135

Значи

преди 10 месеца

първи ще е Гешев.

134

бг смешки 2

преди 10 месеца

ГЕШЕВ АРЕСТУВА МУТРИТЕ - майтап бе УИЛИ !

133

Анонимен

преди 10 месеца

Сега повече отвсякога съм за Гешев. След като всичката политическа св0лач се обърна срещу него, значи наистина ги е страх от него. Мачкай, Гешев, вече вкара в съда Арабаджиеви, Баневи, Цветан Василев, Прокопиев и Божков. Ако някой може да изчисти ***, това е Гешев

132

ДО 157

преди 10 месеца

До До Боко ТЗА ДАЛАВЕРИТЕ НА МАВЪРА няма давност защото те са престъпления срещу държавата и народа й ! 1во източи митниците със зверска контрабанда по негово време точно мафитоската организация ВИС тръгна рязко нагоре тъй като митниците работеха за тях ! 2ро с безумната си приватиазция разсипа почти цялата икономика като разпордаде на сулио и пулио за жълти стинки кво ли не ...обаче у БГ няма прокоратура която да им потърси отговорност ! народа е *** и не разбира какво се случва и така

131

До Дай Боже!

преди 10 месеца

Поредния с надежди-говежди.

130

Дай Боже!

преди 10 месеца

Иване, чул те Господ с двете уши, постави зад решетките всички крадци, убийци и далавераджии! българин

129

Анонимен

преди 10 месеца

Реално ако го махнат сега без преди това да се осъществи реформа в начина на избиране на членове на ВСС и без реформа в съд, полиция и прокуратура, същият този зависим ВСС, които избра Гешев, Панов и куп други единствени кандидати ще избере и поредният слуга на мафията и ще го бетонира да следващите 7 години

128

до 158

преди 10 месеца

До Анонименмалко е на кантар кой отркадна повече Мавъра или АГЕНТ САВА защото единият източи митниците по негово време ( Костов ) а САВА източи бюджета на държавата ...но да те са номер 1 по крадене у БГ !

127

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Ще трябва да поясните думата престъпление и второ прокуратурата обвинява, НО СЪДЪТ РЕШАВА И ТО НЕЯСНО КОЙ СЪД, ЗАЩОТО ИМА ПО ГОРНИ ОТ ПЪРВИЯ ЧЕ ЧАК ДО ХАГА.Що е престъпление и има ли почва в нашата държава. Държавата кои сме и кой ще съди висше държавниците?

126

Гешефтура

преди 10 месеца

АРЕСТУВАХ ВСИЧКИ ! Къро щеше да ме убива пък го убиха него !

125

До Боко Т

преди 10 месеца

За Иван Лостов давността отдавна е минала. И Цацаров се прави на интересен и възобновява, но това е.

124

Анонимен

преди 10 месеца

Гешев е амбициозен. Но не му харесвам, че говори като политик. Като юрист би трябвало да знае, че в наказателната система на България трябва да се произнесе съда и че затвора, за който всички депутати и пишещи по форуми парадират е предпоследна мярка в наказателното право на всички държави. Там се влиза само при осъдителна присъда при тежки престъпления и преценка на съда. Преди затвора има доста наказателни мерки - пробация, условна, обществено порицание, конфискация и прочее.

123

Mалорусь

преди 10 месеца

Верно бе Масларова и компания също не трябва да се забравят.. Той синджира ще е доста дълъг. Да не се окаже само, че всички са съкали от едни партийни гърди.

122

Анонимен

преди 10 месеца

Ваньо май нещо са му потънали гемиите и си е рекъл "Аз може да падна, ама ще повлека със себе си колкото мога повече престъпници" - давай Ваньо разкажи им играта като за последно

121

тя

преди 10 месеца

Така е ,настъпиха те и е редно да изплюеш истината за тия уялисе т н депутати за които цял народ знае , че поне половината са престъпници !

120

Гешев

преди 10 месеца

По-добре късно отколкото никога

119

ТУК ГЕШЕФТУРА 2

преди 10 месеца

аз арестувах МУТРИТЕ ! ето убиха и днес една от тях ! ако беше в затвора щеше да е жив ....

118

Анонимен

преди 10 месеца

А защо чак сега г-н Гешев? Защо сега? Какво правихте толкова години? Години наред толкова престъпно и нагло потъквахте България! Смеехте се задружно всички на гърба на българския народ!Срам ме е , че живея в такава държава! Срам ме е, че толкова лесно захвърлихте бъдеще на толкова хора!!!!

117

ТУК ГЕШЕФТУРА 2

преди 10 месеца

ОТ ГОДИНИ ПРОКОРАТУРАТА нищо не прави у БГ !

116

Анонимен

преди 10 месеца

чичо Иване, недей така говори неистини - Боко извършил 989896456 престъпления и още не е влязъл в затвора