха колко руснаците са лоши. А са излиза че укроидалните биоуроиди не ни дават да видиме руски филм за лошите руснаци. Тия от посолството са парексенце руски шпиони, агенти на Коминтерна и на международния Венсеремус. На место да подкрепят прожектирането и да ни дигната на крака по време на прожекцията да крещиме СлаваУрина. Абе кви са пи шарени шарани у шавара бе. *** тия имат ли изобще акъл бре. Да върят на ичка си айна