24

Анонимен

преди 11 месеца

стена на границата със сърбия стена по границата с турция стена по черно море еврозоната

23

Анонимен

преди 11 месеца

стени по границите по границите на шенген

22

Анонимен

преди 11 месеца

За комунистическа България Шенген НИКОГА НИКОГА НИКОГА АМИН АМИН АМИН.

21

НеРазбрал

преди 11 месеца

Зеленото чорапче, защо трябва да влизаме в Шенген , за да си напълните джобовете с още пари ли? Има ли референдум за това влизане в поредната кошара? Всъщност и да има, видяхме какво понякога се получава с референдум- ите( пример на Дългият ).

20

Анонимен

преди 11 месеца

Три хиляди лобистки фирми били корумпирани в ЕС / на 500 милиона население/Та това е смешна цифра. Само в Енергетиката ,холдинга и НЕК, Община София ,топлоф.Ад и още много са десетки хиляди в сивия сектор . Или Арендатори като Йосив Копсон който от Балчик до Плевен държеше земеделската земя чрез Лукойл от 2000 - 2017г. Докато почина

19

Анонимен

преди 11 месеца

Няма логика и радев да е президент.

18

Анонимен

преди 11 месеца

До16. И дядо си имаше и земя и лозе и гостилница . Но като не влезе в ТКЗС - то. Насилствената КОЛЕКТИВИЗАЦИЯ го погуби. Сега тридесет години На Ужким няма ТКЗС , но такива са законите , че група ОПГ държи земята на половин Северозапад

17

До 17

преди 11 месеца

Питай Лайен, Лагард и големият скандал в Брюксел с дребните евра. Питай и Тареш - румънски евродепутат. Най-голямата корупция е в ЕС. Затова има над три хиляди лобистки фирми регистрирани в ЕС, ама дали плащат данъци като в САЩ не знам.

16

Анонимен

преди 11 месеца

Не ти трябва Шенген . Защото като отидеш на Запад ще те арестуват за произхода на парите . В Шенген офшорни богаташи няма . Има богаташи яко работили от 15 годишни до 65 навършени

15

Дядо ми казваше

преди 11 месеца

Имот без граници, не е твой. Държава без гланици е територия. България има всички дадености да бъде самодостатъчва, вода, земя, животновъдство, лека промишленост, торове. Акъл требе, а не Шенген. На "Шенген" му трябват евтини роби и територии без граници. Ако Ердоган пусне емигрантите, ко прайм? ЕС е вреден за България, а еврото ще ни унишоЖи финансово, няма да има средна класа. Продават България за жълти евроцентове. Ценните кадри ги наемат и без Шенген, по турско са обикаляли Европа без Визи.

14

Анонимен

преди 11 месеца

До 12 и какво ще покажеш на най големия пазар. Като в самата България не можеш едно овче млеко или сирене да извадиш истинско 100%

13

Логиката реши:

преди 11 месеца

Няма никаква логика и ти все още да си президент ! Дори Токаев и Пашиян имат повече гръбнак от тебе...

12

Анонимен

преди 11 месеца

До 11. Разбирате главата от Шенген и критерии. Казаха ти от ЕС /Нидерландия и още една две страни/ Посочиха и имена , кои трябва да са в затвора и тогава Шенген . Корупцията е по голяма в нас от Испания , Гърция, Дания и Германия . Взети заедно. На много ниско ниво схеми, сива икономика, мними обществени поръчки. Офшорни фирми. Убиици на свобода.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Испания, Италия и Гърция не отговарат на критериите а са членове. Ние отговаряме ама не ни щат у Шенгена. А ся де. Ей Евросолидарност и справедливост.

10

Анонимен

преди 11 месеца

Е па логика нема, ама и членство нема. Ние сме за западняците сме за страшилище.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Не, България не трябва да бъде изритана от ЕС. Само трябва мутрите да бъдат изритани и натирени на правилното място. Лишени от всякаква политическа и икономическа власт.

8

Логиката

преди 11 месеца

Радев, а за троянския кон чувал ли си?

7

Анонимен

преди 11 месеца

България трябва да бъде изритана като мръсно коте от ЕС...

6

Анонимен

преди 11 месеца

Няма логика за Румъния, която 1989 показа как се прави лустрация. Вас червени хмери и резиденти Европа ви спаси. Румъния вскеи ден работи срещу корупцията и не се страхуват да си вкарват политическия и олигархичния престъпен ***, където му е мястото. В Затвора. В Румъния ходят инвеститорите. Вие ченгета и имзислени генерали, какво правите? На издръжка на мутрите сте и ги пазите от правосъдие. По-скоро очаквам Румъния да бъде отделена от България и приета в шенген. Резидент популист.

5

Не ми трябва Шенген

преди 11 месеца

Намалете инфлацията на храни, на ток, вода, парно-индивидуален отказ сградна. Всичко се вдигна от 30 до 70%. Всичко. Още заеми теглете, да стигнем Гърция. И еврото като приемат, тогава ще видим розови домати 20 евро, спекуланти. Сирена и кашкавали без мляко. Кво ядем бръмбари.