175

0,

преди 10 месеца

И ОЩЕ КАК

174

Анонимен

преди 10 месеца

Хе,няма да има място за всичките

173

Дядо от село

преди 10 месеца

И внуците ми знаят това , но никой не знае, кога ще стане това ? Вие трябва да дадете отговор на това ...

172

Венци Петров

преди 10 месеца

В североизточните квартали има много не застроена площ, където може да се изградят много големи небостъргачи. Там няма да пречат на летището и на гледката към Витоша. Важно е да има желание от политиците и кметството.

171

Наталия

преди 10 месеца

Хубаво ще бъде ако депутатите и кметството вземат решение да се изгради четвърти лъч на метрото. Да върти около Александър Невски по бул. Васил Левски, по бул.Сливница и да продължи до Кремиковци. Като бул.Сливница бъде продължен до магистрала Хемус. Около булеварда да бъдат изградени нови квартали.Така селата който се водят квартали ще се съединят със столицата.

170

Габриела Николова

преди 10 месеца

В нормалните държави хората вярват на политиците, полицията и съдебната власт.Когато и в България стане това, тя ще бъде раят на земята.

169

Стефанов

преди 10 месеца

Каскета и тиквата трябва заедно да са в затвора като двама влюбени.

168

Янко Закура

преди 10 месеца

По времето на социализъма имаше престъпник на име Янко Закура. Тогава началника на милицията казва на милиционерите; хванете Янко Закура и ми го доведете.

167

Янко Закура

преди 10 месеца

Европейците искат да приемат бежанци от Азия и Африка. За целта трябва да пратят транспорт в България и да си прибират бежанците. България ако приема бежанци от тези континенти трябва да ги проверява дали ще бъдат в полза на държавата.Ако са лекари, хора на изкуството, спортисти и да не са престъпници.

166

Деспина Райкова

преди 10 месеца

Тези който забавят служебните дела трябва да бъдат в затвора и да им бъде забранено да практикуват. Защото те са слуги на престъпниците.

165

Каскета

преди 10 месеца

Тиквояне Чекмеджане шта арестувам и тебе по обвинения във всички престъпления...лицето Баце Тиквоян Чекмедже...

164

Баце

преди 10 месеца

Каскет, забравяш кой е шефа....

163

Нанси

преди 10 месеца

Бежанците които искат да влязат в България трябва легално да се предадат на граничните пунктове. Нелегалното преминаване става с помощта на гранични служители. Затова всеки които се доближи до оградата на Държавната граница трябва да бъде разстрелян. Тогава ще има храна за лешоядите които се развъждат в страната ни. Така ще престане нелегалното преминаване и няма да има жертви на полицаи и невинни хора от трафикантите.

162

Станимир

преди 10 месеца

До момента няма вкарани депутати в затвора, това означава че правосъдието е в полза на престъпниците.Политиците смятат за престиж да бъдат свързани с престъпниците. Затова подариха на господарите си злато добивната ни промишленост. От износители на ток, сега внасяме ток. Унищожиха армията и страховитите ни ракети. Сега армията ни е малка но е в услуга на господарите.

161

Анонимен

преди 10 месеца

ИНСТУТИЦИОНАЛНОСТТА НА ИНСТИТУЦИИТЕ СЕ ОКАЗА ИНСТИТУЦИОНАЛНОСТТА НА МАФИЯТА, КОЯТО 30 ГОДИНИ ОГРАБВАШЕ БЪЛГАРИЯ!!!

160

КаскетЯ

преди 10 месеца

А къде беше до сега ве таваришЧ ? Мноо си т***п ве!

159

ББ

преди 10 месеца

комунистически лозунги,къде беше до сега?четем за седемте джуджета и ограбени бизнеси?четем за жоси?гледаме митрофанова опитваща преврат и разрушаване на България през създадени от кгб,партий,медий,"политици","патриотЕ",олигарси...ти къде си???защо не си изгонил руската агентура и осъдил ен.ч.рите им???картината е много по-голяма!Българите не са оцелели случайно след 500 османско и след него руско до ден днешен!

158

Дучеф

преди 10 месеца

В тази ситуация подкрепата трябва да е за г-н Иван Гешев, но трябват бързи и агресивни действия, подпътени с доказателства и коректни свидетели, както разобличи публично колегата си Стоев така трябва да се действа, иначе какво ни различава от животните...само правилата?

157

Анонимен

преди 10 месеца

Браво Гешев!!Всички честни българи те подкрепяме! Мачкай кадеца БорисУФ!!

156

Избирател

преди 10 месеца

Само не разбрах, Гешел ли ще охранява заместника си Сарафов или той него. Че както са тръгнали нещата, няма да им стигнатохранителите. Може да убедят Бойка Борисов да ги пази и двамата едновременно. Тъкмо ще си припомни младите години.